Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 16:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Prach na displeji???
PříspěvekZaslal v: ne 12. září 2004, 12:09 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Neřešil jste někdo zamezení prachu pod displej?
Něco narvat mezi kryt a displej...ale co?


 Profil  
 Předmět: Re: Prach na displeji???
PříspěvekZaslal v: ne 12. září 2004, 13:49 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Swans napsal:
Neřešil jste někdo zamezení prachu pod displej?
Něco narvat mezi kryt a displej...ale co?


A co to utěsnit kolem? Třeba trochou silikonu.Němělo by to být ani vidět.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. září 2004, 16:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Moje N3650 má kolem displeje gumový lem a prach se tam stejně dostane...já bych to neřešil...jednou za čas to vyfoukám :wink:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2004, 07:59 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
prf.KuBA napsal:
Moje N3650 má kolem displeje gumový lem a prach se tam stejně dostane...já bych to neřešil...jednou za čas to vyfoukám :wink:


Moje Nokie ho tam má taky :) ale vzhledem k tomu,že tam nemám originál nokiackej kryt,tak tam ten prach prostě vleze!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2004, 14:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Swans napsal:
prf.KuBA napsal:
Moje N3650 má kolem displeje gumový lem a prach se tam stejně dostane...já bych to neřešil...jednou za čas to vyfoukám :wink:


Moje Nokie ho tam má taky :) ale vzhledem k tomu,že tam nemám originál nokiackej kryt,tak tam ten prach prostě vleze!


Já mám original kryt a vleze to tam stejně...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2004, 14:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
já mám Siemens S55 - ten výměné kryty nemá - a prachu mezi krytem displeje a displejem je docela dost
myslim, že to tam naleze ať děláš co děláš

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2004, 17:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak časem to tam vleze,to je jasný,ale já to precizně vyčistím a za půl hodky tam jsou zase nalepený hnusný smítka.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2004, 20:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Swans napsal:
Tak časem to tam vleze,to je jasný,ale já to precizně vyčistím a za půl hodky tam jsou zase nalepený hnusný smítka.


njn, třeba na N6310 to je úplně otřesné...a to výměné kryty taky nemá...prostě když to přesáhne nějakou tu hodnotu koukatelnosi tak to vyčistím, ale takový ten jemmný prach neřeším...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. říjen 2004, 14:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. říjen 2004
Bydliště: králíkárna
Nahoru
ja mam T610 a když ztmavne display, je vidět tolik prachu, že se divim, že přes ten prach vůbec něco vidim. všecho jde dovnitř přes reproduktor, takže ledaže bych ho ucpal. to bych pak asi ale nic neslyšel co :lol:

_________________
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 20. říjen 2004, 12:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
kuavik napsal:
ja mam T610 a když ztmavne display, je vidět tolik prachu, že se divim, že přes ten prach vůbec něco vidim. všecho jde dovnitř přes reproduktor, takže ledaže bych ho ucpal. to bych pak asi ale nic neslyšel co :lol:


To je blbé :( U tebe by pomohl servis a kompletní vyčištění, tahle služba stojí cca 500Kč...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 23. říjen 2004, 14:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Me se do Alcatelu 715 taky nak dostava kolem displeje je guma a je to tam narvany jak svin ale prach se tam nak dostane :? to je jak gdyby tam padal pres to plexisklo co je pred tim ptotoze je na nem :evil:

_________________
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 23. říjen 2004, 14:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Dr Meduza napsal:
Me se do Alcatelu 715 taky nak dostava kolem displeje je guma a je to tam narvany jak svin ale prach se tam nak dostane :? to je jak gdyby tam padal pres to plexisklo co je pred tim ptotoze je na nem :evil:


Prach se prostě dostane všude, ten gumový lem kolem displeje mám taky, ale prach je tam stejně :(

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: Ahoj
PříspěvekZaslal v: út 26. říjen 2004, 15:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. září 2004
Bydliště: Ostrava (Morava)
Nahoru
Prach je prach
Nejlepší je jedno kopit si silikonovou vazelínu a obetřít s tím části krytu kde je mezera a pak vyčistit celou základní desku ,protože tam když prach vleze tak pak leze po částech a děla to efekt ,jako by se furt prášil display.
Tak zkus tu vazelínu a truchu to ofůkat a zaručuju ti ze ti to vydrží tak minimálně půl roku bez smítka. :D

_________________
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 15:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
Na mojí M55 moc nepozoruju, že by se pod displej dostal prach, anebo jsem asi slepej :roll: .

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 15:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Borg napsal:
Na mojí M55 moc nepozoruju, že by se pod displej dostal prach, anebo jsem asi slepej :roll: .


No tenhle telefonek jeden doma mám a taky nic nepozoruju...nebo jenom minimum :)

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: Re: Ahoj
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 15:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Arcarius napsal:
Prach je prach
Nejlepší je jedno kopit si silikonovou vazelínu a obetřít s tím části krytu kde je mezera a pak vyčistit celou základní desku ,protože tam když prach vleze tak pak leze po částech a děla to efekt ,jako by se furt prášil display.
Tak zkus tu vazelínu a truchu to ofůkat a zaručuju ti ze ti to vydrží tak minimálně půl roku bez smítka. :D


Jak chceš vyčisit základní desku? :o To bys musel celý telefon rozdělat a tím bys přišel o záruku...Nebo jakou desku myslíš?? :oops:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 15:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
A jak by na tom telefonu poznaly zes ho rozebral jako? :)

_________________
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 16:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Dr Meduza napsal:
A jak by na tom telefonu poznaly zes ho rozebral jako? :)


No to právě nechápu, když máš nějaký prach na "základní desce" tak jak to poznáš na displeji...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: Ahoj
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 16:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. září 2004
Bydliště: Ostrava (Morava)
Nahoru
Ten prach se dostává hlavně k základní desce a pochybuju že by to nekdo poznal ,že bys ho rozebral -ps-Dr Meduza.Má pravdu ,když tam nemáš žádné přelepy záruky tak si stím můžeš dělat co chceš. :-D

_________________
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.


 Profil  
 Předmět: Re: Ahoj
PříspěvekZaslal v: st 27. říjen 2004, 17:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Arcarius napsal:
Ten prach se dostává hlavně k základní desce a pochybuju že by to nekdo poznal ,že bys ho rozebral -ps-Dr Meduza.Má pravdu ,když tam nemáš žádné přelepy záruky tak si stím můžeš dělat co chceš. :-D


Přelepy - ta plomba nebyva hned na první "vrstvě" telefonu, ale az těsně před "deskou"...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.