Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 18:16

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. červen 2004, 16:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
No alcatel 535 je dobrej.... Sám teď musim vyměnit tu svou Nokii 3310 a vypadá to na SE T610.... za 5200,-

Jinak SE T68i je taky dobrej telefon.... Kdybych potřeboval telefon jen na připojení na net tak beru Siemens S55.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. červen 2004, 17:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
T610 za 5200??????? no rychle hazej link :-D

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. červen 2004, 17:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
cool.user napsal:
T610 za 5200??????? no rychle hazej link :-D


Zapomněl sem napsat, že ten telefon je použitej a je na něj roční záruka....

http://www.mobilpohotovost.cz

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. červen 2004, 17:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
cool.user napsal:
T610 za 5200??????? no rychle hazej link :-D


Zapomněl sem napsat, že ten telefon je použitej a je na něj roční záruka....

http://www.mobilpohotovost.cz

ee tak pouzitej nechcu, radejs novej, no zatim to suverene vyhrava teda ta cf62

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červen 2004, 07:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
a co tendle? :)
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... rmace.html


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. červen 2004, 07:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
ICE napsal:

ee te t300 (to same jen s jinym kabatem) jsem mel a tech 256 barev je fakt hruza

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. červen 2004, 14:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
ICE napsal:
alctel suuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxx, z tech jejich plastu se mi chce bl*t...skoro vsechny moderni founy sou triband.. tenhle ne...
zadna pamet na sms.... celkem pruser...a CF62 nevypada zle, ale v realu jsem ji nevidel... siemensy ani vecka moc nemusim...

Ja mel Alcately 2 a nedam na ne dopustitm zvlast na posledni Alcatel OT501, jedinej zasadni problem byl joystick, ale stacilo mu ocistit kontakty..
nejak nechapu k cemu je v nasich podminkach triband...myslim ze vetsina lidi to pouziva v CR a okolnich statech...

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.