Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 29. únor 2020, 14:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Propojení zvuku z TV + bedny
PříspěvekZaslal v: po 10. září 2018, 11:32 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2018
Nahoru
Zdravím,

Zajímá mne, zda-li nemáte někdo zkušenosti s nastavením zdroje zvuku z TV + reproduktory.

Abych to trošku rozvedl. Mám Pc sestavu s reprodukotry + monitor. Potom mám pomocí druhé Hdmi kabelu propojený PC s Televizí. Jde mi o to aby při sledování filmů na TV šel zvuk, jak z reproduktorů, tak i z televize?

Už jsem vyzkoušel všechno a nějak si nevím rady, vždy můžu povolit/zakázat jen jeden zdroj zvuku. Tím pádem hraje zvuk buďto z TV nebo z reproduktorů napojených na PC. Neví někdo jak to nastavit aby hráli oba zdroje zvuku zároveň? Mám windows 10 a zvukový ovladač realtek.

_________________
CPU:Ryzen 5 2600 MB:MSI X370 GAMING PRO CARBON GPU:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GS GLH, 8GB GDDR5 RAM:Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2x8GB) DDR4 3200 HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB + 1TB WD PSU: FSP Fortron Raider S 750W OS: W10 PRO 64bit Monitor: Philips 246E7QDSW Case: SilentiumPC Armis AR3 TG Pure


 Profil  
 Předmět: Re: Propojení zvuku z TV + bedny
PříspěvekZaslal v: po 10. září 2018, 12:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Něco podobného jsem před koupí AV reciveru chtěl taky, ale to nejde. TV ti dovolí jen jeden zdroj zvuku tj, buď reproduktory z TV a nebo reproduktory co máš u PC. Obojí ti společně nepůjde.


 Profil  
 Předmět: Re: Propojení zvuku z TV + bedny
PříspěvekZaslal v: po 10. září 2018, 16:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2004
Bydliště: Tábor
Nahoru
Ja mam starou LG plazmu a pres opticky vystup mi hrajou jak repro z tv, tak repro u av receiveru.


 Profil  
 Předmět: Re: Propojení zvuku z TV + bedny
PříspěvekZaslal v: po 10. září 2018, 19:17 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2018
Nahoru
ale jak píše kolega výše máš Av receiver, což bude nejspíš hlavní předpoklad pro souběžné fungování těchto komponent.

_________________
CPU:Ryzen 5 2600 MB:MSI X370 GAMING PRO CARBON GPU:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GS GLH, 8GB GDDR5 RAM:Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2x8GB) DDR4 3200 HDD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB + 1TB WD PSU: FSP Fortron Raider S 750W OS: W10 PRO 64bit Monitor: Philips 246E7QDSW Case: SilentiumPC Armis AR3 TG Pure


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.