Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 6. březen 2021, 10:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  další
Autor Zpráva
 Předmět: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 20:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Zdravím,
potřeboval bych poradit..

Dnes jsem si koupil win 7 ultimate a chtěl je nainstalovat ve 64-bit verzi,jenže se počítač těsně před koncem instalace z pro mě neznámého důvodu natvrdo zrestartuje a pak už jen naskočí okno s textem:

"Počítač byl neočekávaně restartován nebo došlo k neočekávané chybě. Instalace systému Windows nemůže pokračovat. Chcete-li systém Windows nainstalovat, restartujte počítač klepnutím na tlačítko OK a spusťte instalaci znovu "

Což jsem samozřejmě udělal,ale pořád končím na stejné hlášce.

Instalace padá při "Dokončení instalace"

Už jsem vážně zoufalej,instaloval jsem to snad 15x a stále nic.Disk samozřejmě po každé instalaci formátuju. V biosu jsem zkoušel odstranit všechny zařízení krom systémového disku a dvd-rom z kterého systém instaluji,ale ani to nepomohlo:(

Díky za rady

EDIT:změna názvu tématu
//edit Wilik - upraven nazev tematu + vyveseno

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


Naposledy upravil Milan79 dne st 20. leden 2010, 18:30, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 21:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
To bude HW problem. Tipoval bych to na ramky nebo desku.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 21:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
LiveBomb napsal:
To bude HW problem. Tipoval bych to na ramky nebo desku.

To mě taky napadlo,jenže do dnes na tom bezproblému fungovali XPčka SP3 tak nevím proč by měl být problém ve W7?

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 21:52 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
64bit system je na stabilitu narocnejsi jak 32, takze co ti na XP jelo bez problemu uz na 64bit Win7 jet nemusi. Jestli mas komp pretaktovanej, tak ho aspon behem instalace rozhodne zkus hodit na default.

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 21:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Baneshee napsal:
64bit system je na stabilitu narocnejsi jak 32, takze co ti na XP jelo bez problemu uz na 64bit Win7 jet nemusi. Jestli mas komp pretaktovanej, tak ho na instalaci rozhodne zkus hodin na default.

Vše je na default. To bylo první co jsem zkusil,ale dík...
Jediné,co můžu ještě vyzkoušet,je přehodit ramky z druhého počítače,tak to jdu zkusit...

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: út 19. leden 2010, 23:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Tak ramkama to taky není:( Vyházel jsem celých 8Gb a dal starý 2GB A-Data. Pořád stejný...
Flashnul jsem bios na desce na poslední verzi.Pořád stejný....
Vážně se s tím ještě nikdo nesetkal? :(

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 00:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Udelej memtest :-)

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 07:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
LiveBomb napsal:
Udelej memtest :-)

To samozřejmě můžu až dorazím z práce,ale to už mi přijde jako hustá schýza. Do dvou ráno jsem krom jiného zkoušel různě přehazovat všech 8 ramek co mám doma a nejelo to na žádnou... at na jednu nebo na dual.Mám 2x A-data (2x1GB 800MHz) a 2x A-data(2x2GB 1066MHz) všechny EE
Spíš mi přijde,že je problém se zvukovkou nebo něčím na desce,ale čím...
Už jsem se dostal tak daleko,že jsem po odklikání oken instalace odpojil i klávesnici a myš,bohužel stejně bez výsledku,ale to už bylo spíš ze zoufalství a výsledky jsem nečekal žádný.

Momentálně mám připojenou jen desku s procákem,zvukovku,grafiku,jeden kit ram,jeden disk(WD Raptor),jednu mechaniku,klávesnici a myš,tak v čem muže být KU*VA problém :(

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 09:47 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
a) Rozhodně bych udělal flash BIOSu MB na poslední verzi.
b) Zkusil bych si udělat "instalační flashku" a pokusil bych se nainstalovat W7 z flashky.

Jedná se o origo instalační medium, nebo už je na instalačku přidán "autoinstalační" soubor?


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 11:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Shit napsal:
a) Rozhodně bych udělal flash BIOSu MB na poslední verzi.
b) Zkusil bych si udělat "instalační flashku" a pokusil bych se nainstalovat W7 z flashky.

Jedná se o origo instalační medium, nebo už je na instalačku přidán "autoinstalační" soubor?


a)Bios jsem včera flashnul na poslední možný(ver. 1601) - nepomohlo
b)To můžu vyzkoušet....ale proč tak složitě,když,viz "C"
c)Systém je kupovaný originál v Alfě a jedná se o krabicovku 32 i 64bit verze Windows 7 ultimate

Edit: Ted mě napadla ještě jedna věc,kterou bohužel můžu odzkoušet až navečer doma. Instalace mě zlobila už od začátku,protože probíhala strašně pomalu,což jsem podle rady z TÉTO webovky odstranil zakázem floppyny v biosu,ale mechanicky jsem ji od desky neodpojil(já ji narozdíl od radce z linku mám,ale i tak po zakázání jede instalace rychleji). Jestli to může být tím,tak snad sežeru koště :roll:

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 11:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2010
Nahoru
..tak to jsem zvědav, jak to vyřešíš..včera jsem instaloval Ultimate..2 x..skončilo to ne hláškou, ale tmavou obrazovkou. :sad: .šoupnul jsem tam 64bit Visty..a všechno funguje.. :roll: ..ale raději bych tam měl 7..

_________________
ACER Aspire 5740 G


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 17:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Takže moje zoufalství pokračuje :(
Floppynu jsem odpojil a problém přetrvává..
Zkusil jsem též systém nainstalovat na jiný disk...nepomohlo.
Jako poslední možnost jsem zvolil instalaci 32-bit. W7 verze a ta k mému překvapení nejde též a smrt instalace proběhne na stejném bodě jaku u 64-bit :o
Zajímavé na tom je,že instalace xp právě proběhla na té samé konfiguraci uplně bezproblému,takže co ted?
Nenapadá vás,prosííím,něco v čem by byl problém ? Něco v systému prostě nemůžou W7 přechroupnout,ale co? Bios poslední,snad jen procesor,ale ten snad tak starý taky není...Prostě co je v popisu.

Jelikož se v tom tolik nevyznám,tak asi položím dost blbou otázku...nemůže být problém ještě s deskou? Neflashuje se krom biosu třeba nějaká utilita právě pro podporu W7? Díky

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 17:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Co zkusit snizit frekvenci ramek?

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 18:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
LiveBomb napsal:
Co zkusit snizit frekvenci ramek?


Zkusím,ale ted tam mám ty Adata na 800MHz a deska zvládá 1066MHz,tak nevím co tím dosáhnu....

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 18:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2009
Bydliště: Praha 10
Nahoru
1) Zkopíruj instalační DVD ve své mechanice a instaluj z něj

ev.

2) Vyměň mechaniku

ev.

3) Vyměň datové kabely mechaniky a disku na který instaluješ

ev.

4) Vyměň napájecí kabely mechaniky a disku na který instaluješ (pokud zdroj jiné ještě má)


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 21:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Takže,ramky jsem podtaktoval - nepomohlo...
Zkusil jsem vyměnit aktuální grafiku za starou HD2900xt - nepomohlo
Zkusil jsem prohodit kabely - nepomohlo
Zapojil jsem druhou mechniku - nepomohlo
Jediné co jsem ještě nezkoušel je zkopírovat to cd,ale to mi prijde jako ulet... pripadlo by to v uvahu,když by nešel nainstalovat jeden system,ale když nejde ani 32 ani 64bit chybu media bych vyloučil.

Tím vším co jsem postupně vylučoval jsem se dostal k výsledku,že za to může procesor nebo deska,ale....co dál....

Ještě nějaké nápady? :(

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 21:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2009
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Milan79 napsal:
Jediné co jsem ještě nezkoušel je zkopírovat to cd,ale to mi prijde jako ulet... pripadlo by to v uvahu,když by nešel nainstalovat jeden system,ale když nejde ani 32 ani 64bit chybu media bych vyloučil.


Nemusí dobře fungovat středění médií v mechanice - ani to u filmů a hudby nemusíš poznat - ale při instalaci to k poznání je.

Taky nemusí být dobře čitelná instalační média - pokud je nebudeš kopírovat na mouše (on the fly), přečte mechanika každé místo několikrát a má tak šanci opravit chyby.

Ale když ti to připadá jako úlet, kup si novou desku a procesor...


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2010, 22:50 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Lokomotiva napsal:
přečte mechanika každé místo několikrát a má tak šanci opravit chyby
To dělá při instalaci (krom bootovací sekce) widlí též.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2010, 01:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. srpen 2007
Bydliště: okr. Nymburk
Nahoru
Pro klid duše jsem ještě otestoval i to přepálení disku a stejně nic.Pořád to padá ve stejným místě. Už fakt nevím co dál zkoušet,tak si začínám pohrávat z myšlenkou na novou desku a procesor... no a samozřejmě nový paměti

Ted jsem jen tak zkoušel znovu instalit xpčka a tam není problém,instalace proběhne naprosto bezproblému....

_________________
CPU:AMD Ryzen 3600 ; MB:ROG CROSSHAIR VI HERO ; GPU:Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT 8G, 8GB GDDR6 ; RAM:HyperX Fury RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200, black ; HDD:Seagate 1TB,1TB, WD 1TB,1TB, Kingston A2000, M.2 - 1TB ; PWR:Enermax ECO80+ 620W ; CASE:Thermaltake-Shark Black/BigTower ; VERCAJK:Logitech G15 Keyboard New + Logitech G9 ; ZOBRAZOVADLO:Samsung SyncMaster T260HD - 26" ; OS:Windows 10 Pro[64-bit]


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7-padání instalace 64-bit i 32-bit
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2010, 06:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2008
Nahoru
To je problem sosnut z netu instalacku tj tu samu verziu co si kupil?
A predpokladam ze particiu kde to instalujes si v meny kde v bode vyberu particie das rozsirene moznosti a zmazes ju "Delete" potom tu samu porticiu znova das vytvorit "Create" ...pokracujes v instalaci..........


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.