Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 9. prosinec 2019, 21:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 14:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
Ahoj, zrovna jsem přestoupil od O2 (perma 4G) k Vodafonu, ale zjistil jsem, že v oblasti Děčínska chytám ve městech 3G, mezi městy pak 2G, což mi nevyhovuje. Má někdo zkušenosti co se týče okresu Děčína, Vodafonu a jejich 4G? Prý na začátku roku 2015 pokrývali Děčínsko a na mapě pokrytí je tento okres také, ale co se týče mě, tak já nechytil ještě ani jednou 4G. Telefon mám Nexus 5X, takže ve frekvencích LTE by neměl být problém.

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 16:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Takze kdyz jsi v tom Nexusu mel O2 SIMku, tak ti LTE fungovalo? Teoreticky by to mohlo byt starou SIMkou bez podpory LTE, ale jestli jsi ted dostal novou...

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 16:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zkoušel jsi vybrat LTE Vodafonu v telefonu ručně?
http://community.vodafone.com.au/t5/Gen ... d-p/406847

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 20:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
SIM mám novou, dokonce píšou LTE, takže tam by problém být neměl. V telefonu mám preferovanou 4G a co se týče sítí, tak tam mi naběhne jen Vodafone CZ, O2 CZ a T-Mobile, nic víc, síť 4G mi to nenabízí. Jestli to bude problémem u Vodafonu, že má vážně tak špatné pokrytí, tak se s nimi asi velmi brzo rozloučím, 2G si můžou....

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 21:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
A jak dlouho tu kartu máš?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 21:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
Dneska jsem si aktivoval. Je to vážně divné, nechytil jsem 4G ani na vteřinku a přitom na mapě pokrytí je Děčín a okolí celé pokryté..

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 21:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
No, ona aktivace LTE může nějakou dobu trvat.
Je možné, že zítra Ti to už půjde.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 21:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
Hmmm, uvidíme no O.o . Díky za upozornění. Doufám, že je to tím no, i na dalších telefonech zatím nechytáme 4G.

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 09:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Rozjelo se to?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 17:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
Myslím, že už od soboty to jelo, dnes jsem zkoušel i mimo domov a jede to, takže dobré no, už jsem se lekl, díky moc. :oops:

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 17:58 
Nováček
Nováček

Založen: 09. srpen 2016
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
No z osobni zkusenosti ma Vodafone nejhorsi sit.
Tam kde sem s o2 tmobile nemel problem. Mel Vodafone vypadky, prepinal na 3g nebo 2g.


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 20:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ankar_23 napsal:
Myslím, že už od soboty to jelo...

Mám Vodafone Internet bez kabelu+, vyzvedával jsem si ho jeden pátek kolem páté odpoledne, 3G a EDGE jelo hned, ale LTE ten den až opravdu pozdě večer. Měl jsem na modemu nastaveno LTE only, a divil se, proč to vůbec nejede, když na jiný Vodafone internet tarif mi předtím LTE normálně fungovalo.
Taky jsem z toho byl rozčarovaný. :sad:

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 6. březen 2017, 21:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2014
Nahoru
Nemohu soudit, zda má lepší/horší sítě, ale v mé oblasti to zatím vypadá v pohodě, 2G mi doma padlo občas i s O2. Já přešel hlavně kvůli množství dat a úúplně jiné ceně.

_________________
CPU Intel Core i5-3470 MB Gigabyte Z77-D3H RAM Kingston 2x8GB 1600MHz HDD WD Blue 1TB SSD Samsung 840 EVO 120GB GK MSi GTX 770 PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4


 Profil  
 Předmět: Re: Vodafone pokrytí
PříspěvekZaslal v: po 31. červenec 2017, 19:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Máte někdo zkušenost s externí LTE MIMO anténou u routeru Vodafone B3000 na LTE 2100 MHz, v místě s kolísajícím signálem?

Uvažuju o některé z těchto:
https://www.alza.cz/poynting-x-pol-5db- ... 513607.htm
http://www.kobe.cz/gsm-3g-lte-vsesmerov ... el-2m.html

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.