Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 4. březen 2021, 07:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: ne 7. srpen 2016, 14:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Klikni pravym mysitkem na systemovy disk, vyber Vlastnosti, pak klikni na "Vycisteni disku" (chvili pockej), pak v novem okne tlaciko "Vycistit systemove soubory" (zase chvili pockej) a v nasledujicim okne muzes zakrtnout vse a dole kliknout na OK a potvrdit.

To by ti mohlo pro zacatek uvolnit dost mista. Pojmenovani polozek je volny preklad z anglickych Windows, u kterych zrovna sedim.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: ne 7. srpen 2016, 15:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Body obnovenia zvyknú zaberať veľa miesta (ešte ak má systém väčšiu partíciu, tak neviem, párkrát mi na jednom PC s väčšou partíciou spravil automaticky miesto na 30-40GB bodov obnovenia...). Presne opačný postup ako je tu (proste si to premazať, nastaviť na pár %, či prípadne celé vypnúť LINK http://ictwork.cz/body-obnoveni-windows-7.html . Prípadne aj inštalácie aktualizácií (to sa dá vyčistiť cez čistenie disku, čo tu uviedol killerek...) Temp určite nezaberá desiatky GB dát.

_________________
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: ne 7. srpen 2016, 19:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
Nahoru
Tak po vyčistení bodov obnovenia sa uvolilo cca 2GB dát, ale to je stále iba kvapka v mori, no našiel som ďalšieho kandidáta - zložka C:\Windows\Logs má 14,4 GB - to asi nebude normálne - je bezpečné to zmazať ? Po spustení vyčistenia disku sa toho uvoľnilo malo - to robievam pravidelne.

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: ne 7. srpen 2016, 21:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Dal si i to cisteni systemovych souboru? To smaze soubory po patchich a service packu ...


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 8. srpen 2016, 12:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
..hlavně spouštět to jako správce, myslím to vyčištění disku.. :)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: út 13. září 2016, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
Nahoru
Ano, niečo ubudlo - no sále mi vrta v hlave zložka LOGS - má 13.8 GB - môžem to zmazať ?
http://superuser.com/questions/803842/w ... size-20-gb
Tu som sa dočítal že ide o nejaký log, ktorý sa znova obnoví.
Aké ozruty nájdete u vás ?
Mám ssd a každý GB voľného miesta sa mi zíde.
Obrázek

:)

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: st 14. září 2016, 15:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Me cely logs adresar za cca 2 roky stare Win 7 instalaci zabira 28 MB.

Jinak pro Win server:
1. Disable the trusted installer service (Windows Modules Installer)

2. Delete/move all of the current CBS log files from the \Windows\CBS\Logs directory

3. Restart the Windows Modules Installer service

A na tohle mozna narazis:
Note that in Windows 7 you can't stop this service, but you can disable it, reboot, and then delete cbs.log.

Afterward, re-enable the service and click "start", no reboot needed.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 21. listopad 2016, 15:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. srpen 2005
Bydliště: St.Albans United Kingdom
Nahoru
zdar bracha si koupil novej comp I7 MSI z170 desku 16G ramky ma 4 disky 1 je SSD.... nemohli sme nainstalovat tak sme nakonec to udelali z flashky(boot.ini) a naknec to nainstaloval ale po restartu se win nerozjedou.... kdyz to da do stary pocitace.... tak to jede.... nevis kde by mel byt problem? jsou to Win7 64bit ...


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 21. listopad 2016, 16:11 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Musíš do instalace Win7 na flashku přidat USB 3.0 drivery. Návod je na stránkách MSI.


 Profil  
 Předmět: Re: Win 7 - vše kolem instalace + problemy s instalací
PříspěvekZaslal v: po 21. listopad 2016, 16:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. srpen 2005
Bydliště: St.Albans United Kingdom
Nahoru
ok stahnul... uvidime.. zatim dik..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 370 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.