Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 17:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: čt 25. březen 2010, 20:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. duben 2009
Nahoru
Uvažuji o přechu kvůli zaseklosti e-ten m800.Když volám tak pomalu reaguje.Na stisky na obrazovce se start neotevře extra rychle.Dotyková tlačítka nvm.Foťák+reproduktor ok.
Nejvíc mě prudí že mi nejde plnohodnotně mapy.cz + idos.cz MHD Praha.Prostě buď hláška málo paměti nebo něco dalšího.Sice vyžaduji deskopový vzhled,protože mám 640x480 lcd,ale to není důvod aby to házelo fail.Na youtube.com a podobně můžu rovnou zapomenout.GPs funguje dobře.Rozlišení je fajn.Prohlížím si na tom všude možně zápisky ze školy a to jsem chtěl,jen to že nebrouzdám po netu mi vadí.Přeci to hd touch pro 2 má ve předu dvě hmatatelná tlačítka,lepší foťák,lepší procesor,více paměti ram,větší rozlišení+obrazovku atd.Jěště je good ta HW qwerty klávesnice jako u pc,to je fakticky good.Asi bude chyba v uživately :oops:
EDIT://
měl jsem hd touch pro 2 v ruce,pěkná cihla.Práce na tom musí být asi jedna zábava,jak to máte se surfováním po internetu?Mě to např. stáhne data a potom mobil přemýšlí a znovu přemýšlí a někdy jěště opět přemýšlí a nakonec error :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: čt 25. březen 2010, 21:11 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Já TP2 miluju, zas taková cihla to není, je to tenčí jak T630 (jen asi 2x tak těžké).

S správnou ROMkou (mojí) :twisted: mi často běží Slick+OM10+WMP (příp. CorePlayer)+TF3D (Manila) s audio tabem a muzikou běžící do BT sluchátek+kalkulačka, bluetooth, ... a podobný software na pozadí bez jediného problému :roll: . Sice při větším počtu věcí trvá pár sekund (max 5) na today, než zareaguje HTCčkovský TaskManager, ale multitasking funguje fajn :P .

A to se nezmiňuju o dokonalé klávesnici s dokonalým displejem :D

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 11. červen 2010, 23:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
OUJÉ!

http://www.youtube.com/watch?v=gPku_Jt3_8c

(zapomněl jsem to tady postnout)

veřejná beta snad brzo :)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 11. červen 2010, 23:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
perfektní! Pěkná hudba mimochodem :-)

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 11. červen 2010, 23:48 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Hudba je z youtube audioswap funkce, je to jakýsi $65 tuším, autora jsem už zapomněl. Ale kategorie punk :roll:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 9. srpen 2010, 16:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Tak nevím, jestli odsud někdo používal mojí LBFAR (Light But Fast And Reliable) ROMku, ale teď jsem jí, po pár měsících, dodal update. A to z WM6.5 na WM6.5.5!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749626

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. srpen 2010, 03:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Tak jsem zjistil, že 3 roky existuje Hamachi pro Windows Mobile... https://secure.logmein.com/labs/hamachi-0.0.3.1.cab

A kupodivu ono to funguje. Na PC doma spustím hamachi, na mobilu spustím hamachi, vlezu do stejné sítě, zkopíruju si IP adresu PC a voilá, i přes 3G/HSDPA můžu domu na PC odkudkoli z republiky na remote desktop/sdílení souborů :)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. srpen 2010, 06:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Pod WINMO máš aj obyčajné aplikácie na remote, ba dokonca aj WOL. :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. srpen 2010, 09:53 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Šak, ale já nemám doma veřejnou, takže bez hamachi mi to je k ničemu..

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 15. říjen 2010, 10:20 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Čau, mám po reklamaci mobilu kvůli úplné nefunkčnosti už asi půl roku vyměněnou desku a display (původní zůstala asi tak krytka a baterka...) a mimo jiné mi tam nahráli místo WM6.1 novější WM6.5.
Jistě má své výhody, ale také několik nevýhod.
První nevýhoda je ta, že je mobil opravdu hodně pomalý.
Druhá nevýhoda je ta, že telefon nemá napravo nahoře tlačítko pro přepínání mezi spuštěnými programy (to je fakt nepochopitelný krok zpět)
A třetí nevýhoda je ta, že se na titulní straně zobrazuje jen jedna nejbližší/probíhající položka z kalendáře/úkolů.

Chtěl bych vyřešit především ten kalendář na titulní straně. Je možné nějak nastavit vzhled titulní strany? Úplně by mi stačily hodiny, budík a pak hafo položek z kalendáře.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 24. říjen 2010, 12:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2005
Bydliště: Slaný
Nahoru
Tak, mému stařičkému K750i také nastal čas na výměnu poté, co začal ve stěžejních situacích absolutně selhávat...
Hledám už déle nějaký pěkný a na své parametry menší přístroj s HW klávesnicí, a nakonec jsem na trhu objevil pouze hodně technologicky zastaralou Nokii C6, a o něco lepší HTC Touch Pro 2.
Pokud by existovalo něco dalšího tohoto ražení co jsem třeba přehlédnul, poprosím o popošťouchnutí.
Potřeboval bych si minimálně to HTCčko vyzkoušet. Pokud někdo máte ponětí, kde ho v krámech na Kladensku mají, nebo by byl někdo ochoten zajít na kávu a zapůjčit telefon do ruky na zkoušku, byl bych vděčný.

Také by mě zajímalo, jak dlouho se ještě bude tento model prodávat, a jestli má cenu přečkat Nový rok, a koupit ho za hezčí cenu až potom...

Za případné odpovědi díky předem.

_________________
R9 5900X, Scythe Ninja 5, MSI RTX 3060Ti Ventus 2X OC, ASUS TUF Gaming B550M Plus, 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 Crucial Ballistix Sport, Transcend MTE220S 1TB. Fractal Design Define C, Be Quiet! Pure Power 11 500W.

We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Canon and Nikon people should not get married to each other. How did you let this happen?!


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 24. říjen 2010, 12:39 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Poté, co jsem dostal z reklamace Touch Pro 2 s WM 6.5 se mi zdá být fakt hodně pomalý. Doporučil bych tedy jiný operační systém nebo rovnou výkonnější procesor.
Našel jsem telefon HTC Desire Z http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=82465
Můj telefon bych ti na ukázku mohl přivézt na kole (nesmí pršet), kdyžtak mi napiš SZ.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 24. říjen 2010, 12:56 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Desire Z má hodně špatný layout klávesnice, 5 řad by mělo být dneska standartem (psát čísla přes FN mi příjde po roce s TP2 hodně nepřirozené). Touch Pro 2 má nepřekonanou klávesnici.

Já bych počkal až vyjde HTC 7 Pro, ten vypadá, že ta klávesnice nebude úplně marná (akorát backspace nad P je divný) a hlavně poběží na WP7 (měl jsem tu čest si WP7 vyzkoušet na tom samsung developer zařízení o prázdninách a je to opravdu skvělý OS).

Jinak já prodávám TP2 v úterý doufajíc že v pondělí/úterý odpoledne mi příjde HD2. Klávesnici již asi 2 měsíce nosím bluetoothovou tak jako tak, na psaní delších dokumentů ve škole. Koupil jsem jí z ebaye, narozdíl od všech ostatních má plnou velikost kláves a né miniklávesy, takže se na ní dá psát všemi 10 prsty najednou. Na druhou stranu na psaní po cestě to samozřejmě není, že.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: HTC TouchPRO2 senzor vlhkosti
PříspěvekZaslal v: po 1. srpen 2011, 02:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2009
Bydliště: Valašské Meziříčí, CZ
Nahoru
zdar, mam takovy problem. touch pro se mi samo od sebe zaclo restartovat, a obcas se nerozsviti display. hr nepomohl, upgrade softu taky ne. chci to poslat na reklamaci, jenze mam problem. senzor vlhkosti je tak nejak ruzovy, pritom telefon nikdy nebyl ve vode. netusim kdy to zruzovelo. vsechno funguje normalne, jen ty restarty a ten display ...

mam jeste otazku. mam 3 zavady... spatne sluchatka, samovolne restarty, a tedka uz uplne tuhy display... muzu zadat vraceni penez ?

_________________
Time machine: Intel Core i5 750 - 4.01 GHz - 1,3V| ASUS P7P55D | Kingston HyperX T1 2x4GB 1600MHz CL9 | AMD Radeon HD6790 1GB | Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS | Seasonic SS-500ET | Primecooler MeshCase
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram


 Profil  
 Předmět: Re: HTC TouchPRO2 senzor vlhkosti
PříspěvekZaslal v: út 9. srpen 2011, 22:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2009
Bydliště: Valašské Meziříčí, CZ
Nahoru
muze mi prosim nekdo odepsat ? dik :oops:

_________________
Time machine: Intel Core i5 750 - 4.01 GHz - 1,3V| ASUS P7P55D | Kingston HyperX T1 2x4GB 1600MHz CL9 | AMD Radeon HD6790 1GB | Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS | Seasonic SS-500ET | Primecooler MeshCase
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram


 Profil  
 Předmět: Re: HTC TouchPRO2 senzor vlhkosti
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2011, 00:54 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Pochybuju, že ti to vyreklamují s narůžovělým senzorem vlhkosti :(

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC TouchPRO2 senzor vlhkosti
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2011, 17:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Ono skoro i to chování toho telefonu by bylo vniknitím vlhkosti vysvětlitelné - třeba to LCD - to je klasika, modsvětlovací LED jsou oproti zbytku telefonu napájeny vyšším napětí a tak je to první věc, která případně zoxiduje.
Ono o tom navlhotí ani vědět nemusíš - telefonování v dešti, položen v zapařené koupelně.....není to jen pád do vody.

_________________
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB


 Profil  
 Předmět: Re: HTC TouchPRO2 senzor vlhkosti
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2011, 19:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2009
Bydliště: Valašské Meziříčí, CZ
Nahoru
vlhkomer telefonu je sice ruzovy, ale vlhkomer baterky ktery je o pul cm vedle ma defaultni zbarveni ... urcite bych vytahoval baterku abych si zatelefonoval v desti :D ... takze uvidime no

_________________
Time machine: Intel Core i5 750 - 4.01 GHz - 1,3V| ASUS P7P55D | Kingston HyperX T1 2x4GB 1600MHz CL9 | AMD Radeon HD6790 1GB | Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS | Seasonic SS-500ET | Primecooler MeshCase
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.