Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 22:36

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. březen 2007, 18:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. leden 2005
Nahoru
Jediný co dělám, tak je čištění registrů pomocí RegCleaner. A i celkem dost to pomáhá...


 Profil  
 Předmět: problem s mijim windowsiiiikom
PříspěvekZaslal v: st 7. březen 2007, 23:32 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. leden 2006
Bydliště: Slovensko - Palárikovo
Nahoru
Nooo.asi tak. ZE. nForce4 chipset....asi to robi len SLIckovi neslape poriadne s maxtormi diskami...... takze odporucam si to odsledovat.......bo potom si clovek lame hlavu nad tim preco to ku**a nejde........ Som preinstaloval ten windows tolko krat ze uz heslo som vedel naspamet :-D . Ale teraz to ide uz OK 8-)

_________________
AMD Athlon 64 3500+ 2519Mhz 939Venice, MSI K8N SLI, 229MHz. 2x 512MB + 1x 1GB, 2x MSI 7600GS 256MB 470/940, Maxtor 160BG Sata, Hitachi 500GB Sata, Seagate 120GB Sata, LCPower Titan 560W, Thermaltake Soprano ( v mojej uprave), LG4163B, Hardcano13 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 17:51 
Nováček
Nováček

Založen: 31. červenec 2007
Nahoru
muzetemi poradit kde se formatuje disc a bych moch dalsi windows nainstalovat???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 17:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
Palčák napsal:
muzetemi poradit kde se formatuje disc a bych moch dalsi windows nainstalovat???


neviem, preco to pises sem, ale co uz...
normalne, ked spustis instalaciu z CD, postupne sa k formatovaniu dostanes pri vybere/vytvarani oddielu na disku.

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2007, 12:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Zlín
Nahoru
Mam pro vsechny jeden TIP. Pokud instalujete novy system a neplanujete pridani vice uzivatelu nebo je nechcete pridavat pomoci pruvodce hned po instalaci tak do toho pruvodce zadejte uzivatelske jmeno "none". System na to zareaguje tim ze vas ihned prihlasi pod uctem s nazvem administrator.

PS: Snad to tu jeste nebylo

_________________
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek


 Profil  
 Předmět: optimalizace
PříspěvekZaslal v: pá 29. únor 2008, 23:05 
Nováček
Nováček

Založen: 18. prosinec 2006
Nahoru
V adresáři C:\Document and Settings se mi objevil "uživatel" TTTHFE~1, který se při startu systému nikterak neprojeví - není v "oficiálním" seznamu uživatelů a není zastoupen ani na úvodní obrazovce. Má pouze 1 podsložku LOCALS~1, ta má 1 podsložku Temp, ta má 19 podsložek MVCxxxxxx (xxxxxx jsou různá číselná kombinace). Jejich další podadresáře (ponořeny v různých hloubkách) jsou buď prázdné anebo obsahují různé soubory, nejvíce jich je s příponou pyo. Mám za to, že to vzniklo při optimalizaci systému. Chci jen vědět, jestli "uživatele" TTTHFE~1 můžu odstranit, aniž bych zmarnil výsledek celé pracně provedené optimalizace.


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Ladění OS Windows XP
PříspěvekZaslal v: st 18. listopad 2009, 18:37 
Nováček
Nováček

Založen: 18. listopad 2009
Nahoru
Zajímavé a jistě užitečné téma, ale poslední dobou se velice často setkávám s jednou zásadní chybou, které se dopouští laici, ale i zkušenější uživatelé windows.Po instalaci Windows vytvoří defaultní účty, hlavně jde ale o účet Administrator a Guest, drtivá většina uživatelů však vytvoří svůj vlastní profil (s oprávněním administratora) u které ho jen málokdo vyplní heslo a i když heslo vytvoří na svém účtu stále nechají aktivní účet Administrator bez jakéhokoliv hesla.
Chtěl bych proto upozornit, že po instalaci nového systemu je třeba zkontrolovat účet Administrator a Guest a minimálně jim nastavit silné heslo, popřípadě je lepší účet Administrator ve správě PC předělat na osobní profil s oprávněním Admina a účet Guest deaktivovat, nebo také předělat.Sám jsem byl svědkem nepřeberného množství chyb v zabezpečení PC, ale aktivní účet Admina bez hesla byl jedním z nejčastějších.Tímto se dá předejít množství různých útoků které této jednoduché chyby využívají.


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Ladění OS Windows XP
PříspěvekZaslal v: čt 4. březen 2010, 07:58 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
a jak ty dva ucty zmenim na me


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.