Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 07:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak změnit složky nabídky "Uložit" v XP ?
PříspěvekZaslal v: ne 15. leden 2006, 10:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Nazdaarek, nějak nemůžu v mé sbírce triků pro XP najít způsob, kterým jsem měnil původní složky na levé straně okna "Uložit". :oops:
Na fóru jsem to taky nenašel, ani pan Google nepomohl. Poraďte prosím...

(Teď jsem si uvědomil, že už normálně píšu "složky" a ne "adresáře"...tak se jim to přece povedlo.)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. leden 2006, 22:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2005
Bydliště: Peklo.
Nahoru
Nevím co myslíš,ale není to náhodou nahoře v liště tlačítko složky ?

_________________
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. leden 2006, 10:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Vypadá to, že nejsi jediný, kdo neví přesně co myslím . Abych to zase zbytečně nekomplikoval, jsou to tyto ikony:
Obrázek
Vím na 100% že jsem je měl onehdy změněné, ale nemůžu se dopátrat způsobu, kterým jsem toho dosáhnul.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. leden 2006, 10:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
typujem registre windows... jedine tak.. skus si stiahnut tuneUp Utilies alebo podobny programik alebo sa skus pohrat v registroch fakt sorry blizsie ti neviem pomoct iba takto.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. leden 2006, 20:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
V TuneUp jsem to nenašel, zítra zkusím ještě nějaké podobné programy. Na nějakém zahraničním fóru byl odkaz na návod, ale byl z roku 2002 a nefungoval... :sad:

// nefungoval link na návod, ne návod samotný :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. leden 2006, 21:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ja kdyz si zmenil ikonu Tento pocitac, tak se to zmenilo i tam, tak to takhle zkus i s ostatnima.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 09:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
To je mi jasné, vždyť ji mám taky změněnou. Ale jde mi nabízené složky, prostě abych si tam mohl dát místo Dokumenty, Plocha...jaké chci já.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 10:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Můžeš si to upravit přímo v instalačce oken díky nLite - vytvoříš si přímo vlastní adresáře místo klasických documents and settings.
Jinak to ještě jde utilitkou FileBox eXtender o které je článek na grafice.cz:

http://www.grafika.cz/art/sw/filebox-extender-r.html


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 10:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Heuréka!!!! Já jsem věděl, že to bude nějaká blbost! Děkuju, děkuju ti nastotisíckrát! :-D Jak jsem mrknul na ten článek, hned jsem byl v obraze: stačí TweakUI!
Obrázek
(Ikony složek je možné změnit klasicky v Tento počítač - pravý klik na složku - Vlastnosti - Vlastní nastavení - Změnit ikonu).
Doporučuju tento thread hodit do FAQ: Ladění OS Windows XP, asi napíšu SZ panu zombuxovi :wink:.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 17:36 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
$luk napsal:
Doporučuju tento thread hodit do FAQ..
Nj, ale pak bude FAQ na několika listech... Těch výborných utilitek je spousta. :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 20:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
$luk napsal:
Heuréka!!!! Já jsem věděl, že to bude nějaká blbost! Děkuju, děkuju ti nastotisíckrát! :-D Jak jsem mrknul na ten článek, hned jsem byl v obraze: stačí TweakUI!
Obrázek
(Ikony složek je možné změnit klasicky v Tento počítač - pravý klik na složku - Vlastnosti - Vlastní nastavení - Změnit ikonu).
Doporučuju tento thread hodit do FAQ: Ladění OS Windows XP, asi napíšu SZ panu zombuxovi :wink:.


Jakto, ze to mas tak zelene ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 21:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Protože používám téma LunaColor. :) Pokud si ho stáhneš, musíš nejprve povolit v XP použití neMicrosoftích témat, třeba pomocí tohoto patche (jestli jsi to už neudělal dříve).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 17. leden 2006, 22:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
$luk napsal:
Protože používám téma LunaColor. :) Pokud si ho stáhneš, musíš nejprve povolit v XP použití neMicrosoftích témat, třeba pomocí tohoto patche (jestli jsi to už neudělal dříve).


Mam v tom patchi neco nastavovat nebo jen nainstalovat, protoze kdyz tam to tema dam, tak se sice zmeni tema zmeni, ale z Luna to ma pouze plochu, jinak se vse zmeni na klasicke....porad prosim


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. leden 2006, 11:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pokud vím, nic se nastavovat nemusí. Já mám knihownu uxtheme.dll patchnutou už v instalaci Xp upravené pomocí nLite a vše mi funguje normálně. :up: Tady ji máš. Pokud patch nefunguje, v nouzovém režimu přepiš původní knihovnu ve Windows\system32 (pro jistotu si udělěj zálohu té původní).

Ale tohle už je hodně OT, takže jestli budeš mít ještě nějaký problém, napiš mi SZ.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. leden 2006, 11:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
$luk napsal:
Pokud vím, nic se nastavovat nemusí. Já mám knihownu uxtheme.dll patchnutou už v instalaci Xp upravené pomocí nLite a vše mi funguje normálně. :up: Tady ji máš. Pokud patch nefunguje, v nouzovém režimu přepiš původní knihovnu ve Windows\system32 (pro jistotu si udělěj zálohu té původní).

Ale tohle už je hodně OT, takže jestli budeš mít ještě nějaký problém, napiš mi SZ.


a je ta knihovna pre SP2? a aka je jazykova verzia? ja mam WIN XP HOME SP2 CZ

pojde mi to?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. leden 2006, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
XP Professional CZ SP2, ale radši si taky udělej zálohu.

A DOST OT ! (bububu) Pokud chceš řešit funkčnost témat v XP, najdi si už založený thread na toto téma, poku tu není, založ ho. Tady se řeší něco jiného.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. leden 2006, 12:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
$luk napsal:
XP Professional CZ SP2, ale radši si taky udělej zálohu.

A DOST OT ! (bububu) Pokud chceš řešit funkčnost témat v XP, najdi si už založený thread na toto téma, poku tu není, založ ho. Tady se řeší něco jiného.

len take ze naco si budem zakladat nove tema alebo hladat stare ked v tomto threade sa prave to co chcem vedet rozobera... ok. OFF OT


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.