PCTuning • Zobrazit téma - Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory.
    Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 16. srpen 2018, 00:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory.
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2018, 21:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2006
Bydliště: PraGL
Nahoru
Ahoj,
zkousel sem upgradovat Windows 7 instalaci na Windows 10, Win7 instalace funguje, tak nejak ok, uzivatelsky, jen obcas nejde nainstalovat nejakej update, na praci je to ok.

Windows 10 v ramci instalace, kdy mi to pise, ze se za chvili bude restovat na chybe 0x80004005 , v ramci hledani cim to muze byt sem zkousel.

Sfc /scannow , ten skutecne vypisuje neopravitelne chyby v nejaky ATI a HP souborech, nevim proc a nevim jak to opravit, ani poradne kde ty soubory jako maji byt, protoze Total commander je podle filenamu nenajde.

Tady je seznam chyb:
https://www.dropbox.com/s/vefomesphn705 ... s.txt?dl=0

Poradite co s tim?

_________________
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.


 Profil  
 Předmět: Re: Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2018, 21:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Sestava? Byla to čistá instalace win 7 nebo léty zahnojená? Nějaké OC?


 Profil  
 Předmět: Re: Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2018, 21:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2006
Bydliště: PraGL
Nahoru
Sesta je myslim jedno Z97 + Core i7, instalace je samozrejme starsi, ale jsem x takovych upgradoval..
Podstatny je, jestli vite nebo nevite jak ty sfc chyby opravit, jinak tu budeme jen chatovat..

Nejsem si vedem, ze bych nekdy mel ATI kartu, nejaka HP tiskarna kdysi byla.

_________________
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.


 Profil  
 Předmět: Re: Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory
PříspěvekZaslal v: so 31. březen 2018, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2006
Bydliště: PraGL
Nahoru
Tak ty ATI chyby sem opravil, ted jeste ty ty HP.

Nevi nekdo co je vlastne zahrnuto mezi temi sfc soubory jsou to jen baliky od MS, ktery se daji snadno zkopirovat z jiny updatovany instalace, nebo jsou to i souboury z nainstalovanych aplikaci, driveru atd?

_________________
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.


 Profil  
 Předmět: Re: Sfc /scanow - chyby, jak je to opravit, ATI a HP soubory
PříspěvekZaslal v: út 3. duben 2018, 18:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2006
Bydliště: PraGL
Nahoru
Tak dalsi update, jak do toho pronikam.

Jsou 2 logy CBS a CheckSUR, ktery maji byt bez chyb.

K oprave chyb a jejich reportingu je dobry pouzivat tool:
http://www.majorgeeks.com/files/details/sfcfix.html

Po oprave je nutno logy z adresare C:\Windows\Logs\CBS rucne vymazat, jinak to porad neportuje neexistujici chyby.

Chybne soubory jsou pravdepodobne hned ve vanila instalaci, aspon v mym pripade byly, takze to slo normalen vyhledat na jinym kompu a prepsat.
k tomu jsou potreba nasledujici commandy, souboru pro opravu musi byt ve stejnmy adresaru:
takeown /f C:\Windows\winsxs\amd64_prnhp003.inf_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2fd781a76c9dcc13\Amd64\HPZEVW71.DLL
icacls C:\Windows\winsxs\amd64_prnhp003.inf_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2fd781a76c9dcc13\Amd64\HPZEVW71.DLL /grant administrators:F
copy HPZEVW71.DLL C:\Windows\winsxs\amd64_prnhp003.inf_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2fd781a76c9dcc13\Amd64\ /Y

Ted jsem vsech tech 81 chyb opravil.

Jinak opravovat to po 1 je samozrejme voprus, tak sem na to pripravil skript - v priloze, ktery je potreba spustet jako admin z adresare, kde mate soubory na opravu.. Jinak pozor v mym pripade byly 4 ruzne cilove adresare pro opravu, takze je nutne pustit skript 4 pokazde z s jinym soubory a cilem..


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.