Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 19:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 17:16 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Tu ROMku jsem dělal jen jako test, ze kterého budu vycházet při vaření (zůstanu u COM2 - tj 218xx buildy, tzn WM6.5 pod křídly HTC). A bylo to dělo :lol: .

Teď tam mám TPCovu ROMku... Vypadala dobře, ale po cca 3 dnech používání mi 2x zamrzla (při listování v rootu karty, cca 30 složek a 50 souborů) a je zpomalená... Už abych si uvařil sám česko-anglický hybrid :twisted: .

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 18:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
kdyz si takhle hrajes s varenim, netusis jak se jmenuje soubor co je zodpovedny za ten sileny psychozvuk v GSM bankingu co ohlasuje prichozi zpravu?

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 28. prosinec 2009, 19:50 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Zkus mi ten zvuk nahrát, nevím, který myslíš... Já mám jen internetbanking 8-) .

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 29. prosinec 2009, 01:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
tady to je
http://img.rcx.cz/banka.mp3

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: út 29. prosinec 2009, 19:27 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Dnes jsem tam flashnul ofic WWE Orange UK ROMku 1.90.xx a nainstaloval CorePlayer a náhodou na kartě objevil jeden díl Sanctuary 720p mkv. Pustil a ono to běží cajk (akorát to překresluje po sloupcích, což je vidět ale i u nonHD videa). HARDCORE! :P


// LOL beru zpět.. Nebyla to HD verze, chybička se vloudila :-D . Sry

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: so 9. leden 2010, 19:17 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Tak připravuju ROMku na TP2... Udělal jsem pár úprav, pár větších úprav, pár návratů a momentální stav je takovýto: http://www.youtube.com/watch?v=fD9D1xM-Ev0 - pořád tam jsou bugy (lockscreen), ale rychlost se mi zdá výborná :)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 10. leden 2010, 00:05 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Až bude nebugová verze, tak dej určitě zase vědět.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: po 18. leden 2010, 00:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jo tak s tema sifrovanejma SMS zpravama aneb gsm bankingem je problem vyreset. jde to poladit v registry


tam ROM vypada slusne

neni lepsi vyhodit ten silenej weather homescreen? mraky neustale jezdici pres obrazovku mi prijdou dost otravny a brzdici celej system a to na telefonu nedelam zadny silenosti. fakt mi ke stesti staci funkcni stahovani emailu, browser, navigace, office a core player :)

ja furt nemuzu najit ROM se kterou bych byl spokojen. vsechno je to takovy preplacany a tim padem pomaly uz me to prestava bavit a zacinam stahovat SW pro vlastni vareni. teda pokud se s nim poperu :)

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 1x512GB SSD +3x 1TB NVME, TT Core V21 + Corsair RM650X , Corsair K100 MX Speed, Logitech G604, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2010, 23:30 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=640785

Asi se vrátím k hrátkám s Linuxem :) :D

Jinak ohledne moji ROMky... Zacal jsem znova a vratil jsem se k stare Manile 2.1 co byla vychozi na WM6.1 v kombinaci s WM6.5 a par novejsima updatama, ale je to vicemene cisty, zitra dodam vice info. Plus ceska verze nebude problem, pocitam s tim :).

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 12. březen 2010, 12:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Dal jsem si do mobilu seriál, ale nepřehrává se mi zvuk (hlásí Audio ceodec(AC-3) not supported by player).
Jak to vyřešit?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 12. březen 2010, 14:59 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
V čom to prehrávaš?


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 12. březen 2010, 15:37 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Coreplayer 1.2.5

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2010, 12:35 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
1, CP nepodporuje AC-3
2, prečo práve AC-3? veď 5.1 v PDA nepotrebuješ
3, TCPMP cez plugin by to mal zvládnuť (neskúšal som)


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2010, 15:25 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Proč právě AC3? Protože takový zvuk je v tom seriálu.
TCPMP jsem zkoušel, ale hodně mi blbnul, takže byl nepoužitelný.

ALE! Jak jsem tak instaloval, tak jsem i odinstalovával. Nevím, čím to může být, ale přestal mi fungovat v mobilu internet.
Existuje tam nějaké Obnovení systému?

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2010, 15:31 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Internet přes 3G/EDGE/GPRS?

Spusť v nastavení "Connection Setup" a nech nastavit znova datové přenosy :)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2010, 15:41 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Vzal jsem do ruky mobil, abych tu radu vyzkoušel a ještě než jsem něco udělal, blik blik blik a stáhly se maily za poslední dva dny, co internet nefungoval. Prohlížeč už taky funguje. Zázrak.

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX3090, 64GB RAM, 1TB NVMe SSD system, 1TB NVMe SSD RAID 0 video, 112TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 19. březen 2010, 22:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. duben 2009
Nahoru
Mě se líbí touch pro 2.Momentálně nedávno jsem zakoupil e-ten m800 má 64mb ram.Není to ončo.Za kolik se dá prodat včetně nové baterky a paměťovky 2gb?Chtěl jsem na mapy.cz a byl jsem zklamany.Rychleji dojedu domu a na určené místo,než najdu co potřebuji.On stáhne z netu udaje a potom je louská :lol: Mám nějakou operu mobile.Je tam windows 6.1.přemýšlel jsem kvůli rychlejší chodu o verzi 5.0 co vy na to?Hlavně mám při sobě word v pěkném rozlišení,to mi stačí.Jěště wiki mám v kapse :twisted: Opotřebovaný touch pro 2 v ČR za 5.000Kč není hodně. Láká mě jěště foťák a video s vga rozlišením.Foťák dokonce šumí míň než můj kompakt :o :shock:


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 19. březen 2010, 22:58 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Opotřebovaný TP2 za 5k u nás? Kde?

Hádám opravdu opotřebovaný viditelně, bez záruky a s pochybným původem. Běžné bazarové se prodávají 7k+, se zárukou 10k+

Já svůj kupoval z USA z eBaye za tehdy 373$ vč. pošty (6509,-) a neplatil jsem clo 8-) . Celník měl asi dobrý den :).


Jinak foťák nic moc, na focení se rozluč na TP2, maximálně jen na jízdní řády :D

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: pá 19. březen 2010, 23:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. duben 2009
Nahoru
že by plastová maketa?
Pro mě foťák je bombastický,vyfotím s tím jízdní řád a to mi stačí.


 Profil  
 Předmět: Re: HTC Touch Pro 2
PříspěvekZaslal v: čt 25. březen 2010, 11:22 
Nováček
Nováček

Založen: 15. prosinec 2009
Nahoru
jj, můžeš si stáhnout další zvonění v mp3, někde je najdeš i zdarma. Vlastní zvonění by mělo jít snadno, přidáš je do složky windows - rings /prostě tam, kde máš ostatní zvonění.

_________________
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 98 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.