Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 18:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 17:47 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
HKLM -> Hardware -> Keybd, polozka CurLang -> hodnotu prepsat na 1031. takhle to funguje u kaisera, muzes to zkusit

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 18:35 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
myom napsal:
HKLM -> Hardware -> Keybd, polozka CurLang -> hodnotu prepsat na 1031. takhle to funguje u kaisera, muzes to zkusit

Sorry, ale HKLM na mě není dostatečně blbuvzdorné

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 18:38 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
HKEY_LOCAL_MACHINE

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 22:07 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Vypadá to, že jsem největší blbec na světě, ale fakt nevím, jak se k něčemu takovému dostat. S WM dělám poprvé v životě.
Mohli byste mi dát návod jako pro svou matku (doufám, že je stejná jako moje)?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 22:10 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Sosni http://www.resco.net/pocketpc/explorer/ a nainstaluj jak Resco Explorer tak jeho Registry plugin, spusť ho a naviguj se jak to bylo napsáno výše. Pracuje se s tím stejně jako s registrem na klasických Windowsech.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 22:47 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Ty bláho, tak ale už se cítím fakt trapně.
Stáhnul jsem to, nainstaloval v PC (původně jsem to chtěl instalovat v mobilu, ale to neprošlo), ale tím to končí.
Žádný program není v PC ani v mobilu.
Kde bych měl hledat?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 22:52 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Nejlépe asi uděláš když stáhneš Cab file, to dáš do mobilu a spustíš... pak už není možné že bys to nerozjel :)

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 23:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
nemas nahodou uz v romce registry editor?

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 23:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Bohužel to možné je. Už jsem to zkoušel i předtím, ale soubor nic nedělá (není možné ho spoustit).
Tak jsem si řekl, že zkusím restartovat mobil. Vypnul jsem, ale už se nezapnul. Musel jsem vyndat baterku. A už se všechno krásně instaluje.
Takže to nebylo mojí neschopností, ale zatuhlostí mobilu.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: st 25. listopad 2009, 23:22 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Mise splněna, po změně a dalším restartu už to píše "správně".
Tak druhá mise. Bylo by možné přimět klávesnici k psaní českých znaků? (přestavuju si to klasicky notebookovsky, tedy háčkyčárky default a numerika se shiftem)

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: čt 26. listopad 2009, 06:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
musis prepsat jeden soubor ve windows. u kaisera to je sym.0409.txt, ale pro 6.1. ale i tak to muzes zkusit.
http://www.smartwiki.cz/_media/pocket-pc/htc/sym.0409.zip

pak zase restart. potom napises znak, stisknes Fn a potom mezernik a napise ti to dalsi znak v poradi. to jde i bez prepsanin toho soubou ve win, ale tech znaku tam je strasne hodne. ten soubor je omezi jen na zakladni znak a diakritiku.

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: so 26. prosinec 2009, 20:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Možná blbej dotaz, nevíte něco o nějakém HTC (typu touch + type), nebo se nástupve Touch Pro 2 ještě ani nerýsuje?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: so 26. prosinec 2009, 20:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1262


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 27. prosinec 2009, 10:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
IMHO HTC s každým novým modelem začíná znovu.

Vytvoří HTC Kaisera - dostane naklápěcí obrazovku.
Vytvoří HTC Touch Pro - odeberou mu jí, ale přidají kupu kláves navíc na klávesnici a přidají nasvětlovací diodu k foťáku
Vytvoří HTC TP2 - vrátí naklápěcí obrazovku, zmenší počet kláves (ale zase jsou luxusní), odeberou DPad, odeberou přisvětlovací diodu a nechají starý fot. čip jako na TP. Přičemž HTC Touch HD měl 5M foťák atd.

HTC neumí vytvořit 100% zařízení pro nás. Kaiser byl dobrý, ale malá obrazovka s malým rozlišením a váha to zabíjely.


======================
Jinak TP2 miluju, HW není zas tak špatný, video v pohodě, ještě si musím pořídit TVOut kabel :lol: . A ten displej je výborný. 3.6" s 480×800 rozlišením je daleko lepší jak ten iPhonácký 3.5" s "ubohým" 320×480.

PS: Zkoušel jsem udělat co nejlehčí ROMku - 402MB ROM po flashi (-4.5MB customizace), 150MB volné RAM po bootu... Lítalo to děsivě a pořád se dalo volat, browsit po netu atd :mrgreen: .

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 27. prosinec 2009, 10:35 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
tak tera mi padla do oka. asi to bude muj dalsi htc. ma vsechno, co ocekavam, ze by mela mit. ze pry maly displej? vzdyt je to mobil... na co 4" displej... ze pry jen 3,2Mpx fotak? a nechcete k tomu i opticky zoom? navic displej je, a jeste dlouho bude, nejvetsim zroutem energie, takze delat zbytecne velke displeje je podle me spatny krok.

mozna bych uz zkusil kapacitni displej, tak me trochu mrzi, ze ho tera nema. vsechno, co mi na TP2 vadilo tera resi. :)

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 27. prosinec 2009, 10:55 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
myom: Ten 3" a WQVGA .... No nevím, zkoušel jsi ten TP2 s 3.6" a WVGA? Je to opravdu luxus a není to až zas tak velké (vysoké asi o 4mm více jak Kaiser, asi o 3.5mm tenčí jak Kaiser, šířka cca stejná, váha daleko menší), klidně bych bral místo zoombaru ještě ty 0.2" navíc.

Za 6.5k CZK (DPH jsem neplatil, prošlo to celnicí bez clení a ani to neotevřeli :mrgreen: ) to byla jasná volba.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 27. prosinec 2009, 11:07 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
matlat jsem nezkousel, ale TP2 jsem videl uz nekolikrat hodne z blizka a je to teda poradna bestie. nerikam, ze se mi nelibi, za tech 6,5k bych ho asi bral taky (tys mel ale stesti :razz: ), ale proste ma mouchy. ta tera se mi zalibila hned. bracha ma ixperii, tak vim, co to je za displej.

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 01:12 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
OndraSter napsal:
nechají starý fot. čip jako na TP. Přičemž HTC Touch HD měl 5M foťák atd.

můžu vědět jaký je rozdíl mezi 3,2Mpx a 5Mpx elektronickým generátorem šumu(-žehličkou?)? ... zrovna tenhle parametr bych vůbec nezmiňoval.

_________________
# Desktop [Ryzen 9 5950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 2x Dell UP2716D+Dell U2410, W10 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2019 # Storage Synology DS1815+, Synology DS1819+
# Samsung Galaxy S10+ # Canon EOS 5D MkIV, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 09:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Smith napsal:
OndraSter napsal:
nechají starý fot. čip jako na TP. Přičemž HTC Touch HD měl 5M foťák atd.

můžu vědět jaký je rozdíl mezi 3,2Mpx a 5Mpx elektronickým generátorem šumu(-žehličkou?)? ... zrovna tenhle parametr bych vůbec nezmiňoval.


Chtěl jsem napsat "3mm×3mm snímač" vs "5mm×5mm snímač", ale 3.2 a 5 je kratší.

Ten na HD mi příjde o kapku lepší - tahat foťák s sebou fakt nebudu, takže fotím jen mobilem.

Spíš mi chybí ta přisvětlovací dioda.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 11:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
OndraSter napsal:
Zkoušel jsem udělat co nejlehčí ROMku.....


jenze k cemu jinemu je ta odlehcena ROM :) Poridit si TP2 jen na telefonovani je ponekud nesmysl. Ja uz to vzdal a telefonuju z telefonu :) (obyc nokie)
a TP2 mam na "hrani" - posta, web, navigace, video..

Kdyby HTC udelalo telefon co ma opravdu vse tak nikoho nedonuti si nekolik let udelat upgrade :)

Takhle vim, ze jakmile se objevi neco s rychlejsim CPU a vsim ostatnim jako TP2 tak si to proste poridim. Ikdyz teda posledni dobou jsou HW klavesnice na novych telefonech bida.

Ikdyz nejradeji bych neco s beznymi windows ve stylu htc shift ale trosku menci aby se to dalo rozumne nosit

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.