Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 6. březen 2021, 09:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 00:10 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Mám pocit, že PKBO je úplně mimo a zkusím pomoct tímto linkem: viewtopic.php?f=14&t=154835 (mám to schovaný v záložkách pro případ nouze, ale nikdy jsem to nezkoušel)

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 10:38 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
No jo ale to mi nepomůže kdyz nemám nainstalované W7. Ja se prostě nemůžu dostat přes ty ovladače.


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 11:23 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Nemáš náhodou problém s tím, že ti instalátor nevidí disky?

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 11:24 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
presne tak


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 11:39 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Tak jestli ovladače desky instaluješ kvůli tomu, aby se ti tam ty disky objevily, tak postupem v odkazu výše by to mohlo jít.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 11:48 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
No pravě nejdou v těch ovladačích ktery si stáhnu ze stranek gygabyte se mi v modu IDE zobrazuji jen nekompatibilni ovladace a v modu AHCI se mi sice kompatibilni ovladace najdou ale pri instalaci to vypise hlasku Chcete-li pokračovat v instalaci, použijte k instalaci 32bitového a podepsaného 64bitového ovladače možnost načtení ovladače. Instalace nepodepsaného 64bitového ovladače zařízení není podporováno a může mít za následek nepoužitelnou instalaci systému windows. a dál jsem se nedostal jinak HDD je v biosu videt pouze v modu IDE . Neni v tom ten problém ?


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 13:47 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
Přikládám screeny problému s postupem http://ulozto.cz/xqqKj5t7/probem-instalace-w7-rar


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 14:44 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Když si přečteš topic, který jsem postoval dříve, zjistíš, že tam řeší přesně to samé, akorák je o krok dřív před tebou. Nesnaží se zavést ovladač tak, jak to děláš ty, ale přepíše MBR, aby ten disk byl vidět, přičemž ovladače desky se vůbec neřeší.

To by mohlo pomoci i tobě. Na ovladače se vyser a přepiš MBR disku. Pak by už měl být v instalaci vidět.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 15:04 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
Ano ale ta apikace se musi instalovat a ja nemam v PC zadny W jedna se o cistou instalaci W7 a navíc mam HDD od WD tak nevím jak to pujde .


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s nainstalováním W7
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 17:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. únor 2013
Nahoru
Defaultní nastavení v biosu jsi zkoušel ?

_________________
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 21:28 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 24. září 2013
Nahoru
Už vyřešeno stačilo začít instalovat stare W XP a zformatovat tam disk pote se už disky zobrazily . Celkem pofidérní řešení ale pomohlo to diky za rady a Lock


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: so 10. květen 2014, 22:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2013
Bydliště: Mikulov
Nahoru
To si jako nainstaloval XP, pak vložil Sedmy a začal je instalovat a v instalaci se ti objevily XP a ty si pak zformátoval?

_________________
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD


 Profil  
 Předmět: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 13:59 
Nováček
Nováček

Založen: 06. březen 2015
Nahoru
Dobrý den,

po výměně HW(MB,CPU,GPU a RAM)jsem udělal formátování OS,ale po dokončení jsem zjistil,že všechny původní soubory na disku zůstaly.Disk mám rozdělený na C-sys a D-log.Nevíte,čím to může být a co s tím?Díky za rady:-)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 14:04 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
No sformátoval jsi jenom jeden oddíl na disku - ten systémový. Pokud chceš formátovat i druhý oddíl, můžeš tak udělat klidně ve windows, případně můžeš oddíly zrušit a vytvořit nový s velikostí odpovídající celému disku.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 14:09 
Nováček
Nováček

Založen: 06. březen 2015
Nahoru
No D-log chci zachovat-fotky,fimy atd.Když jsem začal formátovat,měl jsem na výběr Upgrade nebo Vlastní a tak jsem logicky zvolil druhou možnost.Formátování trvalo cca 1 1/2 hod.,ale výsledek viz.výše:-)


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 14:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Výsledek viz výše. No takže data z C: zmizely a nasypaly se tam nová z instalace Win, data na D samozřejmě zůstaly, protože D jsi neformátoval?

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 15:01 
Nováček
Nováček

Založen: 06. březen 2015
Nahoru
S odd.C se to má tak,že formátování proběhlo,ale zůstala složka Windows.old 000 a celkové volné místo na C bylo cca 40 Gb místo 270 Gb,což je velikost C odd..D odd.chi zachovat bez formátování.


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 15:27 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Na mne to působí dojmem, že jsi oddíl vůbec neformátoval. V instalátoru je totiž bez využití příkazové řádky pouze rychlej formát, kterej trvá okolo 5 sekund. Naprostá jistota je odebrat oddíl a vytvořit novej o stejné velikosti.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s čistou instalací Win7
PříspěvekZaslal v: pá 6. březen 2015, 17:20 
Nováček
Nováček

Založen: 06. březen 2015
Nahoru
Problém byl mezi židlí a klávesnicí.Oddíl jsem neodstranil a nevytvořil nový :D .Tak se omlouvám a díky.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2015, 19:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. březen 2010
Nahoru
Dobrý den. Potřeboval bych radu. Mám v PC dva fyzické disky. Oba byly původně rozdělené na dva oddíly (dohromady tedy 4). Jeden disk měl na jednom oddílu Windows 7 (nyní H:), druhý disk měl na jednom oddílu WindowsXP. Problém byl v tom, že Windows 7, na kterých jsem fungoval jsem měl nainstalovány na starším a pomalejším disku, který už vykazuje nějaké chyby. Windows XP jsem už vůbec nepotřeboval. Takže ten novější disk jsem celý přerozdělil (150GB a zbytek) a na něj instaloval znovu Windows 7 (nyní má tedy C:). Disk s původními Win7 jsem zformátoval. Ve správě disků mi to ale hlásí viz foto. Potřeboval bych, aby ten disk H: zapomněl, že je systémový. Systémový má teď být C. Oddíl H chci zrušit a celý disk scelit zpátky do jednoho. Zkusil bych nabootovat z CD a v instalátoru Win zkusit oddíl zrušit a zcelit, ale bojim se, aby mi pak naběhnul systém, když je ten oddíl vedenej jako systémovej. Poradí někdo? Díky moc.

EDIT: Jestli správně chápu nápovědu microsoftu, tak kdybych ten systémový oddíl (aktivní) dal do kytek, tak mi nenajedou wokna.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
MB: MSI 790FX-GD70 [1.1], CPU: AMD Phenom II X4 955 black edition, RAM: Kingston Value 2x2GB CL9, HDD: WD Caviar WD2500KS, VGA: MSI GTX460 Hawk Display: Samsung SyncMaster P2450H


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.