Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 22:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Instalace WinXP SP2 = Chyba v instalaci HW
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 10:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brnooooo
Nahoru
Prosím pomozte. Kdyz instaluju WinXP SP2, tak mi pravidelne nekde v puli instalace vyskoci chybova hlaska:
Chyba v instalaci hardwaru: SYSTEM
Nevím a netuším čím to je, skusil sem vsechen zbytecny hw (repro, webka, prebytecne disky atd.) odstranit ale dela to furt. Dřív mi to taky dělalo, ale kdyz sem nainstaloval WinXP Home, tak to bylo vpoho. Ale teď už ani to. Nevím čím to je...je to celý podivný...
Prosím o pomoc...
:( :oops:

_________________
Intel Core 2 Duo E6400 2,13GHz@3,544GHz, chaldic CPU Arctic cooling freezer 7, MB GA-965P DS4, 2x512MB (dch) RAM GEIL PC6400 CL4 (ale ted na 5-5-5-15)
,Gigabyte GeForce 6200 odemceno na 8 pixel pipelines, takty: 300/500@545/705mhz, 3x WD320GB, 1x WD400GB, TEAC 552W, TEAC DVD-W516A, Enermax Liberty 500W, Case s 120mm fan na boku...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 10:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
CD je v pořádku? Zkus jinou CDromku...

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 11:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brnooooo
Nahoru
CD je v pořádku, zkoušel jsem to aj na kamosovym CD, nejede to. Vyzkoušel jsem jinou mechaniku a vsechny kombinace CD/mechanika a nejede. Skusil sem vsechno odpojit, nechat jen to nejnutnejsi a nejede to. Ale nekdy se tam ta hlaska ukaze treba 3x a nekdy jenom 1x.... :x

_________________
Intel Core 2 Duo E6400 2,13GHz@3,544GHz, chaldic CPU Arctic cooling freezer 7, MB GA-965P DS4, 2x512MB (dch) RAM GEIL PC6400 CL4 (ale ted na 5-5-5-15)
,Gigabyte GeForce 6200 odemceno na 8 pixel pipelines, takty: 300/500@545/705mhz, 3x WD320GB, 1x WD400GB, TEAC 552W, TEAC DVD-W516A, Enermax Liberty 500W, Case s 120mm fan na boku...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 13:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
bios mas bastaveny spravne?

_________________
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. září 2006, 14:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brnooooo
Nahoru
chytra otazka... :roll: Jasan, default. Ale skousel sem ruzny nastaveni disku atd. Vymenit CDromky a tak. Oddelal sem radic a taky nyc :(

_________________
Intel Core 2 Duo E6400 2,13GHz@3,544GHz, chaldic CPU Arctic cooling freezer 7, MB GA-965P DS4, 2x512MB (dch) RAM GEIL PC6400 CL4 (ale ted na 5-5-5-15)
,Gigabyte GeForce 6200 odemceno na 8 pixel pipelines, takty: 300/500@545/705mhz, 3x WD320GB, 1x WD400GB, TEAC 552W, TEAC DVD-W516A, Enermax Liberty 500W, Case s 120mm fan na boku...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.