PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=136&t=190675
Stránka 1 z 1

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 19:49 ]
Předmět:  Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Zdravím, koupil jsem si router TP-LINK TL-WR702N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR702N) a chtěl jsem ho použít jako WiFi repeater. Postupoval jsem přesně podle návodu (vyzkoušel jsem 3 oficiální) a ani jeden mi tuto funkci nezprostředkoval i když router tuto funkci nabízí. Opravdu nevím, jestli se má ještě něco nastavovat u modemu od O2, mám modem Comtrend VR-3026e. Předem děkuji všem za rady a budu velice rád, když se problém vyřeší.

Autor:  Brázda.l [ po 12. listopad 2012, 20:00 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Typ šifrování?

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 20:42 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

WPA2-PSK

Autor:  Brázda.l [ po 12. listopad 2012, 20:49 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Tak ho na zkoušku zruš nebo použij jen WEP.

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 20:50 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Zde je screen z Inssideru: http://uloz.to/xEnTXpT/01-png

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 20:51 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

WEP ten Comtrend uz nepodporuje a zkousel jsem to i bez sifrovani a stejny vysledek ;-(

Autor:  Brázda.l [ po 12. listopad 2012, 20:55 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

A jak se to vlastně projevuje, píše to nějaký problém při připojování v tom repeateru?

A pro jistotu bych zkusil vysílat jen na jednom kanalu.

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 21:01 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Jedu podle navodu, dam vyhledat site, necham to spolu propojit, zadam heslo puvodni wifi a dam reboot. Repeater se zrestartuje a pote se nic nedeje a i ta puvodni wifi po restartu vypadne. Je to proste divny, asi to neumim. Nevim, jestli se ma jeste neco na tom Comtrendu nastavit. A ty vysilaci kanaly taky netusim :-(

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 21:30 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Jeste by vas mohlo zajimat, ze kdyz k tomu repeateru prijdu se zarizenim, tam mam stale slabej signal, to teda prijimam pak z toho O2 modemu. Takze ten repeater asi nic nevysila :-(

Autor:  Lancelot [ po 12. listopad 2012, 23:11 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Ale podle toho screenu z inSSIDeru, vysílá, když je na něm vidět.
Ten screen je pořízen u toho repeatru nebo u původního modemu?

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 23:15 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

U původního modemu.

Potřebujete třeba ještě více screenů?

Zde je ještě screen, když jsem napíchnutej na TP-LINK: http://www.sdilej.eu/pics/fcd56179f7a9b3d9b01336176e81cd6a.png

Autor:  Mastodont [ po 12. listopad 2012, 23:24 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

mrkni na dd-wrt jestli je vseznamu podporovaných. Tihle lidé nademnou nemají ani páru.

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 23:35 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

to nevím co je a ani kde to najdu :(

Autor:  Mastodont [ po 12. listopad 2012, 23:37 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Hledej openwrt, dd-wrt atd. google it.

Autor:  peta809 [ po 12. listopad 2012, 23:41 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

No, tak jsem to našel a píše to, že není podporován a co to znamená?

Autor:  peta809 [ út 13. listopad 2012, 14:58 ]
Předmět:  Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?

Ted jsem zjistil, ze mobilni zarizeni s OS Android maji problem se na te TP-LINK pripojit :(.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/