PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

FAQ: Aktivace Windows XP
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=120&t=7687
Stránka 6 z 6

Autor:  Freeky5 [ pá 26. prosinec 2008, 14:56 ]
Předmět:  Re: FAQ: Aktivace Windows XP

JJ prave ja mam tu nekrabicovou verzi kde je stitek na case:( A kolik tak stoji licence?Nasel jsme krabicove Xp za 1900 jestlise vyplati ta licence vubec a nebo uz koupit new v krabici.A nejak prenest ty windows na ten novej pocitac nejde uz co??Vse bude stejne.Ip adresa atd.

Autor:  CZDaywalker [ so 27. prosinec 2008, 21:20 ]
Předmět:  Re: FAQ: Aktivace Windows XP

Freeky5 napsal:
JJ prave ja mam tu nekrabicovou verzi kde je stitek na case:(
A kolik tak stoji licence?Nasel jsme krabicove Xp za 1900 jestlise vyplati ta licence vubec a nebo uz koupit new v krabici.A nejak prenest ty windows na ten novej pocitac nejde uz co??Vse bude stejne.Ip adresa atd.


Tak to musis koupit OEM nebo FPP licenci. MNo a licence za 1900, to budou tak XP Home. NIcmene, radeji bych to koupil nekde v obchode a ne od nekoho - nemas zajistene, ze Tu bude kecat.

Prenest Widnows, mno, neco se da udelat, ale neni toho mnoho. Ale na to je tady urcite nekde uz thread, ktery se tim zabyva -> zkus pouzit help nebo si zaloz vlastni tema.

Autor:  malek [ ne 25. leden 2009, 15:54 ]
Předmět:  Re: FAQ: Aktivace Windows XP

Sry za offtopic. Potřebuju radu. Mám počítač s OEM Win Home a potřebuju ho reinstalovat, ale nemám k tomu disk. Tak jakej instalační disk potřebuju. Samozřejmě Win XP Home, ale otázka je jestli potřebuju nějakej OEM disk nebo můžu použít libovolnej Corporate nebo něco jiného ????.

Autor:  zombux [ ne 25. leden 2009, 17:26 ]
Předmět:  Re: FAQ: Aktivace Windows XP

malek napsal:
Sry za offtopic. Potřebuju radu. Mám počítač s OEM Win Home a potřebuju ho reinstalovat, ale nemám k tomu disk. Tak jakej instalační disk potřebuju. Samozřejmě Win XP Home, ale otázka je jestli potřebuju nějakej OEM disk nebo můžu použít libovolnej Corporate nebo něco jiného ????.

Windows XP existujou 3 verze - Home, Professional a VLK (="corporate"). VLK jsou také Professional, jen používají jinou sadu klíčů a nemají WPA (zjednodušeně řečeno). takže ty potřebuješ Home, žádnou jinou verzi použít nemůžeš, protože na ni nebude pasovat tvůj klíč.

Autor:  helium [ ne 1. únor 2009, 15:02 ]
Předmět:  Re: Update firmware DVD se bere jako nove zarizeni ?

helium napsal:
Je bezne ze updatu firmwaru DVD (LG GH22LS30) to Win XP berou jako nove-jine zarizeni ?


Tak dnes po updaru HDD Seagate Barracuda z tech postizenych serii se mi disk taky tvari pro Aktivaci jako zcela nove zarizeni :-<

Autor:  zombux [ ne 1. únor 2009, 15:08 ]
Předmět:  Re: Update firmware DVD se bere jako nove zarizeni ?

helium napsal:
Tak dnes po updaru HDD Seagate Barracuda z tech postizenych serii se mi disk taky tvari pro Aktivaci jako zcela nove zarizeni :-<

aktivuj znova, a je po problému.

Autor:  helium [ ne 1. únor 2009, 15:20 ]
Předmět:  Re: Update firmware DVD se bere jako nove zarizeni ?

zombux napsal:
helium napsal:
Tak dnes po updaru HDD Seagate Barracuda z tech postizenych serii se mi disk taky tvari pro Aktivaci jako zcela nove zarizeni :-<

aktivuj znova, a je po problému.


jeste mi zbyva 1 zmena (dle XPInfo.exe) nez budu muset, ale je opruz

Autor:  zombux [ ne 1. únor 2009, 15:37 ]
Předmět:  Re: Update firmware DVD se bere jako nove zarizeni ?

helium napsal:
jeste mi zbyva 1 zmena (dle XPInfo.exe) nez budu muset, ale je opruz

je, ale v nejhorším případě to aktivuješ přes telefon, nevidím v tom problém.

Autor:  -HoNY- [ ne 27. únor 2011, 17:48 ]
Předmět:  Re: FAQ: Aktivace Windows XP

Návod na změnu instalačního čísla ve Windows XP:
http://zaloudek.kabel1.cz/zmena-serioveho-cisla-windows-xp_c96.html

Stránka 6 z 6 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/