Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 12:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: út 10. září 2013, 21:51 
Nováček
Nováček

Založen: 10. září 2013
Nahoru
Potřebuji poradit, jak uložím pozici ikon v W8. Vím, že na to jsou programi. Některé jsem zkoušel, ale potřebuji program, který se přizpůsobí obrazovce.Někdy pouze integrovaná a jindy si notebook připojím k obrazovce a mám rozšířené obrazovky- obrazovky mám nad sebou. Notebook 1366x768 a obrazovka 1680x1050


Blbý dotaz. já vím... ale zatím jsem nenašel program, který by detekoval připojené obrazovky a podle toho použíl pozici ikon.

Děkuji.


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: st 11. září 2013, 13:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2011
Bydliště: Trutnov
Nahoru
Doporučuju si stáhnout program DesktopOK, ten dokáže ukládat a obnovovat pozice ploch. Má i hodně možností, třeba aby se pozice ikon obnovovala po zapnutí PC, uložit při vypínání a tak...

_________________
PC: Ryzen 5 2600 @4.0GHz, ASUS ROG STRIX B450-F GAMING, Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3200MHz, Asus GTX 1070, 512GB ADATA XPG SX8200 PRO, 250GB SATA m.2, Seasonic Focus Plus Gold - 550W
Mobil : Huawei P20 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: st 11. září 2013, 15:27 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2013
Nahoru
Já tiez odporucam DesktopOK, na firemním pocitaci ho pouzivam uz nejaky pátek av pořádku funguje.


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: st 11. září 2013, 16:25 
Nováček
Nováček

Založen: 10. září 2013
Nahoru
DesktopOK mám právě nainstalovaný, ale nikde zde nevidím možnost, která by mi toho provedla. Po připojení monitoru se rozházejí ikony a po odpojený tak zůstanou.

Děkuji za pomoc


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: st 11. září 2013, 18:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Musíš si uložit rozložení pro různý rozlišení a pak obnovuješ podle toho jaký máš rozlišení.

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: čt 12. září 2013, 12:08 
Nováček
Nováček

Založen: 10. září 2013
Nahoru
Brázda.l napsal:
Musíš si uložit rozložení pro různý rozlišení a pak obnovuješ podle toho jaký máš rozlišení.

To jsem zjistil, ale nejde aby to aplikovalo pozice ikon podle zjištěného rozlišení?
Tzn. pokud připojím monitor, tak program zjistí připojený monitor a sám nastaví pozice ikon


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: čt 12. září 2013, 13:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Tak tohle DesktopOK neumí. To tak často měníš rozlišení že jsou ty 2 kliky navíc problém? Nechám běžet u hodin, a při změně rozlišení kliknu a vyberu správný rozložení pro rozlišení.

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: út 17. září 2013, 15:03 
Nováček
Nováček

Založen: 10. září 2013
Nahoru
Brázda.l napsal:
Tak tohle DesktopOK neumí. To tak často měníš rozlišení že jsou ty 2 kliky navíc problém? Nechám běžet u hodin, a při změně rozlišení kliknu a vyberu správný rozložení pro rozlišení.

To samodřejmě není, jen jsem se zajímal zda-li to nelze automaticky....

Díky všem


 Profil  
 Předmět: Re: Uložení pozic ikon
PříspěvekZaslal v: út 8. listopad 2016, 12:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Mám k PC připojeny dva monitory:
1- LG Flatron IPS231, 1920x1080, přes VGA
2- Benq G922HDA, 1366 x 768 bodů přes redukci HDMI -> VGA
nastavené jeko rozšířenou plochu.
OS je MS Windows XP Pro SP3.

Primární je monitor 1, jsou na něm všechny ikony, monitor 2 používám téměř výhradně pro MS Outlook 2010.

Pokud dojde k nějaké chybné prvotní detekci rozlišení monitoru 1, typicky při zapnutí PC, rozhází se mi ikony a pro restartu Windows (již se správným rozlišením) nepomůže utilita DesktopOK, ani návrat k staršímu Bodu obnovení ve Windows.
Ikony musím pracně ručně přerovnat.

Poradíte, jak zazálohovat pozici ikon?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.