Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 06:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém s Wi-fi, síla signálu na max. alenelze se propojit.
PříspěvekZaslal v: ne 18. listopad 2012, 20:38 
Nováček
Nováček

Založen: 18. listopad 2012
Nahoru
Zdravím Vás,

mám problém se svojí domácí Wi-fi síti. Mám plný signál, ale nelze se připojit ani z tabletu ani z mobilu. Zkoušel sem restart/ odpojení ze sítě a následné zapnutí/ zmenšít kanál (na výběr je tuším až 13 kanálů+ auto) ale stále bez výsledku.

Síť odebírám z venčí pomocí Antény, která je v prvním routeru napojená na konektor od wi-fi. První router je nějaká neznačka, ale vždy šlapal a šlape výborně. Druhý router se jmenuje Tenda. A síťová karta je Realtek.

Z prvniho routeru je internet odveden pomocí LAN kabelu do druhého routeru do zdířky WAN. Z druhého je odvede do pc pomocí LAn kabelu z LAN slotu č. 1 do síťové karty PC.

Jak sem již zmiňoval signál je plný, ale sít se pouze uloží a nelze se na ní připojit. Typ zabezpečení sítě je WPA2 -PSK. Předem předesílám, že už sem vyzkoušel snad vše a prohledal miliony For s tímto tématem a stále bez výsledku. Proto Vás prosím o pomoc.

Předem vám děkuji za odpověď.

s pozdravem Kanibalus


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s Wi-fi, síla signálu na max. alenelze se propojit.
PříspěvekZaslal v: po 19. listopad 2012, 13:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. srpen 2012
Nahoru
Nejak to nechapu ... Mysleno, tak ze se pripojujes na ten druhy router. V PC ti internet jede a pres bezdrat to nejde?

_________________
CPU: i5-2500K, MB: Z77X-D3H,MEM: 2x8GB Hyper-X,VGA: GTX 560 Ti, SSD: Kingston HyperX 3K SSD 120GB HDD: WD5000AAKX, PS: Seasonic M12II 520W, CASE: CM Elite 371, ZK: Asus Xonar Essence ST


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s Wi-fi, síla signálu na max. alenelze se propojit.
PříspěvekZaslal v: st 21. listopad 2012, 14:24 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 12. prosinec 2008
Nahoru
Napadá mě jen jedna věc a to,

pro příklad: zda např wifi nevysílá v režimu IEEE 802.11b a tvůj ntb podporuje pouze IEEE 802.11g...

Zkus se na to mrknout v nastavení wifi routeru...

viz. http://pc.poradna.net/file/view/4554-router-wifi-mode-bgn-png


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.