Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 07:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Velikost složky system32 ve Windows XP
PříspěvekZaslal v: so 28. říjen 2006, 16:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. březen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Mám XP nainstalované 10 dnů a mám hozené transformationpack 5.5 na skin vista,a mám velikost system32 573-není to nějak málo a celková velikost windowsu je 0.99GB

_________________
PC : CPU-Q6600 3,2GHz 1,2V + Scythe Ninja 3 MB-Gigabyte P31-DS3L GPU-Gigabyte HD6850 1GDDR5 RAM-Zeppelin DDR2 2x2GB 854MHz Case+PSU-CM Elilte 330 + Fortron GLN 400W LCD-Samsung 931BW
Zvuk JVC S301 + Wharfedale Diamond 9.3 + Asus Xonar DX


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. říjen 2006, 17:02 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
ja mam XPcka nainstalovany 2? 3? dny (ach, odinstaloval sem ovladace a zustal sem na logonscreen .. Uz 2x :)) ) a slozka s windowsem ma 0.998GB (tedy 1GB) a slozka system32 ma 489MB..

Btw, taky mam ten transformation pack, skin mam Windows Media center edition s uzkym taskbarem, jinak vsechno az na bootscreen mam ve stylu WinHEC (bootscreen se mi nikdy nezmeni :( ), ale to jen tak naokraj :D

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. říjen 2006, 17:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. březen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
ja nechapu jednu vec u tho transformation packu když jsem ho tam hodil poprvé tak jsem měl boot screen VISTA a ted jsem dvakrat robil nove XP a dal tam te trans. a byla tam pořád boot screen XP tak tomu fakt nerozumim

_________________
PC : CPU-Q6600 3,2GHz 1,2V + Scythe Ninja 3 MB-Gigabyte P31-DS3L GPU-Gigabyte HD6850 1GDDR5 RAM-Zeppelin DDR2 2x2GB 854MHz Case+PSU-CM Elilte 330 + Fortron GLN 400W LCD-Samsung 931BW
Zvuk JVC S301 + Wharfedale Diamond 9.3 + Asus Xonar DX


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 18:27 
Nováček
Nováček

Založen: 23. srpen 2006
Nahoru
jardava napsal:
ja nechapu jednu vec u tho transformation packu když jsem ho tam hodil poprvé tak jsem měl boot screen VISTA a ted jsem dvakrat robil nove XP a dal tam te trans. a byla tam pořád boot screen XP tak tomu fakt nerozumim


jj tomu taky nerozumim uplne to same se mi stalo .....
neze by my to vadilo jelikoz uz sem presel na Visty ale .... je to divne :D

_________________
[center]
Debian[lenny]
linux-kernel 2.6.22-3-686
gnome 2.20
[/center]


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. říjen 2006, 23:35 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: okr. Mělník
Nahoru
proboha, co ma tenhle dotaz za smysl?? :?

_________________
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.