Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 21:46

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nejde nainstalovat winXP
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 11:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Mám takový problém. Začal se mi zpomalovat komp, tak jsem se rozhodl na přeinstalaci. Po nabootování cd WinXP SP2 jsem normálně zvolil kam se má Win nainstalovat, zkopírovali se mi instalační soubory na disk, pak to chce restartovat PC a potom mi už naběhne jen bootování cd a zamrzne to. Jediná možnost, kterou můžu dělat dál je restartovat PC znovu, ale zase se dostanu do instalace a po restartu se mi stane to samé. PC: viz popis. jen s tím rozdílem, že už mám jen HDD WD (Seagate jsem dal pryč).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 12:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Velka Morava
Nahoru
Tipuju to na chybějící drivery pro disk. Nepíšeš co máš za prkno a na čem je připojenej HDD.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 12:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
AigorW napsal:
Tipuju to na chybějící drivery pro disk. Nepíšeš co máš za prkno a na čem je připojenej HDD.

Je to Biostar M7NCD. Když tak mi zkus napsat co a jak s těmi ovladači, ale přeinstalovával tolikrát, že už to ani nespočítám a nikdy jsem ovladače od disku neinstaloval...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 14:54 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: okr. Mělník
Nahoru
resetni BIOS

_________________
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 19:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Myslíš, jako vytáhnout ten switch, nebo co?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. září 2006, 19:20 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
F1l1p napsal:
Myslíš, jako vytáhnout ten switch, nebo co?


Blízko baterky na desce je jumper"přepínač" a ten dej do polohy clear CMOS, je to tam napsany a mas to taky v manualu....vytahni PC ze zásuvky, nech to tam 10s a pak dej zpet...

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. září 2006, 06:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
No, dostal jsem se tím trochu dál... teď se mi ten počítač nesekne, ale po zkopírování těch instalačních souborů a restartu mám 2 možnosti ... buď mi to začne zase bootovat z cd (což znamená, že začíná celý ten kolotoč, zkopírování instalačních souborů a restart a pořád dokola), nebo pokud nechám to bootování projet (nezmáčknu žádnou klávasu, aby se instaloval win z CD), tak mi to napíše "chyba při načítání operačního systému".


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. září 2006, 07:51 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
To vypadá na špatně nastavený BIOS.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. září 2006, 08:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
No, tak problém byl vyřešen (nevyřešen)...nevím proč, ale na ten disk WD nejde nainstalovat Win. Dal jsem tam zpátky Seagate a je to ok.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. září 2006, 09:19 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
F1l1p napsal:
...Dal jsem tam zpátky Seagate a je to ok.
Stejné rozhraní, stejná pozice, stejný kabel... ? :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. září 2006, 09:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Jo.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. září 2006, 14:58 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. červenec 2006
Bydliště: Česká Lípa, Liberec
Nahoru
a mels to dobre nastaveny v biosu...mne treba kdyz jsem vypojil pridavnej disk tak se mi systemovej disk hodil az jako druhej disk

_________________
Athlon64 3000+; Asus A8N-E; Brand 512MB 400Mhz; H.I.S. x800GT; WD 200GB sataII; EuroCase ML8015; LG Flatron 17" CRT


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.