Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 16. prosinec 2018, 00:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2018, 09:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Mám dotaz.Udělal jsem migraci disku HDD 1T na SSD 250 GB .Disk 1T by rozdělen na 3 oddíly.operační oddíl je 250GB .na SSD šel jen oddíl s WIN.Vše proběhlo Ok.Je to jen sice kosmetická závada ale kdy najíždím s SSD (bootuju)tak je jiná startovací obrazovka než je ve WIN 7 na HDD.Migraci jsem dělal přes Paragon Migrate OS to ssd a Samsung_Data_Migration
a stejný výsledek.Ještě jsem nezkoušel Acronis.Jde to nějak opravit.
Děkuji za informace.Disk je Samsung EVO 860


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2018, 11:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Pokud jse o obrazek pred prihlasovaci obrazovkou, tak bych tipoval na rozdil EFI/Legacy, vetsina desek to tak ma.


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2018, 21:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Co stím?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 10:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
A je to tvuj pripad?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 11:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Na HDD mám takovou startovací obarazovku

Obrázek

Na SSD mám takovou po migraci hhd na ssd.Chtěl bych původní.

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 12:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Tak tohle je spis pouzitym bootmgr, lisi se?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 12:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Nějak nerozumím co máš na myslí tím liší se?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 13:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Jestli jsou rozdilne. Mas tam dva soubory toho jmena, jeden na SSD, druhy na HDD, oba nejspis na skrytem oddile.
Nebo to klonovani udelej znovu, tentokrat pres bitovou kopii Windows.
Prip. uplne jinak - stoji ti ty ctyri sekundy za to?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 13:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Kouknu.No asi nestojí.Jen by mě zajímalo proč to tak udělalo?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 16:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Jsou stejné


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 20:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. duben 2017
Nahoru
Při klonování Acronisem nebo Clonezillou se mi nic takového nikdy nestalo. Ale možná by stálo zato zkusit tenhle návod:

https://www.askvg.com/fix-windows-7-boo ... ta-styled/


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 21:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
Díky za tip.To bude ono.Která verze Acronis umi klon disku (migraci)z většího HDD na menší SSD.
Potřebuji jen operační oddíln zbytku 3 oddíly mám data.


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 22:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. duben 2017
Nahoru
Používám Acronis bootable media a větší HDD na menší jsem určitě klonoval už s verzí 2015 (ta ale ještě neumí nvme SSD disky)


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: st 5. prosinec 2018, 18:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
A dělal jsi to klon disku nebo záloha a obnova disku?


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: st 5. prosinec 2018, 20:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. duben 2017
Nahoru
Dělám obojí. Ale když mohu zapojit oba disky najednou, tak klon je jednodušší. Automaticky se vytvoří oddíly, u zálohy a obnovy už tam oddíly musí být vytvořené (i když nevadí, že mají jinou velikost).


 Profil  
 Předmět: Re: Migrace na SSD Win 7 PRO 64bit
PříspěvekZaslal v: čt 6. prosinec 2018, 18:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. září 2006
Nahoru
To segestes ,zabral hned první odkaz.Zkoušel jsi i klon disku když starý byl zaplněn víc než nový a chtěl jsi jen oddíl s win?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.