Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 17:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 12:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
Citace:
To je ten problem, anglicky zvladnu ale tak nejak se domluvit. Tohle mi prijde jako spanelska vesnice, kde kazdy slovo muze byt dulezity...


Noooo...je mi to jasne...ja by som tu kludne hodil ten navod, teda prelozil by som to postupne cele co je na tej stranke ale toto je tak zavazna tema, ze by to vyzadovalo samostatny thread/temu v hlavnom menu. Program ako nlite ma iba link na forum tu v sekcii Operacny system Windows. Mozno to niekomu staci ale pokial mame rozobrat tuto temu, teda nielen office XP, ale celkovo unattended windows a vkladanie aplikacii, kodekov a pod instalacky XP, tak si myslim, ze by to malo mat samostatny thread, ktory by sa volal napriklad "Samoinstalacne windows" a tu uz by boli samostatne thready, ako napriklad "Nlite", "Autoit", "Aplikacie do Windows", "Drivre" a pod...

@ Admini, co vy na to? Urcite je tu vela ludi, co sa o toto zaujimaju a/alebo by sa zaujimali, ale je tu toho zalostne malo a preto by stalo za uvahu to sem supnut....
Ja osobne som sa cez http://www.msfn.org dostal uz velmi daleko, teda na viacmenej zaciatocnika - tu na fore by sme mohli riesit tieto veci v CZ/SK jazyku, kazdy by sa mohol podelit o svoje skusenosti/znalosti....

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 17:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Kolín
Nahoru
Kde se dají stáhnout aktualizace po sp2? Nechce se mi to tahat postupně a na tehehotfix mi to nejde, i když jsem se zaregistroval, tak mi to píše že nemůžu vstoupit tak nevím.

_________________
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 08:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
mozek007 napsal:
Kde se dají stáhnout aktualizace po sp2? Nechce se mi to tahat postupně a na tehehotfix mi to nejde, i když jsem se zaregistroval, tak mi to píše že nemůžu vstoupit tak nevím.


normalne na M$ stranke..., tam daj do vyhladavania KBxxxxxx a ono Ti to uz najde...

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Kolín
Nahoru
embe napsal:
mozek007 napsal:
Kde se dají stáhnout aktualizace po sp2? Nechce se mi to tahat postupně a na tehehotfix mi to nejde, i když jsem se zaregistroval, tak mi to píše že nemůžu vstoupit tak nevím.


normalne na M$ stranke..., tam daj do vyhladavania KBxxxxxx a ono Ti to uz najde...

No ale když to nechci stahovat postupně?

_________________
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
mozek007 napsal:
No ale když to nechci stahovat postupně?

Sakra ty seš tak línej oldo :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
mozek007 napsal:
embe napsal:
mozek007 napsal:
Kde se dají stáhnout aktualizace po sp2? Nechce se mi to tahat postupně a na tehehotfix mi to nejde, i když jsem se zaregistroval, tak mi to píše že nemůžu vstoupit tak nevím.


normalne na M$ stranke..., tam daj do vyhladavania KBxxxxxx a ono Ti to uz najde...

No ale když to nechci stahovat postupně?


Tak potom tu: http://download.ryanvm.net/files/RVMUpdatePack2.1.1.7z, je to komplet post SP2 hotfix pack. Ja osobne by som to ale takto neriesil...Kazdopadne to mozes asi vlozit cez Nlite v sekcii hotfixy alebo cez RVM integrator. Skusenosti su take, ze takymto sposobom sa vsetky nezvyknu vzdy zakomponovat a kazdopadne by som nechcel ani vsetky hotfixy mat v instalacke...
Ja viem, moze byt narocne sledovat co ktory hotfix opravuje a ci Ti vobce na nieco je; pokial si si cez Nlite odstranil nejake komponenty, tak sa moze lahko stat, ze vlozis do instalacky hotfixy na cast windows, ktoru si odstranils...takze ja to riesim takto:

1) zakomponovanie SP2 do istalacky XP akymkolvek sposobom, ci uz nlite alebo cez prikazovy riadok (Run: KBxxxxxx /Integrate)
2) osekanie XP cez nlite podla chuti.
3) nainstalovanie tychto XP na cistu masinu alebo este lepsie cez VMWare (virtualne PC).
4) Po nainstalovani windows update a zapisem si vsetko co mi ponukne vratane WinUpdate Software v6.
5) Stiahnem si vsetky ponuknute KB, iba samozrejme kriticke a vsetko to vlozim do tej instalacky. Vacsinu cez Nlite ako priamu integraciu, to co nejde, lebo nie vsetky idu...tie co nejdu tak vlozim priamo do SVCPACK v instalcnom CD a pomocou svcpack.inf poviem Setupu Windows aby ich nainstaloval. svcpack.inf sa vlozi do foldra i386 ale musi sa tiez vymazat SVCPACK.IN_ subor lebo inak by setup moj svcpack.inf odignoroval. Co ma byt v svcpack.inf ale je nadlhsie a nie je to take jednoduche a tiez este treba upravit DOSNET.inf v i386 foldri...no je toho viac...dal som otazku na adminov ci by sa tu o tom nedali vyrobit extra sekcie....uvidime...nie je to tazke, len to nie je dobre miesat vramci threadov Operacne systemy WINDOWS...
Kazdopadne taketo instalacne CD si potom odlozim do zalohy pre buducnost. A to co mam na disku potom dalej doplnam a upravujem.

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


Naposledy upravil embe dne čt 7. září 2006, 14:39, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Kolín
Nahoru
tak jsem našel http://www.gigamania.cz/?fid=793

_________________
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
mozek007 napsal:


Tak to by som nerobil.... je to nieco podobne ak nie to iste co sa objavilo ako neoficialny SP3 ktory sa NEDOPORUCUJE instalovat ci uz Microsoftom alebo aj skusenymi uzivatelmi a kvalifikovanymi PC servermi. Oficialny SP3 ma vyjst buduci rok niekedy v polke roka...toto by som si do kompu kazdopadne nepustil a uz vobec nie ked to bolo odskusane iba na 15 tich PC :!: :!:

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 14:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Kolín
Nahoru
embe napsal:
mozek007 napsal:


Tak to by som nerobil.... je to nieco podobne ak nie to iste co sa objavilo ako neoficialny SP3 ktory sa NEDOPORUCUJE instalovat ci uz Microsoftom alebo aj skusenymi uzivatelmi a kvalifikovanymi PC servermi. Oficialny SP3 ma vyjst buduci rok niekedy v polke roka...toto by som si do kompu kazdopadne nepustil a uz vobec nie ked to bolo odskusane iba na 15 tich PC :!: :!:

Tak já to zkusím a pak se podělím o zkušenosti 8)

_________________
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 15:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
mozek007 napsal:
embe napsal:
mozek007 napsal:


Tak to by som nerobil.... je to nieco podobne ak nie to iste co sa objavilo ako neoficialny SP3 ktory sa NEDOPORUCUJE instalovat ci uz Microsoftom alebo aj skusenymi uzivatelmi a kvalifikovanymi PC servermi. Oficialny SP3 ma vyjst buduci rok niekedy v polke roka...toto by som si do kompu kazdopadne nepustil a uz vobec nie ked to bolo odskusane iba na 15 tich PC :!: :!:

Tak já to zkusím a pak se podělím o zkušenosti 8)


Tak ako myslis, kazdopadne chyby sa mozu prejavit po akomkolvek case, napriklad po nainstalovani nejakej aplikacie alebo nahodeni nejakeho noveho hardware...ale risk je zisk... :?

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět: System Volume Information
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 11:30 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2006
Bydliště: Plzen
Nahoru
Chci se zeptat,jestli nejde nejak prejmenovat tak debilne dlouhej nazev adresare jako "System Volume Information" v rootu na Ccku... Je to adresar, co pouzivaji Xp a nebo je to naka stndartni vec na NTFS discich?
V nLite si muzu v pohode prejmenovat "Program files" a "Documents and Settings" takze by mohlo jiit i tohle. dik za reply ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 11:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
Je to standardne pomenovanie...ked pichnes napriklad USB kluc do PC a das si ukazat aj skryte subory tak to tam budes mat tiez...proste to ma kazda diskova jednotka (vratane mp3 playerov a pod)

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 11:54 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2006
Bydliště: Plzen
Nahoru
embe napsal:
Je to standardne pomenovanie...ked pichnes napriklad USB kluc do PC a das si ukazat aj skryte subory tak to tam budes mat tiez...proste to ma kazda diskova jednotka (vratane mp3 playerov a pod)


tyjo,to asi ne,ja to nikdy v v 98 nevidel, a flashky mam formatovany FATkou a nikde mi to tam nevytvari. tak leda ze by to byla nejaka featura NTFS, vite to nekdo?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 12:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: Letisko BTS
Nahoru
Zorg napsal:
embe napsal:
Je to standardne pomenovanie...ked pichnes napriklad USB kluc do PC a das si ukazat aj skryte subory tak to tam budes mat tiez...proste to ma kazda diskova jednotka (vratane mp3 playerov a pod)


tyjo,to asi ne,ja to nikdy v v 98 nevidel, a flashky mam formatovany FATkou a nikde mi to tam nevytvari. tak leda ze by to byla nejaka featura NTFS, vite to nekdo?


Ach tak...no ja hovorim o XP, nevsimol som si ze pises o 98...ale to bude spojene s NTFS...

_________________
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 13:03 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2006
Bydliště: Plzen
Nahoru
ja mluvim o XP,ale jen je mi divne,ze by to bylo na kazdym disku. kazdy disk je prece implicitne prazdny. cili S.V.I. tam musi cpat XPcka, jelikoz jsem to na zadnym disku s 98, ani na FAT na flashce, nevidel.Leda by to byla nejaka featurka NTFS, tak proto se ptam. Jde mi jen o to,jak to prejmenovat nebo mozna uplne zakazat (treba pres nLite), ikdyz dam zakaz obnovy systemu,stale to tam je


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 08:08 
Nováček
Nováček

Založen: 03. červen 2003
Nahoru
mozek007 napsal:
Kde se dají stáhnout aktualizace po sp2? Nechce se mi to tahat postupně a na tehehotfix mi to nejde, i když jsem se zaregistroval, tak mi to píše že nemůžu vstoupit tak nevím.

Záplaty pro Windows XP pro SP2 cz do 10.8.2006:
http://rapidshare.de/files/30217768/HotFix_060810.rar (101,7MB)

_________________
AMD Athlon 64 3000+ , ASUS K8N, 1024MB DDR 333MHz, GeForce fX 5700 128MB, Maxtor 160GB 7200 ot/s, AOPEN CDRW 40x24x10, DVD Toshiba M-1712, Leadtek WinFast TV 2000XP, LCD 18 " AOC LM800


 Profil  
 Předmět: System Volume Information revealed
PříspěvekZaslal v: st 27. září 2006, 15:18 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. červenec 2005
Nahoru
Zorg napsal:
ja mluvim o XP,ale jen je mi divne,ze by to bylo na kazdym disku. kazdy disk je prece implicitne prazdny. cili S.V.I. tam musi cpat XPcka, jelikoz jsem to na zadnym disku s 98, ani na FAT na flashce, nevidel.Leda by to byla nejaka featurka NTFS, tak proto se ptam. Jde mi jen o to,jak to prejmenovat nebo mozna uplne zakazat (treba pres nLite), ikdyz dam zakaz obnovy systemu,stale to tam je

Složka System Volume Information je používána službami NT-based systému na každém disku v jeho kořenovém adresáři, proto k ní není možné nastavit absolutní cestu, jako například k Program Files. Rozdíl SVI mezi filesystémy FAT a NTFS je v tom, že na disku s NTFS k ní nemají přístup ani administrátoři. Pokud chcete prohlížet nebo měnit její obsah, zadejte tento příkaz pro přidělení práv:
Citace:
cacls.exe "jednotka:\System Volume Information" /T /E /G "uživatel":F

Do SVI se obvykle ukládájí například body obnovení systému, databáze pro opravu zástupců, nebo databáze pro rychlé hledání. Služby, které používají tuto složku jsou: srservice (Služba obnovení systému), TrkWks (Klient služby sledování distribuovaných připojení), CiSvc (Služba indexování), VSS (Stínová kopie svazku), dále ovladače MountMgr (Mount Manager) a FltMgr (Filesystem Filter Manager). Pokud SVI smažete, bude zvovu vytvořena, pokud všechny uvedené služby nebudou zakázány nebo odstraněny (snad možná kromě VSS). Přejmenování složky by bylo poněkud náročnější, protože by byl nutný přímo hack souborů zmíněných služeb (např. hexeditorem). Ještě přidám odkaz na téma v MSFN fóru, kde se řešilo vytváření souboru MountPointManagerRemoteDatabase právě ve složce SVI: http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=24232


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. listopad 2006, 11:34 
Nováček
Nováček

Založen: 05. listopad 2006
Nahoru
embe napsal:

@ Admini, co vy na to? Urcite je tu vela ludi, co sa o toto zaujimaju a/alebo by sa zaujimali, ale je tu toho zalostne malo a preto by stalo za uvahu to sem supnut....
Ja osobne som sa cez http://www.msfn.org dostal uz velmi daleko, teda na viacmenej zaciatocnika - tu na fore by sme mohli riesit tieto veci v CZ/SK jazyku, kazdy by sa mohol podelit o svoje skusenosti/znalosti....


Uz dlhsie ma stvalo, ze ked instalnem win, tak je tam kopec veci co nevyuzivam. Nejak som sa preklikal k nLite...a bol som velmi nadseny. Chcel by som tiez podporit nieco take ako embe vravi, ze vytvorit samostatny thread, napriklad aj prekladu msfn.org(nevsimol som si zeby tu uz bol) a posunut tuto vec dalej.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. listopad 2006, 21:42 
Nováček
Nováček

Založen: 08. listopad 2006
Nahoru
Mužě mě někdo dát na vod jak v integrovat FF a Mp10 Cz pokud možno aby se instalace provedla sama bez zasahu uživatele take nemám zajem aby instalace probihala na dokončeni win skratka instalace Windows at probiha standartně po kliknuti na tl dokončit spusti win a oba softy jsou již nainstalovany

(řešim tohle tyden po tydnu vím že integrovat jde ale dochazi k instalaci během instalace winu vždy je třeba obsloužit nebo nakonci po kliknuti dokončit nebo taky nikdy z upozorněním error na jinem foru sem popsal už svuj problem poslaly mě kajsik na jaky syk web kde tento problem ani tema integrace software není doufám že mě taky pošlete do prdele jako oní)

:sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2006, 12:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Pokud se nekomu nechce stahovat aktualizace postupnen necht pouzije program Windows updates downloader. Naprosto super programek. Oznacite aktualizace a jednim kliknutim je stahnete do zadaneho adresare. Programek stahujte zde.

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.