Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 26. únor 2021, 22:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 16:20 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červen 2015
Nahoru
Dobrý den,
koupil jsem celý nový pc, i s novým hdd a potřebuji do něj nainstalovat Windows 7. Udělal jsem si bootovací soubor na flash disk. Po spuštění instalace se mi objeví hláška: A required CD/DVD driver device is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.“ Nemůžu se přes ní dostat. Flashku i port v pc mám USB 2.0.
Nevíte někdo co s tím?


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 16:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. říjen 2006
Nahoru
co je to za pc?

_________________
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 16:53 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červen 2015
Nahoru
i5-6600k
asus z170p
WD Black 1TB
Kingston hyperx 8gb ddr4 2666Mhz
Zalman Z3


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. říjen 2006
Nahoru
na tuto desku musis mit v inst ovladače usb3, bud je dodej na flešku, nebo instaluj z dvd mechaniky

_________________
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:02 
Nováček
Nováček

Založen: 26. listopad 2015
Nahoru
Staci zapojit flashku do USB2.0 portu ak to doska ma... (nepozeral som specifikacie)


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:05 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červen 2015
Nahoru
jaký ovladače, kde je mám stáhnout?. Fleška je zapojená do usb 2.0 a nefunguje to.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. říjen 2006
Nahoru
bud máš špatné iso, nebo na skylake je lepe davat w7 z dvd

_________________
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:10 
Nováček
Nováček

Založen: 26. listopad 2015
Nahoru
petan320 napsal:
jaký ovladače, kde je mám stáhnout?. Fleška je zapojená do usb 2.0 a nefunguje to.

na stranke vyrobcu? Cez vikend som riesil to iste, a usb 2.0 pomohlo...


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 3. prosinec 2015, 17:11 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červen 2015
Nahoru
a přidat na bootovací flahsku, najde to když bootuju přímo z biosu?


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: pá 4. prosinec 2015, 08:31 
Nováček
Nováček

Založen: 26. listopad 2015
Nahoru
petan320 napsal:
a přidat na bootovací flahsku, najde to když bootuju přímo z biosu?

Mozes to pridat na bootovaciu alebo aj na nejaku inu, hlavne USB port 2.0/1.1. Urcite to najde, ked tam bude spravny ovladac.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2016, 23:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. červen 2014
Bydliště: Brno / Valašsko
Nahoru
Rychlý dotaz - Dell XPS M1330, Core 2 Duo T7500 - nová instalace Win 7.

Už mi to hledá aktualizace 4 hodiny a 41 minut. Co myslíte? Je to pomalým procesorem a mám to nechat běžet přes noc, nebo to je zamrzlo?

_________________
Projekt: Corsair 300R Black&Gold. Finální fotky ZDE

Currently notebook user only - Dell XPS 15 9550 - i5 6300HQ 2800MHz@undervolt 0.870V / GTX 960M / 8 GB / Kingston SSDNow 120 GB M.2 / WD Blue 1TB
Má krátká recenze k vidění zde


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: st 20. leden 2016, 23:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
S veľmi podobným problémom som sa stretol už na rôznych počítačoch ale nepodarilo sa mi to vyriešiť. Skúšal som už aj manuálne natiahnuť niektoré updaty ako IE napr., tiež updatoval Windows Update službu, NET Frameworky a pod., ale nič nepomohlo, stále to len dokola krúti že hladá, hladá ale nič nenájde. :(
Takže tiež by ma zaujímalo, či je na to nejaká finta, ale mám pocit, že od určitej doby je problém zaktualizovať čistú inštaláciu Win 7, keď je už rozbehnutá že tam sú nejaké updaty, tak to funguje bez problémov, ale nová inštalácia proste nejde...

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2016, 00:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. červen 2014
Bydliště: Brno / Valašsko
Nahoru
Uvidíme, nechám tomu volný průběh. Notebook jsem vypnul.

V zásadě tam ty aktualizace vůbec nepotřebuji :)

_________________
Projekt: Corsair 300R Black&Gold. Finální fotky ZDE

Currently notebook user only - Dell XPS 15 9550 - i5 6300HQ 2800MHz@undervolt 0.870V / GTX 960M / 8 GB / Kingston SSDNow 120 GB M.2 / WD Blue 1TB
Má krátká recenze k vidění zde


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2016, 05:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červenec 2014
Nahoru
Teď jsem instaloval Win 7 a našlo mi to aktualizace až po 7 hodinách. :?

_________________
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2016, 08:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. říjen 2006
Nahoru
musíte čekat,nebo stahnout inst s int akt , nebo si ji vyrobit

_________________
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 2. květen 2016, 19:19 
Nováček
Nováček

Založen: 02. květen 2016
Nahoru
Mám stejný problém jako tady kolega:

petan320 napsal:
Po spuštění instalace se mi objeví hláška: A required CD/DVD driver device is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.“ Nemůžu se přes ní dostat. Flashku i port v pc mám USB 2.0.
Nevíte někdo co s tím?


Také instaluji Windows 7. Zkoušela jsem dát bootovací flashku do všech portů (jako 2.0, tak 3.0) - nic. Zkoušela jsem několikrát získat bootovací flash disc z originálních Windows pomocí různých programů - nic. Mám desku Asus H170M-Plus. Už nevím, co s tím po celém dni. Poslední možnost, která mě napadá, je koupit externí DVD mechaniku a nainstalovat to z DVD.

Nemáte někdo nějaký nápad?

Děkuji za odpovědi.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 2. květen 2016, 19:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zkus tohle:
https://www.asus.com/cz/support/FAQ/1013649/

Případně se inspiruj zde, u konkurenčního výrobce:
http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/
(100 series)
Záleží asi na periferiích, které při instalaci používáš.

A tady přímo pro ASUS:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA ... _print.pdf
(ODD je optická mechanika)

Ovšem jako nejjistější bych viděl od někoho půjčit optickou interní mechaniku (DVD či Blu-ray) a PS/2 klávesnici a instalovat s nimi.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 2. květen 2016, 20:53 
Nováček
Nováček

Založen: 02. květen 2016
Nahoru
Děkuji moc za ochotu. Nakonec jsem to vyřešila přímou instalací Windows 10. U těch nebyly žádné problémy.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: út 3. květen 2016, 09:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ano, také řešení, zvláště pokud byly cílovým OS.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: ne 7. srpen 2016, 13:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
Nahoru
Ahojte, existuje nejaký nástroj na čistenie zložky windows ? Mám W7 - nainstalovane v roku 2012 + všetky záplaty - aktuálne má zložka c/windows niečo vyše 76 GB - je možné to efektívne prepmazať - tak aby sa nestralili dôležité súčasti os ? C:\Windows\Temp pravidelne mažem . :)

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.