Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 20:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2009, 19:13 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Mám dojem že nová verze iGo (tuším 8.3xx) by měla fungovat i na tomto displeji. Jinak na ty zvuky je myslim documents/ringtones, tam to nakopiruješ a pak by to mělo jít normálně vybrat...

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2009, 20:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Jop:

My Documents\My Ringtones
Windows\Ringtones
root karty

Do jednoho z těch umístění dej svojí mp3/wma a objeví se v seznamu.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: čt 20. srpen 2009, 11:19 
Nováček
Nováček

Založen: 14. srpen 2009
Bydliště: Sokolov, ČR
Nahoru
ta muzika se mi sice nepovedla... pořád to jde jenom u vyzvánění telefonu, ale i tak dík. Jo a pro to IGO8... kdyby měl někdo stejnej problém jako já, tak stačí do sys souboru, který je v hlavní složce dopsat rozlišení telefonu. Defaultně tam je 240x240. A je to.


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 27. říjen 2009, 18:10 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsem si Touch Pro 2 pořídil, ale mám pocit že na něm nefunguje GPS.
Když na googlemaps zapnu "využívat GPS", tak to furt píše "nalezeno 0 satelitů".
Mám staženo aktuální quick GPS a zkoušel jsem to venku několik minut.
Nemám někde něco zapnout?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 27. říjen 2009, 20:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
HotFix od HTC máš na GPS?

V Google maps máš nastavenia GPS. Máš na výber Spravované systémom win a manuálne nastavenie COM portu skús nastaviť jedno či druhé.

PS. občas aj mne sa stane že hľadá pár min ale softreset pomôže.


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 27. říjen 2009, 21:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Jinak jak jsi s TP2 spokojený? Na XDA ho má Da_G a Twopumpchump a oba mi říkají, ať upgraduju :oops: :D .

Ty jednotlivé klávesy na qwertyně jsou plastové nebo kovové? Není mi to jasné z fotek :oops: . (Preferoval bych kov, třeba Al.)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 04:17 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Něco z HTC na GPS jsem stahoval, ale už nevím co to bylo. Mohl bys mi poslat odkaz?
Spokojenost zatím nejsem schopný vyjádřit - mám ho dva dny a zatím se jen seznamuju.
Klávesy jsou plastové.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 10:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Prosím tu: http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=0&dl_id=624


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 13:07 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo, tak tenhle update jsem předtím stáhnul, ale v TP2 nešel spustit, tak jsem to pustil z hlavy. Teď jsem to zkusil spustit v počítači a ejhle on se spustil. Updatoval jsem tedy ROM.
Ale rozdíl je jen v tom, že předtím mi to říkalo 0 satelitů (automatické nastavení) a cca 800.000.000 satelitů (ruční nastavení), kdežto teď mi to říká 0 resp. cca 200.000.000 satelitů... Prostě to furt nefunguje.
Asi je to rozbitý, co?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 13:21 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Divný.

Ten update co postnul sTano vypadá jen jako update Radia (software mezi systémem a hardwarem), který právě obsluhuje i GPS.

Updatuj celou ROMku na oficiální WM6.5 update a co to udělá.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 15:23 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Našel jsem tento oficiální upgrade na WM 6.5 http://htcpedia.com/ruu_rhodium_s_htc_europe_wm65/soft/htc-rhodium-rom.html?page=1
Je Evropský, což nevím, co znamená, ale asi to, že nebude český.
Vzhledem k tomu, že je telefon starý asi 4 dny, tak bych se v něm nechtěl moc hrabat, abych nepřišel o záruku nebo spíš o možnost přijít do obchodu a na místě ho vyměnit.
Napíšu do CZC, kde jsem ho kupoval, jestli můžu udělat upgrade na tuto ROM, případně, jestli je možné telefon na místě vyměnit.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 15:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Ak máš zakúpenú CZ verziu tak samozrejme môžeš mať upgrade (ak je) na CZ. V opačnom prípade máš licenciu iba na ANG verziu (ak sa jedná o ANG zariadenie).


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 15:56 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám CZ zařízení.
Jsou upgrady v různých jazycích a pak celková Evropská verze, tak to je možná myšleno jako upgrade pro všechny nevyjmenované... http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=905
Ale zkoušet to radši nebudu a reklamuju to, zařízení by mělo fungovat i v prodejní verzi.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 15:58 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Aha, sorry, já myslel že máš EN. Samozřejmě že s českým CID zámkem ti nepůjde WWE ROMka.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 20:16 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
6.5 WM ešte v cz nie je.


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2009, 17:11 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Takže po reklamaci už vypadá, že vše funguje. Teď budu řešit první kroky s mobilem.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2009, 22:40 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám dotaz týkající se e-mailu.
Mám Outlook a přes něj přijímám a posílám e-maily. telefon tento účet našel a vypadá to, že se synchronizovala složka Doručené.
1) Jak udělat, aby se synchronizovaly úplně všechny složky (a podsložky)?
2) Vypadá to, že e-maily se přijímají a odesílají jen, když je mobil připojený k počítači (to zní logicky, prostě řekne Outlooku, co má odeslat). To je značně nepoužitelné. Zkusil jsem nakonfigurovat v mobilu poštovní účet stejný jako mám v Outlooku a pak se to odesílá a přijímá v pohodě, ale zase se nesynchronizují maily odeslané z tohoto účtu do počítače. Dokáže mi někdo poradit, jak udělat, aby v počítači i mobilu byl jeden stejný účet, který by se kompletně synchronizoval?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2009, 06:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
No mí nastavenou i synchronizaci složek i exchange server (nebo jak se tomu říká?) ?

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2009, 11:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Exchange server je součástí Outlooku, takže jde jen o to někde něco povolit, nebo je to nějaký extra program, který bych musel mít nainstalovaný (případně někde hostovaný), aby mi to chodilo?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 17:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Předpokládám, že ais 1000000x opakovaná otázka, ale jak můžu změnit qwerty na qwertz na HW klávesnici?
Prosím o blbuvzdorný návod typu "změň v registrech..., to uděláš takhle..."

Děkuji

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.