Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 27. leden 2021, 21:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: WXP:spusteni sluzby s definovanou prioritou
PříspěvekZaslal v: út 10. říjen 2006, 09:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Ahojky. Potreboval bych spustit sluzbu s definovanou prioritou a to hned po startu Windows XP Pro SP2. Zkousel jsem prikaz START, ale ten slouzi pouze pro externi programy, ne sluzby. NET START /LOW ... sice probehne, ale sluzba bezi stale jako NORMAL. Nevite nekdo, jak na to? :(

Vsem dekuji za odpovedi...

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 09:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Fakt nikdo nevite? :?

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 10:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. říjen 2004
Bydliště: Chrudim, Brno
Nahoru
Mně funguje utilitka psExec od Sysinternals
http://www.sysinternals.com/Utilities/PsExec.html

příklad
psexec -i -d -s -low "C:\***\***.exe"

_________________
1: Core i5 750 @4.0GHz, CM Hyper 212+, Gigabyte P55 UD3R F4, 12GB CL8 DDR3, GTX 1060 6GB, SSD Intel 520 120GB, HDD Seagate 2TB, DVDRW NEC 3520, Seasonic 600W.
"Evil will always triumph over good because good is dumb."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 10:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
WoiTa napsal:
Mně funguje utilitka psExec od Sysinternals
http://www.sysinternals.com/Utilities/PsExec.html

příklad
psexec -i -d -s -low "C:\***\***.exe"

Koukal jsem na to, ale tohle umi to same jako prikaz START zakomponovany v systemu. Ja nepotrebuji pustit program, ale SLUZBU (napr. DNS server, DHCP,..)! Mozna se mylim a tim PSexecem to jde. Pokud ano, napis prosim jak, ja jsem na to neprisel.

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 10:49 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: okr. Mělník
Nahoru
obavam se, ze to standardni cestou nejde, sluzba jako takovy by to musela podporovat (treba print spooler to umi)

_________________
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 11:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Dony napsal:
obavam se, ze to standardni cestou nejde, sluzba jako takovy by to musela podporovat (treba print spooler to umi)

No, abych pravdu rekl, myslel jsem si to :(. Ale zkusit se to musi :D.
Jeste me napadla jedna vec. Pokud se nepletu, tak sluzby obsluhuje proces svchost.exe, ktery bezi vetsinou v nekolika instancich a ma na sobe naveseno x sluzeb. Da se uzivatelsky spustit dalsi instance s pozadovanou sluzbou?
Tohle uz je hodne teorie, ale treba to nekdo uz zkousel :oops: ...

//edit: uz jsem napsal i na podporu MS, tak uvidime jestli ze sebe neco vymacknou :)...
//edit2: kdyby se to dalo spustit pres svchost.exe, tak by stacilo pouzit tohle a bylo by po problemu...

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.