Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 21:40

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: st 17. září 2014, 20:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. březen 2010
Nahoru
Ano toto je elegantní řešeni.Jinak je to dobrý NTB.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 00:17 
Nováček
Nováček

Založen: 06. květen 2014
Nahoru
Taky ho mám ten s i5 a zatim se mi líbí a vyhovuje, má skvelej design, ani ne moc přeplácanej, hodně kvalitní monitor, a dost dobrej výkon. BF3 mi běži na Vysoký-Ultra kolem 45fps. Ale zatim jsem ho moc nezatěžoval, takže s teplotama nevim.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 07:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. březen 2010
Nahoru
Jirka z redakce ho včera večer otestoval s Crysis 3 a teplota na CPU i7 99.Po přidání profilu na výkon CPU bez turba teploty okolo 80-85.GK stabilně okolo 85.Výkon bez turba se u hry neprojevil snížením fps.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 09:20 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2014
Nahoru
Ahoj, přemýšlím nad koupí tohoto nb. Ale vzhledem k udávané 3-článkové baterii mě trápí jeho výdrž. Nemohl by mi nějaký majitel tohoto nb poslat jak dlouho vydrží při běžném používání, nemyslím hry, ale běžnou práci, surfování atd.
Díky


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 09:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. březen 2010
Nahoru
No spotřeba s wifi a polovinou jasu je zhruba 9W.U filmu 720p s repro skoro naplno 16W.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 10:52 
Nováček
Nováček

Založen: 16. září 2014
Nahoru
Pri webu a youtube kolem 3 hodin.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 11:12 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2014
Nahoru
scs napsal:
Pri webu a youtube kolem 3 hodin.


Mohl bys prosím postnout odkaz? Já nikde nic nevygooglil. :|


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 11:35 
Nováček
Nováček

Založen: 16. září 2014
Nahoru
Nemohl, takhle mi vydrzi, pri celkem striktne nastavenym uspornym rezimu.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 12:31 
Nováček
Nováček

Založen: 18. září 2014
Nahoru
Alcatrraz napsal:
Taky ho mám ten s i5 a zatim se mi líbí a vyhovuje, má skvelej design, ani ne moc přeplácanej, hodně kvalitní monitor, a dost dobrej výkon. BF3 mi běži na Vysoký-Ultra kolem 45fps. Ale zatim jsem ho moc nezatěžoval, takže s teplotama nevim.


Mohl bys prosím říct jak dlouho cca vydrží na baterii při běžném provozu (text soubory, prohlížeč, wifi on)?


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 12:44 
Nováček
Nováček

Založen: 13. říjen 2005
Nahoru
Alcatrraz napsal:
Taky ho mám ten s i5 a zatim se mi líbí a vyhovuje, má skvelej design, ani ne moc přeplácanej, hodně kvalitní monitor, a dost dobrej výkon. BF3 mi běži na Vysoký-Ultra kolem 45fps. Ale zatim jsem ho moc nezatěžoval, takže s teplotama nevim.


Pls, mohl by jsi zkusit NITRO trušku potrápit a ty teploty otestovat.
Dík 8-)
BF3 asi hrát nebudu, ale výkon vypadá dobře :-D


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 12:53 
Nováček
Nováček

Založen: 06. květen 2014
Nahoru
NO já to neodpočítával, ale řekl bych že tak 3-4H.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 19:01 
Nováček
Nováček

Založen: 16. září 2014
Nahoru
Mimochodem neprisli jste nekdo jak vypnout trvale podsviceni klavesnice? Rad bych ho zapinal pouze pokud budu chtit a vypinat po kazdem startu pripadne probuzeni me zacina trochu stvat. V Biosu nic neni a borec na Acer support chatu se mi snazil rict ze je to feature. Nicmene slibil ze potyra vyssi mista a sdeli vysledek.

A to same NumLock, ve vychozim stavu pro zmenu vyply. Nejde zmenit ani pri zasahu do registru - bere v potaz pouze pri startu systemu, ale po probuzeni vzdy vyply - prijde mi ze je to spis ve Win nez v notesu samotnem.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 20:55 
Nováček
Nováček

Založen: 06. květen 2014
Nahoru
To podsvícení se dá vypnout.
Zmáčkni Fn + F9
jinak ten numlock me taky štve na to jsem ještě nepřišel


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 21:00 
Nováček
Nováček

Založen: 16. září 2014
Nahoru
Jasne, ale musis to vypinat po kazdym startu pripadne probuzeni. Asi sem moc puntickar.. :D


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: čt 18. září 2014, 21:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. březen 2010
Nahoru
S numlockem nic neuděláte.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: pá 19. září 2014, 20:46 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2014
Nahoru
scs napsal:
Nemohl, takhle mi vydrzi, pri celkem striktne nastavenym uspornym rezimu.


Díky :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: po 6. říjen 2014, 22:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
dnes jsem koupil model za 30k
+ velikost, vaha, upravdu super
+ tichy (chlazeni i mechanicky disk)
+ zvuk z repracku (nizsi tony nejsou, fyziku neosalite)
+ zvuk je dobry i se sluchatkama, zadny sum, s Dolby slusna dynamika, ja jsem rozmazlenej, asi budu muset koupit usb Xfi HD :lol:
+-klavesnice, jeji odezva, podsviceni, rozmisteni(- za sipky, na ty si asi nezvyknu, jsou moc male)
+/- IPS panel matna uprava, sice IPS ale zase nic extra, pro nekoho kdo nevidel dobry IPS to bude ale bomba :)
+/- prijde mi ze ma horsi prijem wifi, mozna za to muze router(musim to vyzkouset)
+/- touchpad se pri vetsim zatlaceni prohne ale pri normalnim pouzivani je to v poradku
- chybi mi neco jako sata express, digitalni audio vystup :(

vydrz na baterku(rovnovaha) se spustenim HD videi, instalaci softu, neco prez 2h

_________________
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 10:07 
Nováček
Nováček

Založen: 19. říjen 2014
Nahoru
Tak jsem taky poridil tento stroj, ale potrebuju poradit:
vse se tvari ok, ale nevidim ten 1TB hdd v pruzkumniku ani v totalcmd, takze jako by tam nebyl,
nemuzu se na nej dostat a pritom device manager i jinde hlasi ze tam je (oba - ten SSD 128GB + 1TB).
Takto to je od 1.zapnuti, predtim nez jsem tam dal nejake sve prog.


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 13:31 
Nováček
Nováček

Založen: 19. říjen 2014
Nahoru
- tak vyreseno -
pustil jsem "disk management" a tam to bylo jako dosud neprirazena partition, toz mi odpadl griml od srdce...


 Profil  
 Předmět: Re: Acer Aspire V15 Nitro Black Edition z Alzy
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 16:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
haha, taky jsem to resil , tak at slouží co nejdele.

Jinak nevim, nechci to zakriknut, dneska jsem mel problémy s wifi, pokazdy me to odpojilo, protože jsem ztratil signal, přitom jsem byl 1,5m od routeru! Nakonec jsem lehce poklepal na víko od displeje a uz to slo (přitom notas zastal jak jsem ho vypl před spaním, kdy wifi sla).
Dak doufam ze se mi v UK nepodela :|

_________________
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 142 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.