Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 5. prosinec 2020, 00:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2012, 13:57 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2012
Nahoru
Mám router VIGOR 2700 VGST, je zial umiestneny v krajnej izbe a v izbe na opacnom konci bytu uz NB nechyta signal, potreboval by som ho nejako jednoducho zosilnit. Existuje nejake jednoduche bezdrotove zariadenie, ktore dam trebars na chodbu/prostriedok bytu/, to mi prijme signal z routra a potom ho siri dalej? Mam mobil Samsung young DUOS GT-S6102, dal by sa teoreticky on pouzit na nieco take?


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2012, 20:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. říjen 2009
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Je toho spousta :-) http://interlink.tsbohemia.cz/huawei-bezdratovy-wi-fi-opakovac-ws320_d138170.html
Otázka je jestli nekoupit za 1000,- lepší router s 2x silnýma anténama a máš po problému :)


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2012, 21:37 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 22. listopad 2005
Nahoru
Neee, zadny opakovace... !

Poradnej access point je to spravny reseni !


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 08:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Jestli opakovac, tak jedien takovy co ma dve samostatna rozhrani, tzn. pokud se nepletu tak jedine postavit z Mikrotiku.
Kdyz to ma byt levne, tak bud poradny router a nebo kus kabelu a levny router jako dalsi APcko.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 11:57 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2012
Nahoru
Dakujem za rady, takze teraz lopatisticky: Rozhodol som sa pre silnejsi router, ten moj Vigor je zaroven aj modem a myslim, ze je nastaveny od Tecomu tak aby vsetko fungovalo, mam Magio TV a internet a zvuk, nastavenia nechcem menit. Cize kupim si vykonnejsi cisty router, so svjim ho prepojim pomocou kabla cez RJ45/mam volne/, alebo to bude cez tie akoby telefonne konektory /tiez mam volne/?
Skuste mi nejaky dostupny aj cenovo, ale tak aby splnal co ma, router doporucit, najlepsie niekolko aby som vedel vybrat taky co maju, prip. mi napiste na ktore hodnoty sa pri vybere mam zamerat a prip. na co sa zamerat pri jeho nastavovani, dakujem zatial.


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 12:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Puvodni router prepes do rezimu bridge, svuj pripojis pres RJ45 a nastavis WAN podle toho, jak to ma byt nastavene pro tveho ISP.
Moje doporuceni - WNDR3700m 3800, 4000, 4500 etc... pripadne si procti soucasne vlakno ktere je tu na tohle tema (vyber) zalozene.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 15:49 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2012
Nahoru
Uvedomil som si, ze este mam kdesi router NETGEAR DG834GB, ak by som k tomu existujucemu, pripojil tento mohlo by to pomoct, ci je to jedno? Akoze by som nekuúpoval novy myslim.


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 15:52 
Černá karta
Černá karta

Založen: 04. březen 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Já mám repeater ze 741ND s DD-WRT a šlape to náramně.


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 18:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
lumr napsal:
Uvedomil som si, ze este mam kdesi router NETGEAR DG834GB, ak by som k tomu existujucemu, pripojil tento mohlo by to pomoct, ci je to jedno? Akoze by som nekuúpoval novy myslim.

Pokud to propojis kabelem, nastavis tomu stejne SSID, zabezpeceni a jen to bude na jinem kanalu, tak to urcite fungovat bude. Kabel nezapojuj do WAN portu, nebo vypni NAT, firewall atd...
Mastodont napsal:
Já mám repeater ze 741ND s DD-WRT a šlape to náramně.

Verim, ze pokud nejsi moc narocny tak to funguje. Jenze kazdy repeater ktery nema dve fyzicka rozhrani znamena -50% proustnosti site...

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2012, 18:59 
Černá karta
Černá karta

Založen: 04. březen 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Jasné, mě stačí 75mbit na vše.


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2012, 10:36 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2012
Nahoru
LiveBomb napsal:
Puvodni router prepes do rezimu bridge, svuj pripojis pres RJ45 a nastavis WAN podle toho, jak to ma byt nastavene pro tveho ISP.
Moje doporuceni - WNDR3700m 3800, 4000, 4500 etc... pripadne si procti soucasne vlakno ktere je tu na tohle tema (vyber) zalozene.


Nasiel som kde nastavim Bridge na povodnom routri, je potrebne zadat Mac adresy dalsich zariadeni, tym sa rozumie ten novy router, alebo aj PC.
PC a TV ostanu napojene kabelom z povodneho routra vsak?


 Profil  
 Předmět: Re: Zosilnenie WIFI signálu
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2012, 18:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
přečti si: http://it.cestuji.info/slaby-wifi-signal.php#dvaap
doporučuji variantu 5

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.