Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 4. srpen 2020, 03:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 18:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
ak mam byt uprimny,nemyslim si,zeby v tom bola chyba.fungujem na tomto oc nastaveni uz rok..ale dik za rady.


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 20:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
lenže win8 tam asik rok nemáš mno :D
pokiaľ si nevieš rady treba skúsiť všetko

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 20:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
teoreticky..prestavim frekvencie na default..nabehne disk v poriadku. potom nastavim oc a pojde/nepojde? :) teda odporuca sa instalovat windows na defaulte,na to som akosi pozabudol..neviem mozno zajtra odpojim disky,dam default a nainstalujem znova..posledna sanca pre win8 :)


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 21:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
btw ak by na OC mašine neprešla inštalácia to OC je nestabilné
ak padá hra po OC je to zase nestabilné , memyslím že sú nejaké výnimky
proste ak máš OC nesmie to nikde prudiť resp musí sa to chovaž ako by to bol default žiadne pády, záseky, problémy z HDD :mrgreen:
samozrejme ak to prudí aj na default je treba hladať problém inde v tvojom prípade by to boli tie W8
btw umňa prešiel upgrade ako po masle

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 22:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
tak ale ja som stiahol instalacku z netu.boh vie,co som stiahol..kazdopadne instalacia prebehla bez problemov...uvidim zajtra po reinstalacii.


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: so 10. listopad 2012, 22:35 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Pokud stahuju instalačku z neznámého zdroje, tak po stažení ověřím sha1 hash vůči tomu z TechNetu (veřejně přístupné).

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: ne 11. listopad 2012, 10:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
nastavil som default frekvenciu cpu, instaloval win8 x64 (mam taku instalaciu kde je na vyber win 8,pro,enterprise x86 x64)..a nepomohlo.usb kluce funguju..som v koncoch.

//este ma napadla jedna vec.neinstaloval som ziadne ovladace k doske po instalacii.zeby to bolo tym?
(Intel Management Engine Driver a Intel Chipset Driver)


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 8 Instalace problem
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 19:26 
Nováček
Nováček

Založen: 05. listopad 2012
Nahoru
Zkus ještě jednou cely system naistalovat i s formatem disku


 Profil  
 Předmět: Re: win8 nevidi disk...
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2012, 14:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
Chipset určitě nainstaluj.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace - problemy, dotazy - VSE kolem
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2012, 17:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2012
Nahoru
Mám problém.
Mám na jednom HDD Win XP.
Nainstaloval jsem korektně zkušební 3 měsíční W8 na jiný nový HDD ten jsem připojil místo původního s XP. W8 chodí - zápasím s nastavením a ovládáním.
Po fyzickém odpojení HDD s W8 jsem fyzicky připojil zpět HDD s Win XP. Ty jedou, Ovšem nenaběhne připojení k internetu. Modem ukazuje že je připojen, ovšem vyskočí hláška, že není připojen síťový kabel. Na modemu nesvítí ani LAN kontrolka. Zkoušel jsem jiný starší modem, původně s XP užívaný a "ničevó".
Kde je zakopaná čuba ?!?!? :o :sad: :twisted:


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace - problemy, dotazy - VSE kolem
PříspěvekZaslal v: so 1. prosinec 2012, 18:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2012
Nahoru
Tak se"to opravilo samo". Nevím jak netuším, ale dnes jsem vypnul Win 8 a modem zůstal naběhnutý i s LAN. Tak jsem "potichu" abych ho snad nevyplašil přehodil HDD a strčil tam tn s WIN XP a světe div se ono to jede. Teda zatím abych to nezakřikl. Asi to byl nějaký "zmňat" v ovladačích při instalasi W8 které asi zablokovali modem když jsem je vypínal, tak naběhla jakási hláška o nějaké instalaci, ale tu jsem nestihl přečíst, protože jsem byl pryč od komplu.
Už sem myslem, že se od dob DOS 6.22 a následných WIN něco změnilo, ale vypadá to, že "vokla stále padaj" a zase se sami opravují. Prostě nic nového pod sluncem. 8)

Jinak ale hodnotím W8 dost kladně , zakoupil jsem CHIP specíál vydaný k W8. Je tam DVD s utilitama i na změnu plochy start. Já si vybral klasika. Jako starší pán jsem zvyklý. a ty dlaždice mě dost iritují. Ale kdyby tam přidali tlačítko "zpět" a nebo křížek na uzavření okna byl bych s nima dost spokojený.


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace - problemy, dotazy - VSE kolem
PříspěvekZaslal v: út 11. prosinec 2012, 12:38 
Nováček
Nováček

Založen: 21. září 2008
Bydliště: Liberec 25
Nahoru
zdravím,chtěl bych se zeptat jestli někdo nema problem, pripadne jak vyresil istalaci net framework 3.5 ve win8 pro 64b .. nemuzu zadnym zpusobem naistalovat .. pokazdy mi to napise, ze nemam pripojeny pc k internetu, nebo tak nejak a kdyz jsem zkousel rucne zapnout v ovladacich panelech, tak to hodi chybu .. diky za kazdou radu ..


 Profil  
 Předmět: Re: Instalace - problemy, dotazy - VSE kolem
PříspěvekZaslal v: st 12. prosinec 2012, 15:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
dark.wolf: A jsi k internetu připojen?
http://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/hh506443.aspx

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: upgrade na W8 na notebooku
PříspěvekZaslal v: so 15. prosinec 2012, 13:00 
Nováček
Nováček

Založen: 15. prosinec 2012
Nahoru
Dobrý den,
pořídil jsem notebook samsung 900x s windows 7 a následně jsem využil možnosti upgradu na W8 za 15 eur, instalace proběhla bezproblémově. Po spuštění jsem ze stránek samsungu doinstaloval ovladače, plus to nainstalovalo i nějaký balast kolem kterého se nejspíš brzo zbavím. Co mi ovšem vadí je, že nefunguje klávesová zkratka pro vypnutí wifi, fn + f12, další věc je, že tento notebook mám 128 gb ssd disk, po instalaci w8 na něm zbylo asi 40 gb místa, což je žalostně málo - zatím jsem nenainstaloval žádné aplikace typu ms office apod. - nejpsíše je tam ještě někde ukrytý oddíl pro obnovení w7 z tovární konfigurace.
Nejsem v této problematice zběhlý, tak potřebuji vaši pomoc, děkuji. ;-)

PS: ještě jsem nejspíše přišel o možnost zapnout tzv. tichý režim, a také přepínání napájecích profilů pomocí klávesy F6 - dá se toto nějak vyřešit?


 Profil  
 Předmět: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2012, 20:10 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2008
Bydliště: Frýdek - Místek
Nahoru
Zdravím,
mám v plánu udělat downgrade z WIN 8 na WIN 7 ... ale zajímá mě, jak je to s turbo boostem a přepínámím grafik ... budu muset stahovat nějaké programy a nebo to WIN pozná sám?


 Profil  
 Předmět: Re: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2012, 03:07 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Napiš, o jaký počítač se jedná.


 Profil  
 Předmět: Re: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2012, 10:29 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2008
Bydliště: Frýdek - Místek
Nahoru
Jedná se o notebook Acer


 Profil  
 Předmět: Re: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2012, 11:55 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud počítačům rozumíš takhle, tak si to nech udělat v servisu a radši se do toho sám nepouštěj.


 Profil  
 Předmět: Re: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2012, 20:27 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2008
Bydliště: Frýdek - Místek
Nahoru
Já PC celkem rozumím, jde mi jen o to, jestli je s tím nějaká drbačka a jestli se musejí dodatečně stahovat nějaké programy a nebo se to přitom downgrade provede samo ...


 Profil  
 Předmět: Re: WIN 8 -> WIN 7
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2012, 20:34 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Tak když na dotaz co je to zač odpovíš "notebook Acer", tak tomu asi moc nerozumíš. Záleží na tom, jestli se GPU přepíná ručně,v BIOSu nebo automaticky. Turbo boost by snad měl fungovat na HW úrovni. Každopádně další obslužný software (pro multimediální tlačítka, nastavování jasu a hlasitosti pomocí klávesnice, atp) třeba vůbec nemusí pro W7 existovat. Vše záleží na konkrétním stroji.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.