Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 10:10

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červenec 2005, 11:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 24. listopad 2004
Bydliště: Budvar City
Nahoru
Don Martinez napsal:
NoTHX napsal:
//edit to že používáte BT jako virtuální COM port neznamená že z něj rázem máte 112.5kb/s, frčí opravdu až 740kb/s (za ideálních podmínek, např. stejná místnost a vzdálenost tak do 2m)

Tak to je zajimava informace, diky za ni :)
Pokud ti to připadá vtipný, tak bych rád připoměl, že se tu mimojiné řešily i rozdíly mezi b a B, nebo kolik že to vlastně jeden kB je, takže prosichr tu už řešim i takovýhle základní kraviny.

_________________
Ti co si myslí že podnikatelé jsou:
- lidi co nemusí hrábnout, dvě audiny před vilou... ať začnou podnikat sami a uvidí jaký je to med
- hyeny co ohlodají své zaměstnance na kost... ať zkusí nepustit vše z ruky jen co zazní "padla" a podívají se kolik času tráví v práci majitelé firem
(btw... a takový ČEZ není typický podnik :roll:)
- špatní protože Bakala a Háva jsou špatní... ať jdou do prdele, ví o podnikání/podnikatelích s prominutím kulový :angry2:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červenec 2005, 16:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Přerov/Olomouc/Brno
Nahoru
Jo fajn, to je sice paráda co tady říkáš, ale mě kompl píše 115,2 Kb (číst umím snad dobrě). Ale to už tady není opravdu nutné řešit. Spíš mi jde o to, jak se dá rozchodit to rychlejší připojení přes BT, abych mohl mít až těch 740kb. Myslím, že podmínky mám víc než ideální, nb a mobil mám od sebe asi 10 cm... :-D :-D , ale vzhledem k tomu, že mi u Oskara řekli, že připojeni přes GPRS class 8 je asi tak kolem 8KB, tak si asi rychlejším propojením nb a mt moc nepomůžu :P :P :P


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červenec 2005, 19:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. listopad 2003
Bydliště: Kvilda
Nahoru
Vypadá to,že nejlepší jsou ty Widcomm BT drivery? Evíte někdo kde sehnat jejich nejnovější verzi?

_________________
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 18:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
NoTHX napsal:
Don Martinez napsal:
NoTHX napsal:
//edit to že používáte BT jako virtuální COM port neznamená že z něj rázem máte 112.5kb/s, frčí opravdu až 740kb/s (za ideálních podmínek, např. stejná místnost a vzdálenost tak do 2m)

Tak to je zajimava informace, diky za ni :)
Pokud ti to připadá vtipný, tak bych rád připoměl, že se tu mimojiné řešily i rozdíly mezi b a B, nebo kolik že to vlastně jeden kB je, takže prosichr tu už řešim i takovýhle základní kraviny.

Me se zda zakladnejsi ten bit a bajt, ale sorry jestli sem te nejak urazil (ja fakt modrozubou rychlost z hlavy nevim).

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. červenec 2005, 19:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 24. listopad 2004
Bydliště: Budvar City
Nahoru
Obrázek
I já snad čtu dobře :) (omg... je to kb nebo kB? :lol:) Podle "Mb/s" výše soudím že by tam mělo bejt "kb/s" :roll:

2D.U.K.E.: Je možný že máme pravdu oba :oops: Co máš za BT adaptér u nouta? Nebo je vestavěnej? Zkus o něm najít nějaký parametry... (i když je to pro tenhle tred irelevantní, takže pokud tě to zajímá)

2Don Martinez: V pohodě :) Já jen nevěděl jestli si ze mě děláš srandu nebo ne (a nevim to ani teď :oops: :lol:)

_________________
Ti co si myslí že podnikatelé jsou:
- lidi co nemusí hrábnout, dvě audiny před vilou... ať začnou podnikat sami a uvidí jaký je to med
- hyeny co ohlodají své zaměstnance na kost... ať zkusí nepustit vše z ruky jen co zazní "padla" a podívají se kolik času tráví v práci majitelé firem
(btw... a takový ČEZ není typický podnik :roll:)
- špatní protože Bakala a Háva jsou špatní... ať jdou do prdele, ví o podnikání/podnikatelích s prominutím kulový :angry2:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. červenec 2005, 09:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. leden 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
není to spíš teplotní pojistka než čidlo??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. červenec 2005, 09:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
A co myslíš, že je pojistka? Teplotní pojistka je trošku jinak řečené teplotní čidlo, které při určité teplotě dá pokyn něčemu, aby se provedlo něco... :roll:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. červenec 2005, 17:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
NoTHX napsal:
[
I já snad čtu dobře :) (omg... je to kb nebo kB? :lol:) Podle "Mb/s" výše soudím že by tam mělo bejt "kb/s" :roll:

Pokud dobre pocitam, tak kdyby to bylo velky B tak by byl Bluetootth rychlejsi nez Gigabitova sit :) . Fakt sem to myslel vazne (ted uz zadnej smajlik nepridam, abych te nemat).

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červenec 2005, 01:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Liberec
Nahoru
Don Martinez napsal:
BTW: mozna ze by to slo najit i v servisnim menu toho SE T630, akorat si nepamatuju tu kombinaci pro vstup.


Tam je akorát prd.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červenec 2005, 04:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2005
Bydliště: Rýmařov
Nahoru
Adamsquare napsal:
2GR8 Vivec - nevim jestli maj teplotní čidlo, ale software v počítači umí měřit teplotu baterie v mobilu.

mají


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červenec 2005, 08:01 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červenec 2005
Nahoru
je to v servisnom menu.len ho treba aktivovat,vacsina telefonov s lion baterkou ma cidlo...aj stare sony j70


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červenec 2005, 08:13 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2005
Nahoru
Da sa to teda zrealizovať??Akano tak ako??

_________________
Intel Celeron D 2400, Abit IC7, 2x256MB DDRAM Kingston, WD S-ATA 200GB, SAPHIRE ATI RADEON 9600XT 128MB/128bit :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červenec 2005, 08:17 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červenec 2005
Nahoru
ni www.semania.com :) jedine co ma napada


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. červenec 2005, 16:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Přerov/Olomouc/Brno
Nahoru
Tak jsem se podíval do správce úloh systému a máme asi pravdu oba. To co má těch 700 kB je bluetooth network a já mám pod tím ještě BluetoothConnection a rychlost 115 kB, ale v taskbaru dole mám 115,2 Kb, takže opravdu už jsem z toho dokonale popletenej. Jinak mám BT adaptér integrovanej v noutu (výrobce asi Broadcom nebo WIDCOM nebo HP :? :? , nevím, okna a samotné info o zařízení se jaksi nehodují) a ovladače WIDCOM 4.0.1.600. A všiml jsem si ještě ve správci zařízení, že je tam pod položkou bluetooth devices ještě nějaký Bleutooth bus enumerator a to teda nemám představu o co jde.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červenec 2005, 17:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. říjen 2004
Nahoru
řeším stejný problém. mám čerstvě T630 a chtěl bych to připojit. Jsetli jsem to pochopil správně tak je úplně jedno jakou značku koupím spárovat s mobilem by to asi mělo jít vždy ne? Navíc ale potřebuju rozšířit počet USB portů tak mě zaujalo tohle MSI:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30441

mám to vzít nebo bude lepší koupit rozbočovač USB zvlášť a do toho teprve připojit blůťák. Když se pak něco posere, tak to bude jen jedna věc, ale zase přijdu o jednu zdířku :?

Nebo máte tip na jiný výrobek.

V tomhle se moc nevyznám tak nevím jestli záleží vůbec na nějakých vlastnostech nebo je to všechno stejný. Díky za každou radu.

_________________
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červenec 2005, 17:27 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Rimer napsal:
řeším stejný problém. mám čerstvě T630 a chtěl bych to připojit. Jsetli jsem to pochopil správně tak je úplně jedno jakou značku koupím spárovat s mobilem by to asi mělo jít vždy ne?


Ano pochopil si to dobře. :) Doporučuju MSI.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červenec 2005, 22:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. říjen 2004
Nahoru
A co to konkrétní MSI s tím rozbočovačem na USB - má s tím někdo zkušenost, mám to vzít, nebo jak jsem pasl raději koupit každý zvláš´t.

A ještě co vlastně budu moct udělat v tom kompu. Moje představa je, že si tam třeba uložím seznam naedituju a pak ho pošlu spátky. Jdou třeba odesílat z kompu do mobu obrázky, naopak zálohovat melodie z mobilu do počítače. A co kalendář v kompu - můžu si tam vše naplánovat a pak odešlat do mobilu i s potřebným upozorněním. Ještě jsem ani nekoukal na to CD co u toho bylo, tak proto se tak blbě ptám :-)

Ješte offtopic - nevíte jak se zbavit při psaní SMS pomocí T9 těch obrácených čárek. Diakritiku mám vypnutou, ale pořád mi to nabízí jako první možnost vždy nějaké slovo s tou obrácenou čárkou. Nejde to upravit třeba nějakým novým FW.

_________________
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. červenec 2005, 08:45 
Nováček
Nováček

Založen: 16. červenec 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Software na tom CD je imho dost na nic. Já používám FMA http://fma.sourceforge.net a ten toho umi mnohem vic.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 19. červenec 2005, 21:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 08. červen 2003
Nahoru
D.U.K.E. napsal:
allian napsal:
Chlapi, nepletete si nahodou KB s Kb. Mne litat GPRS 38,4 KB, tak sem vysmatej a zavidi mi kdejakej ADSLak. Bluetooth staci fpohode


jo ale co máš za operátora a jakej máš foun? Já se připojuju přes oskara, tarif připojení Na dlouho. Taky jsem přemýšlel o infra, ale můj nb má integrovanej jen BT a taky s tím netem potřebuji být hodně mobilní, takže by mi asi nevyhovovalo mít pořád foun v přímé viditelnosti.
Mám pocit, že si tu Kb a KB nikdo neplete, prostě BT má max propustnost 115,2Kb, což je 14,4 KB, takže víc s tím přes BT asi nedám a troufám si říct, že v případě infra to bude to samý, jak to je s kabelem na usb nevím, mohlo by to být rychlejší. Je jasné, že mě asi brzdí propustnost BT mezi founem a komplem, protože jsem si jistej, že foun musí dát víc než 14,4KB

Už sis uvědomil, jaký nesmysl jsi tvrdil, nebo je třeba to vysvětlovat znova?
Ty si totiž Kb a KB pleteš neustále! Že ti Winy ukazoujou přenosovku BT 115,2 Kb/s, to je normální. Ale nevím, kde jsi přišel na to, že "foun musí dát víc než 14,4 KB"! Tady se právě pleteš. Rychlost přenosů u mobilů (např. přes GPRS) se udává zásadně v kb/s, takže pokud bys na 1 timeslot přenesl dejmetomu 14,4 Kb/s, tak při 4 timeslotech pro download je to necelých 60 Kb/s. A rychlost BT 115,2 Kb/s. Dvakrát tolik. Už chápeš? Datový přenos přes GPRS se NIKDY nedostane ani náznakem k hranici 115,2 Kb/s, takže tě připojení přes tvé BT skutečně nelimituje. Musel bys mít EDGE, abys tuto hranici dokázal pokořit. Což nemáš.

_________________
Veterán


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. červenec 2005, 17:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Rimer napsal:
A co to konkrétní MSI s tím rozbočovačem na USB - má s tím někdo zkušenost, mám to vzít, nebo jak jsem pasl raději koupit každý zvláš´t.

A ještě co vlastně budu moct udělat v tom kompu. Moje představa je, že si tam třeba uložím seznam naedituju a pak ho pošlu spátky. Jdou třeba odesílat z kompu do mobu obrázky, naopak zálohovat melodie z mobilu do počítače. A co kalendář v kompu - můžu si tam vše naplánovat a pak odešlat do mobilu i s potřebným upozorněním. Ještě jsem ani nekoukal na to CD co u toho bylo, tak proto se tak blbě ptám :-)

Ješte offtopic - nevíte jak se zbavit při psaní SMS pomocí T9 těch obrácených čárek. Diakritiku mám vypnutou, ale pořád mi to nabízí jako první možnost vždy nějaké slovo s tou obrácenou čárkou. Nejde to upravit třeba nějakým novým FW.

U toho co muzes poslat zalezi na telefonu - ale SE umej poslat vsechno - asi nejlepsi variantou na editaci seznamu je synchronizace s Outlookem (nekdy i Lotus Notes). Do kompu stahnes vsechno pomoci nejakyho softu (neco je na CD od telefonu - pokud si ho dostal).
Ty obraceny carky nepise az SE K750i jinak vsechny drivejsi SE jo a pokud vim tak se to neda zmenit.

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 9 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.