Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 22:05

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: problém s diakritikou ve WIN XP-SP2
PříspěvekZaslal v: ne 15. leden 2006, 20:36 
Nováček
Nováček

Založen: 04. březen 2005
Bydliště: Vrchoslavice
Nahoru
Ahoj mam problém s diakritikou ve windowsech.
reinstaloval jsem OS a najednou se misto hacku a carek objevujou takovy divny znaky. diky za pomoc

_________________
absolutní lama


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. leden 2006, 21:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2004
Bydliště: Horní Suchá
Nahoru
Skus se podívat do:
Start->Ovládací Panely->Místní a Jazykové Nastavení

V záložce: Místní nastavení nastav Čeština a dole Česká Republika.
V záložce: Upřesnit nastav Čeština a Tabulce pro převod znakvých sstránek nastav: 1000 (MAC - Románské jazyky)

Tohle by mohlo pomoci. Jinak nevím.

_________________
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
kromě SL řakdy která si na ThinkPada pouze hraje...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. leden 2006, 22:03 
Nováček
Nováček

Založen: 04. březen 2005
Bydliště: Vrchoslavice
Nahoru
no abych to upřesnil ve Windowsech jede diakritika v pohodě jenom ve všech ostatních aplikacích to nejede apiše to třeba čtverečky a obdelníčky a tak(ICQ, Instalace programů,titulky u filmů atd...) a to 1000 MAC mám zaškrtlý pořád a je to zašedlý ale zaškrtlý :)
newíte někdo co s tím dík :)

_________________
absolutní lama


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. leden 2006, 11:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
myslím, že to je v "místním a jazykovém nastavení" - jazyky - podrobnosti - upřesnit - rozšířit podporu rozšířených textových služeb pro všechny programy.

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. leden 2006, 15:40 
Nováček
Nováček

Založen: 04. březen 2005
Bydliště: Vrchoslavice
Nahoru
Tak už se to vyřešilo.
Sice nevím jak ale už to zase jede v poho.Jsem z toho zmaten :?
Ale nejak se to vyřešilo samo.

_________________
absolutní lama


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. leden 2006, 15:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
lolman napsal:
Tak už se to vyřešilo.
Sice nevím jak ale už to zase jede v poho.Jsem z toho zmaten :?
Ale nejak se to vyřešilo samo.

Jo, windowsy nejsou blbý... viděly že máš problém, tak ti ho zpravily... :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. leden 2006, 18:01 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
lolman napsal:
Tak už se to vyřešilo.
Sice nevím jak ale už to zase jede v poho.Jsem z toho zmaten :?
Ale nejak se to vyřešilo samo.
Tohle to dělal taky jeden virus :arrow: projeď to pro jistotu dobrý antivirem.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. únor 2006, 20:10 
Nováček
Nováček

Založen: 04. březen 2005
Bydliště: Vrchoslavice
Nahoru
Ale už jsem přišel co tomu bylo :)
Mam povoleny auto update a jak jsem vypinal PC tak se to asi nestačilo odinstalovat protože jsem to porostě nadvrdo vypl :P(tlačitkem) A jak jsem to potom zase zapl tak to zacalo instalovat znova, a tim se problém vyřešil :)
Takže nakonec to byla moje chyba :wink:
PROMIŇ Bille :oops:

_________________
absolutní lama


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. listopad 2006, 15:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. listopad 2005
Nahoru
Mám obdobný problém, viz tento screenshot:
Obrázek

Dokonce i v nastavení mám zaškrtnuto "Rozšířit podporu rozšířených textových služeb pro všechny programy". Máte někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být?

_________________
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.