Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 5. březen 2021, 18:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět: Handsfree přes pc? (bt+t630)
PříspěvekZaslal v: pá 22. červenec 2005, 22:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. říjen 2003
Bydliště: Orlová (Ostrava)
Nahoru
Zdravím, mám takový dotaz. Často se mi stává a určitě nejen mě, že sedím u pc a najednou mi zazvoní telefon a já ho zrovna nemám při sobě a tak bych se rád zeptal, jestli je nějaký soft, pomocí něhož bych mohl použít pc jako handsfree.
Mám SE T630 + bluetooth.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Rady jako: "Ber si mobil k pc", neberu. :roll:
Díky

_________________
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 23. červenec 2005, 06:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: Pezinok
Nahoru
Bluetooth má aj tak len dosah 10m vzduchom, takže ak ti aj zazvoní niekde inde v izbe nebudeš môcť prijať hovor.

EDIT: silne pochybujem že by niekto uvažoval nad takouto alternatívou a vyrobil SW tak aby sa dalo využívať PC+Bluetooth ako handsfree. (možno sa mýlim... skús hľadať možno niečo najdeš...)


 Profil  
 Předmět: SE T630 a rozliseni fotek
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2005, 14:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
mam SE T630 a fotak mi foti v rozliseni 288x352,pak nejaky mensi a taky 640x480,ale nekde jsme se docetl ze tech 640x480 je jen zvensenina 288x352,takze staci fotit v rozliseni 288x352 a pak to treba v pc zvetsit a vyjde to nastejno?? a v mobilu si aspon usetrim volny misto .. nebo se pletu ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2005, 14:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 11. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo defakto máš pravdu.Zase záleží jak SE T630 dělá to sw zvětšení pokud ho udělá lépe než ty s nějakým programem na pc mohlo by to kvalitově vyjít o malonko,maloko lépe.Jinak ale klidně foť na to nišší rozlišenní alespoň ušetříš místo v nic moc velké paměti.

Takto jsem měl já kdysi levný digitál ktý fotil 2Mpixelech ale zvětšil to inerpolací na 3Mpixely.Výsledek?Nic moc.Větší obrázek větší rozlišení zabíral více místa na kartě.
Kvalita zhruba stejná.Ono někdo říká že dobrá interpolace může nepatrně kvalitu zvýšit a jiný říká mírně ji to může i snížit.
Prostě interpolace např u těch digitálních foťáků je že to do snímku dodá cizí informace,ty co tam v originále nebyly prostě to dodá cizí informace nějaké ty pixely.To vyšší rozlišení se hodí spíše možná tak u pozadí u pc kde to může mít nějaký efetík a nebo při tisku.Ale stejně nevím kdo by si takové slabé obrázky dával do pc na pozadí,jedině neroztažené veprostřed nebo skládané by mohly vypadat trošku slušně.Ale jinak prostě je to naprd.Klidně foť v nišším rozlišení dle mě je sw rozlišení vyloženě naprd.

_________________
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!


 Profil  
 Předmět: Re: SE T630 a rozliseni fotek
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2005, 14:43 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Orist napsal:
mam SE T630 a fotak mi foti v rozliseni 288x352,pak nejaky mensi a taky 640x480,ale nekde jsme se docetl ze tech 640x480 je jen zvensenina 288x352,takze staci fotit v rozliseni 288x352 a pak to treba v pc zvetsit a vyjde to nastejno?? a v mobilu si aspon usetrim volny misto .. nebo se pletu ?


Ten Soneric T630 je vlastne to samé jako T610 akorát má aktivni displey a INTERPOLACÍ zvetšeno rozlišeni. Ten foták je stejnej ale tím zvetšenim
to bude IMHO horší než rovnou focené na max. rozlišeni.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červenec 2005, 22:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: ČB
Nahoru
diky za rady,dam na ne a budu fotit na to nizsi, uz takhle to am malou pamet :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 08:00 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Orist napsal:
diky za rady,dam na ne a budu fotit na to nizsi, uz takhle to am malou pamet :(


Mimochodem si to mužeš prece snadno zkusit ne? Vyfot to v malém rozlišení pak na max. potom to zvetši a je to.Dej vedet tak to dopadlo. :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. srpen 2005, 22:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. červenec 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
T630 ani T610 to neumi.

_________________
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. srpen 2005, 10:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2005
Bydliště: u HK
Nahoru
mám t610 a mám takovej pocit, že tam jsou dvě čidla, už jsem taky hledal jak vyvolat teplotu v telefonu, ale nic jsem nenašel. V servisnim menu to není ani nikde jinde. Musela by to být aplikace, která by to dokázala. Žádnou jsem nenašel, z čehož usuzuji že asi ani nepůjde udělat. Protože kdyby se dala nějak vyrobit tak už je dávno hotová (přece jenom to je dost oblíbenej telefon).

No asi hold máme smůlu.
:evil: :evil:
PS. kdyby jste něco našli tak dejte vědět


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. srpen 2005, 14:02 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 06. srpen 2005
Bydliště: Znojmo
Nahoru
el_Barto napsal:
na Siemensu M65 lze ta taplota vycist v servisnim menu.... dokonce tam ty teploty jsou 2 ;)


v T630 mam taky dve teploty (FMA2)

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Ovládání PC přes Bluetooth a SE T630
PříspěvekZaslal v: út 29. srpen 2006, 21:28 
Nováček
Nováček

Založen: 09. leden 2006
Nahoru
Ahoj, slyšel jsem o programu na K750i, přes který se dá ovládat některé programy (videopřehrávač konkrétně) pomocí BT. Existuje něco podobného i pro SE T630? Nemůžu to nna netu nikde na jít. Dík


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. srpen 2006, 09:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
ne T630 nezvlada HID profily - tato funkce je az od K700i rady

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. srpen 2006, 10:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Ja som ovládal PC cez T610 pomocou FMA.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. srpen 2006, 10:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
ano ted si mi to pripomnel... http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefon ... ARI=107469

download: http://fma.sourceforge.net/

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět: SE T630 prodelal dest
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 18:44 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Nazdar! Rikal sem si, ze s tim uz nic asi neudelam, ale kdyz sem tu videl thread jak tu nekdo utopil SIE C65 tak zalozim i tenhle.. Tak tedy:

V batohu jsem mel SE T630 (skvely mobil :)) ).. Avsak zacalo prset. Rikam si: "dobry, batoh je nepromokavy".. Ale ono ne.. Prijdu domu, otevru batoh a vytahnu mobil.. Cely mokry.. Dokonce zustal zaply :-D ..

Tak sem mu rychle vyndal baterku, SIMku, nechal sem ho 2 dny susit a pak sem ho zap.. Bezi doted az na par vetsich problemu:

nefunguje levy tlacitko, takze v takovym malovani si nic nenakreslim a nezahraju si bombermana :-(
nefunguje 4ka
nefunguje 6ka
nefunguje 9ka

Jednu dobu mi blblo i C a BACK. Ty se ale rozjeli a fungujou krasne, dokonce snad i lip nez predtim :-D

Co se tam mohlo stat? Rozdelat to nejde.. Dolni sroubky se bez problemu vysrouboval, avsak horni sou pod nejakym krytem.. A pacit ho nechci, jeste bych ulomil ty zuby :-((

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 18:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2005
Bydliště: u HK
Nahoru
Horní kryt musíš dvouma šrobováčkama kolem Foťáku odmáčkout pryč (hodně daleko) a pak ho vysunout nahoru. Sám jsem to už několikrát dělal u T610 a v pohodě, jenom nesmíš ty šroubováky zastričit moc daleko nebo poškodíš anténu. Jo jinak vypadá to že vrchní kryt praskne (jak je prohlej), ale ještě nikdy mi nepraskl :roll: .


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 18:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Rozdělat to jde krásně a nejspíš tam bude jen koroze kterou stačí očistit.Ten zadní kryt odcvakni třeba pomocí nože, nemusíš se toho bát, skoro sám po chvilce hraní odskočí.Někde na netu je i návod.V případě že by byla ta klavesnicová deska hodně zkorodo´van takse dá koupit nová skoro za pár šupů. :wink: Trpělivost


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 19:08 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
ooo chlapci dekuji za rychle a kvalitni (!) odpovedi :-)

Hned zitra na to vlitnu :-)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 20:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
není zač :wink:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.