Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 15. listopad 2019, 01:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Zpomalování načítání systému z SSD
PříspěvekZaslal v: po 18. březen 2019, 13:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Máš tam nainstalované (či zkoušel jsi) aktuální ovladače chipsetu z webu výrobce MB?

Nemůže to dělat nějaká starší periferie - klávesnice či myš?

Ty externí disky v rámečcích/boxech máš v době problémového chování úplně odpojené (=vytažené z USB)?

Zkoušel jsi nějakou diagnostiku SSD (A-Data XPG SX8200 Pro?) v ADATA SSD Toolboxu?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Zpomalování načítání systému z SSD
PříspěvekZaslal v: st 20. březen 2019, 10:57 
Nováček
Nováček

Založen: 27. červenec 2018
Nahoru
ahoj,ano zkousel sem aktualni k desce asus.a dokonce novejsi primo z microsoftu,pomoci jejich utility.beze zmeny.nemam starsi periferie,kompúlet vse nove,hlavne myslim,ze by to dělalo od pripojeni nejake periferie.a ne za "nejakou" dobu:(
a je bohužel i jedno v jakem stavu jsou ramecky,uplne odpojene,pripojene,ale nezaple,zaple.Adata ssd toolbox hlasi stav disku 100procent a zadne potize.v biosu se tez tvari vse ok.at uz je zapla ci vypla nativni podpora nvme uz z biosu.


 Profil  
 Předmět: Re: Zpomalování načítání systému z SSD
PříspěvekZaslal v: čt 18. červenec 2019, 12:29 
Nováček
Nováček

Založen: 27. červenec 2018
Nahoru
ahoj,takze za me to dělalo graficke centrum intel.ten jejich program na ovladani grafiky,ovladac samotny je ok.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: keistown a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.