Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 09:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: WDS bridge - nastavení
PříspěvekZaslal v: so 29. duben 2017, 20:54 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Má někdo zkušenost s tvorbou WDS bridge? Už jsem v koncích... Mám dva routery, Asus RT-AC750 a TP-Link TL-WDR3500 a potřebuju je oba propojit ale tak, aby vše fungovalo.

Asus mám jako rootový router, TP-Link jako klientský v jiné místnosti. Nastavil jsem Asus klasicky jako běžný router, nastavil fixní kanály a toť vše. U TP-Linku jsem nastavil WiFi, deaktivoval DHCP, nastavil pevnou IP, aby to bylo v podsíti Asusu a aktivoval WDS. Zvolil jsem normálně ten Asus, nastavil WPA2-PSK, zadal heslo, uložil, restartoval a prd. TP-Link píše u WDS, že běží, ale prostě internet nefunguje.

Tušil by někdo, kde je problém?

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: WDS bridge - nastavení
PříspěvekZaslal v: pá 9. červen 2017, 13:57 
Nováček
Nováček

Založen: 09. listopad 2016
Nahoru
čus, hele řešil jsem úplně to samý a byl to děsnej vosr.. radši jsem pak koupil normál extender od Asusu. Každopádně co si tak pamatuju, tak jsem udělal to, že jsem na TP linku nastavil router jako AP + WDS, přiřadil tomu ip adresu co jsem měl jako gateway na tom asusu, ale pak jsem měl problém, že mi občas kolidovali IP adresy z důvodu duplicitních (asi to dělalo DHCP), pak to nějakým zázrakem zas šlo :D.


BTW: u toho asusu musíš u WDS najít tu Wifi, kterou vysílá ten TP Link a zároveň je propojit, jak na asusu tak i TP linku


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.