Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 16:50

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. březen 2006, 20:51 
Nováček
Nováček

Založen: 18. únor 2006
Nahoru
Mám takový problém.Ořezal jsem Windows pomocí nlite.Dělá mi takovou věc: když otevřu v průzkumníku adresář z více soubory vyskočí mi zatížení cpu na 100%.To trvá cca 5-15 sekund dle velikosti adresáře.Pak vše OK pokud nepohnu posuvníkem v již otevřeném adresáři a vše se opakuje.Jakmile posuvníkem dojedu do konce a klesne vytížení tak při dalším pohybu posuvníku nebo opětovném otevření vše OK.Tak se to chová vždy po startu PC.Zkoušel jsem více různých ořezaných instalací a vždy stejné.Někdy to začne okamžitě jindy třeba po více startech.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. březen 2006, 21:33 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2005
Nahoru
Prodím o radu - jak přidat součásti ve formátu CAB. Asi jsem trouba, ale kdysi sem to nějak uměl, ale nevím jak a teď už se dvě hočky trápím nad tím, jak se to dělal. Chci si integrovat WMP 10 v češtině a framework 2.0 Eng. Udělal jsem si českej CAB toho WMP 10, ale nemůžu zjistit, jak sem to kdysi integroval a původní upravený CD Win XP je mi k ničemu, protože jsem dělal upgrade PC a musel koupit nový OEM XP.

//Edit - dobrý, už sem si vzpoměl :).

_________________
Tupoun Global Industries Inc.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. duben 2006, 18:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 12. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Mam v XP SP2 odebrane nejake ovladace na kamery aj., a prave ted, kdyz potrebuju k PC pripojit fotak mi to zarizeni sice detekuje, ale neni schopne mi nahrat ovladace.. Predpokladam ze to je prave tim, ze jsem system o ty ovladace "orezal". Je nejaka moznost je tam zpet nahrat?

_________________
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. duben 2006, 21:22 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. březen 2006
Nahoru
Co třeba instalace SATA? to se vyřeší jak. páč když poč neví že má disk tak to na něj těžko nainstaluje :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. duben 2006, 22:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
pomuze mi nekdo s integraci ovladacu vcetne menu ve vlastnostech zobrazeni atd atd k moji sestave? me se to nejak nedari :?


 Profil  
 Předmět: XP nlite
PříspěvekZaslal v: so 3. červen 2006, 16:27 
Nováček
Nováček

Založen: 03. červen 2006
Nahoru
Čaute,

po prečítaní návodu ako osekať XP-čka som sa do toho s chuťou
pustil. všetko prebiehalo uplne super, až po inštaláciu systému.
po spustení inštalácie som dal natiahnuť RAID z diskety. bez problémov
skopíroval subory. po prvom reštarte
mi oznámil že chce kopírovať súbory RAID z diskety a že ich nemože
skopnut. pritom ich prvý krát skopíroval. možem ich preskočiť
ale to ma nepustí dalej v inštalácii.
čo s tám mám robiť?
strasne ma to vytáča....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2006, 09:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červen 2005
Nahoru
Poprosil bych odkaz nebo popis jako pro debila. Mam sata disk a chci na něj nainstalovat windows. Čtu tady tedy že mam integrovat pomocí nLite ovladače sata disku přímo na instalační cd. Mam základní desku gigabyte GA-8I915P Duo pro a ten disk je WD Caviar WD2500KS SATA II 250gb. Poradíte :oops:

Chápu to tak že tam vrazim jeden ze tří těch sata driverů z těhlech?
http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard ... %20Pro.htm
Bohužel nevim kterej i když asi první nebo třetí co? Kterej nevíte?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. červen 2006, 11:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2003
Bydliště: Praha východ
Nahoru
Ritchma napsal:
Poprosil bych odkaz nebo popis jako pro debila. Mam sata disk a chci na něj nainstalovat windows. Čtu tady tedy že mam integrovat pomocí nLite ovladače sata disku přímo na instalační cd. Mam základní desku gigabyte GA-8I915P Duo pro a ten disk je WD Caviar WD2500KS SATA II 250gb. Poradíte :oops:

Chápu to tak že tam vrazim jeden ze tří těch sata driverů z těhlech?
http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard ... %20Pro.htm
Bohužel nevim kterej i když asi první nebo třetí co? Kterej nevíte?
tak to vozkousej na necisto a z kterym ti bude fungovat disk ten tam das :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. červenec 2006, 19:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červen 2005
Nahoru
Ale všechny tři sou exe a já potřebuju inf co?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. červenec 2006, 07:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. červenec 2004
Bydliště: Česká Třebová
Nahoru
V Total Commanderu-Soubory-Dekomprese a mělo by to rozbalit. Pak už najdeš potřebné info.

_________________
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm


 Profil  
 Předmět: ztraceny panel s jazyky
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 19:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2006
Bydliště: Mega City 1
Nahoru
Zdravim, mam problem, upravil sem si instalacku woken xp nlitem,snazil sem se ridit podle toho navodu nahore ale nechapu proc z nejakyho duvodu nemam u systraye panel s jazykama,neda se zapnout a ani neni mozne prepinat jazyky ctrl+shift :-/ poradi nekdo? :cry:

_________________
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 21:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
nLite a integrace NV RAIDu:

32-bity
Kód:
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=51140&st=0
64-bity
Kód:
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=50659&st=0


 Profil  
 Předmět: nlite instalacia
PříspěvekZaslal v: st 12. červenec 2006, 15:08 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
ked instalujem nlite pyta odomna mna NET Framework 2 to mam ale treba mi to naistalovat ale ked to idem instalovat pyta odomna Windows Instaler 3 a to som nasiel na microsot.sk ale pyta to overenie mojho Windowsu


 Profil  
 Předmět: Re: nlite instalacia
PříspěvekZaslal v: st 12. červenec 2006, 21:01 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Kmail napsal:
..ale pyta to overenie mojho Windowsu
V čem je problém? :? Legální uživatelé se nemusí ničeho bát... 8)

Podobný softík, jako je nLite, je třeba zde:
Kód:
http://www.vitaligraf.de/index.htm


 Profil  
 Předmět: Re: ztraceny panel s jazyky
PříspěvekZaslal v: út 1. srpen 2006, 14:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
Hijacker933 napsal:
Zdravim, mam problem, upravil sem si instalacku woken xp nlitem,snazil sem se ridit podle toho navodu nahore ale nechapu proc z nejakyho duvodu nemam u systraye panel s jazykama,neda se zapnout a ani neni mozne prepinat jazyky ctrl+shift :-/ poradi nekdo? :cry:


Celkom isty problem po pouziti uplnej bezobsluznej instalacii XP...Treba dat verziu instalacie systemu taku, ze, "odpovedat na vsetky dotazy pri instalacii", neviem ako to tam je, lebo som v praci, myslim ze guiattend moznost, proste instalovat XP akoby boli plne, teda zadat vsetky tie veci pri instalacii tak ako si ich instalacia pyta (casove pasmo, jazyky atd). Musis manualne pridat klavesnicu pocas instalacie...velice jednoduche lebo defaultne Ti da anglicku a kedze si dal bezobsluznu instalaciu, nemas moznost do toho zasiahnut a pridat trebars korejsku alebo aj cesku :-D ...

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. srpen 2006, 19:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. únor 2005
Nahoru
Panel jazyku se i v takove verzi da zapnout..problem ale je ze neni mozne pridat cestinu(zrejme proto ze je to vychozi jazyk-nechapete? nevadi ja taky ne). Ja to resil tak ze sem pridal libovolny jiny jazyk a pro nej se prida ceska klavesnice. Tim ale prijdes o prepinatelne tlacitko CS a EN na systrayi, muze to byt treba PL(s ceskou klavesnici) a EN.
Jinak ja dal nejakou castecne bezobsluznou instalaci kde jsem mel na vyber pismo a klavesnici ale dopadlo to stejne :( bez moznosti prepinani


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. srpen 2006, 07:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
kingie napsal:

Jinak ja dal nejakou castecne bezobsluznou instalaci kde jsem mel na vyber pismo a klavesnici ale dopadlo to stejne :( bez moznosti prepinani


Tak to je divne...ja som mal tento problem predtym, pouzitim obsluzneho sposobu instalacie, cize moznostou do nej zasiahnut a teda pridat klavesnicu pocas instalacie...to je holy fakt...problem je tym odstraneny...(nevidim dovod na bezobsluznu instalaciu)

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. září 2006, 22:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Znojmo; Brno, Rožná
Nahoru
zombux napsal:
ořezání Office jde, ale ne přímo pomocí prográmku jako nLite. jde to pomocí MS Deploy Tools. viz http://unattended.msfn.org/ , v menu Applications > MS Office XP/2003


Exsituje neco srozumitelnejsiho? nejak se v tech navodech absolutne neorientuji. Navic by me zajimalo jestli jde integrovat nejakym zpusobem Office 2003 a treba FrontPage 2003 nebo OneNote 2003. To jsou progrma, ktere nejsou jiz v Officech obsazeny, ale vkladat dalsi CD do mechaniky pro nutnou instalaci se mi taky nechce...

_________________
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 07:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
Albi napsal:
zombux napsal:
ořezání Office jde, ale ne přímo pomocí prográmku jako nLite. jde to pomocí MS Deploy Tools. viz http://unattended.msfn.org/ , v menu Applications > MS Office XP/2003


Exsituje neco srozumitelnejsiho? nejak se v tech navodech absolutne neorientuji. Navic by me zajimalo jestli jde integrovat nejakym zpusobem Office 2003 a treba FrontPage 2003 nebo OneNote 2003. To jsou progrma, ktere nejsou jiz v Officech obsazeny, ale vkladat dalsi CD do mechaniky pro nutnou instalaci se mi taky nechce...


Ahoj, ak vies po anglicky, tak tu http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=16709&st=585 je moj kompletny navod na Slipstream SP3 do Offisu, takisto hotfixov do Office, potom nasledne slipstreaming do instalacky XP. Co budes potrebovat je virtualne PC, najlepsie VMWare...a tie softy co su tam uvedene. Je tam zopar liniek v tom navode, ale ak vies po anglicky, tak by to nemal byt problem...
Ofis sa da stlacit na 75MB! To by mala byt silna motivacia sa do toho pustit. A samozrejme, je mozne dostat do instalaciek XP akykolvek program, takze aj tie co sa pytas, by mali ist...

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 11:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Znojmo; Brno, Rožná
Nahoru
embe napsal:
Albi napsal:
zombux napsal:
...
...

ale ak vies po anglicky, tak by to nemal byt problem...


To je ten problem, anglicky zvladnu ale tak nejak se domluvit. Tohle mi prijde jako spanelska vesnice, kde kazdy slovo muze byt dulezity...

_________________
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.