PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Aktivace W7HP64bit
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=122&t=273493
Stránka 1 z 1

Autor:  Mirek E. [ čt 7. březen 2019, 14:25 ]
Předmět:  Aktivace W7HP64bit

Ahoj, mam trochu problem s aktivaci origo Home Premium 64bit na starsim notebooku Packard Bell.

Notebook potrebuje novy disk, puvodni je v tahu. Ma spousty vadnych sektoru... Takze cokoliv s nim je nerealne. Tim myslim nejake recovery apod.

Na strankach Microsoftu jsem zadal product key, ale vyplivlo to na me neco ve smyslu ze licence je od vyrobce pocitace a ze ho mam kontaktovat.
No zavolal jsem tam a nabidli mi medium s recovery za 666 penez. To se mi ale moc davat nechce...

Je mozne stahnout kdekoliv z netu cistou verzi Home Premium 64bit, nainstalovat a bez problemu aktivovat pomoci origo klice k notebooku?

Dik :)

Autor:  ToxicTears [ čt 7. březen 2019, 14:29 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

Pokud budete chvilku hledat, tak je spousta portálů, kde jsou ISO soubory a čisté instalace, toho co potřebujete. Kod bude zapsaný v biosu NTB, stačí pak vyměnit disk, nainstalovat a po připojení k internetu se zařízení samo aktivuje. Popřípadě se použije štítek. V PM pošlu link.

Autor:  Mirek E. [ čt 7. březen 2019, 14:32 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

Ja si prave nebyl jistej jestli staci jakakoliv iso verze Home Premium. :)

Kazdopadne moc dik, uz stahuju. :)

Autor:  michal3d [ čt 7. březen 2019, 15:04 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

No osobne by som to len tak niekde nestahobal, lebo nevies co stahujes. Ale ISO sa da stiahnut aj na oficialnych Microsoft strankach, ale na 7-cky potrebujes zadat ten kluc. Takze ak ho mas nalepeny na notebooku (pripadne mas nejaky iny kluc z Win 7 HP 64-bit), tak odporuxam stiahnut priamo na MS stranke. ;)

Autor:  Mirek E. [ čt 7. březen 2019, 15:17 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

Z ofiko stranek mi to prave neslo stahnout. Po zadani klice z ntb mi to napsalo ze to je licence od vyrobce pocitace a ze mam kontaktovat jeho. A Acer, jako zastoupeni pro Packard Bell, mi nabidl dvd za 666 penez. A to jsem samozrejme nechtel. :)

Jako jo, je mi jasny ze stahovat odkudkoliv neni uplne bezpecny, ale Toxic mi poslal odkaz primo ze stranek ktere se zabyvaji preprodejem klicu. Uz mam vytvorenou bootovaci flashku, prehodim disk a jdu instalovat. :)

Autor:  michal3d [ čt 7. březen 2019, 15:32 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

No ale uprimne som si potom neni isty ci sa ti podari vobec aktivovat ten Windows, ale tak za vyskusanie nic nedas.

Autor:  Shaquille [ čt 7. březen 2019, 15:41 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

mel jsem podobny problem, instalacni medium se zatoulalo... udelal jsem instalacku Win10 Home 64bit primo ze stranek MS a po instalaci a pripojeni k netu byl system aktivovan. Delal jsem minuly mesic, davno po skonceni "akce na prechod na Win 10zdarma".
Kdybys mel zajem o Win 10, tak to muzes zkusit...

Autor:  Mirek E. [ čt 7. březen 2019, 16:13 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

Uz mam nainstalovano vcetne ovladacu a aktivovano pres telefon primo pres nejakeho ziveho cloveka. :) Ten automat nechtel vzit hned prvni sesticisli ID instalace. Ted z toho ntb pisu. Akorat se zacaly stahovat aktualizace.

Na W10 upgrade nechci, je to starsi notebook a na strankach vyrobce nejsou ovladace. A ja nechci resit ze neco nebude fungovat... :)

Autor:  bandolier.wz [ pá 8. březen 2019, 11:31 ]
Předmět:  Re: Aktivace W7HP64bit

stačilo si pred inst zazalohovat cert+sn a po ist ho vložit zpet
nemusel bys pak telefonovat, tady návod, kdybys byl někdy bez telefonu a netu
http://uloz.to/xH1MQ34M/acer-home-rar

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/