Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 06:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: čt 27. únor 2020, 19:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Zdravim, mam relativne cerstve nainstalvane Win7 a dnes jsem si vsiml, ze pokud necham PC chvili na plose, tak se sama prepne z Aero do basic.
To jsem nikdy na zadnem jinem PC nepozoroval. Nevite, jak to vypnout?

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: čt 27. únor 2020, 19:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2014
Bydliště: Ústí nad Labem
Nahoru
Grafika ve smrti?


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: čt 27. únor 2020, 20:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
To asi ne, vsechny hry i Unigine Heaven jedou v pohode. Jenom proste kdyz to necham chvili stat, tak se prepne. Kdyz hnu s mysi, nebo na neco kliknu, tak to skoci zpatky na Aero.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: čt 27. únor 2020, 20:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2014
Bydliště: Ústí nad Labem
Nahoru
Nemas nastaveny nejaky extremni usporny rezim?


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: čt 27. únor 2020, 21:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Normalni stredni nastaveni. Jedine, co jsem menil je prechod do rezimu spanku na nikdy a vypnout monitor po jedne hodine.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: pá 28. únor 2020, 15:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Díval ses do Performance Options?

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: pá 28. únor 2020, 15:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2014
Bydliště: Ústí nad Labem
Nahoru
Zkusil bych udělat znovu performance rating, mohlo by to zabrat.


 Profil  
 Předmět: Re: Plocha se sama prepne z Aero na basic.
PříspěvekZaslal v: so 7. březen 2020, 15:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Dik, zkusim to. Ja toto nikdy nespoustel.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.