Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 06:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 18:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj,
přestěhoval jsem se a mám problémy s routerem od UPC.
Předtím, kde jsem bydlel to byl ten samý problém až na to, že jsem od routeru byl tak 15-20 metrů.
Teď jsem od něj cca 8 metrů a mám problém s WiFi. Občas i vypadne...A jinak? Rychlost do jednoho mega...Když jdu k routeru, tak je to 35mega.
Já nevím co s tím? Někdy ta rychlost je v pohodě pak zas hodinu to je naprd a pak zas je to v pohodě chvíli.
Nikdo jiný tu nebydlí, takže jsem jediný, kdo se k tomu připojuje.

_________________
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 19:48 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Není zarušený kanál který používáš?

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 19:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Je to možné, ale tam jde nastavovat jen automaticky. Navíc ten router to testuje a u toho kanálu je napsáno, že je rušení acceptable, tak já nevím. :(

_________________
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 19:54 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
O jakém routeru se vůbec bavíme? UPC má teďko v nabídce tři modely.
Jinak u mě to píše acceptable i v zarušených kanálech, takže bych doporučil prosondovat okolí kvalitněji přímo na to určeným programem.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 20:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Je to TC7200U. Poradil bys nějaký ten program?

_________________
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: út 22. září 2015, 20:19 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Ten mám taky no. Ale nemám tak velkej byt, abych ti prubnul dosah :lol:
Co se programu týče, já používám Wifi analyzer pro android.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: pá 25. září 2015, 20:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Takže jsem si stáhnul wifi analyzer a ten mi ukázal, že všechny kanály jsou přehlcený a všechny dostaly 0 hvězdiček z 10.
Co s tím? Nějaká rušička cizích wifi?

_________________
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: pá 25. září 2015, 22:01 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Rušička wifi :lol:
Mno, budeš si z tý bídy muset něco vybrat.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2015, 16:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. srpen 2014
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Tak asi by to vyřešilo, kdyby se přesunul na 5GHz síť? Akorát teda nevím, jestli to umí ten router a všechny zařízení co máš doma připojený.

_________________
Corsair 400R Carbide Series, EVGA SuperNova G2 750W, MSI Z170A KRAIT GAMING, Intel Core i7-6700K, Scythe SCMGD-1000 Mugen MAX, Sapphire Radeon RX 470 NITRO+ 8GB DDR5, CRUCIAL Ballistix Sport LT Single Ranked 2400MHz CL16 2x8GB, LG 23MP75HM, Trust GXT 280, ConnectIT CI-78


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2015, 17:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Na 5Ghz jsem to zkoušel a byla to jiná liga, ale bohužel telefony v dnešní době nepodporují 5Ghz...Dost by mě zajímalo proč.

_________________
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Router od UPC problémy
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2015, 18:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. listopad 2009
Bydliště: Most
Nahoru
Podporují, ale jen ty lepší :) Galaxy S to mají, note to má atd. :)

_________________
My RIG ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI), AMD RYZEN 5950X @ 16x up to 5,0 GHz + HT, AIO: AQUACOMPUTER airplex modularity system copper 240 mm + D5 next pump + CPU block - cuplex kryos NEXT AM4/3000/5000, nickel/.925 silver + 2 Noctua 120mm Sterrox, , RAM:64GB GSKILL RGB DDR4 3600MHz CL16 , VGA: Nvidia 1030 GT 4GB, SSD: PCI-Express x4 SSD Samsung 983 ZET 960GB (SLC) Z-NAND , EXT SSD: 2TB Micron 5100 MAX, CASE: PHANTEKS Enthoo Elite Big, PSU: Enermax MaxTytan 1250W Titanium, Corsair K100 RGB OPX US layout, EIZO FS2735, Asus RT-AX88U, Harman Kardon HK980 + Bowers & Wilkins DM-602 S3.... OS: Windows 10 Enterprise


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.