PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Siemens A55
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=138&t=15177
Stránka 1 z 2

Autor:  DivX [ st 4. srpen 2004, 09:27 ]
Předmět:  Siemens A55

Hej lidi, nevíte kaj stáhnout sowtware na tento mobil???
Loga, melodie....

Autor:  Coololooser [ st 4. srpen 2004, 10:12 ]
Předmět: 

co takhle to hodit do spravne sekce?? potazmo mobilni zarizeni??

Autor:  kebby [ st 4. srpen 2004, 10:26 ]
Předmět: 

na A55 primo jsem software nenasel, ale v pohode jde tenhle mobil preflashovat firmwarem C55 a potom muzes pouzivat soft na tu C55

Autor:  zombux [ st 4. srpen 2004, 10:27 ]
Předmět: 

přesun ze smeťáku...

Autor:  Socka [ st 4. srpen 2004, 14:00 ]
Předmět: 

zombux napsal:
přesun ze smeťáku...

Eh nějak nechápat :? němělo to být na směťák když to tady je?

kde? TADY je sekce mobilní zařízení... :?

Autor:  Wixe [ st 4. srpen 2004, 19:56 ]
Předmět: 

www.mt-siemens.com :)

Autor:  Borg [ čt 5. srpen 2004, 10:44 ]
Předmět: 

Zatím nejlepší stránka o Siemensech, na kterou jsem narazil je tato http://www.beinspired.cz, tam najdeš všechno. :wink:

Autor:  DivX [ pá 6. srpen 2004, 21:25 ]
Předmět:  jj

beinspired.cz to je nášlap, jenže ani tam sem to nenašel:(
A na A55 -> C55 namám systémový kabel:(
Jinak bych to dávno udělal...

Autor:  Wixe [ ne 8. srpen 2004, 19:28 ]
Předmět: 

a zkoušel si ten www.mt-siemens.com ? je to supr...

Autor:  DivX [ po 9. srpen 2004, 21:22 ]
Předmět: 

Wixe napsal:
a zkoušel si ten www.mt-siemens.com ? je to supr...


jj.. nic sem nenašel:(

Autor:  Wixe [ so 14. srpen 2004, 18:54 ]
Předmět: 

zkus google :idea:

Autor:  DivX [ ne 15. srpen 2004, 11:44 ]
Předmět:  re..

Wixe napsal:
zkus google :idea:


Buď je blbej strejček google nebo já...

Autor:  Wixe [ po 16. srpen 2004, 15:27 ]
Předmět:  Re: re..

DivX napsal:
Wixe napsal:
zkus google :idea:


Buď je blbej strejček google nebo já...

nebo ta A55ka :lol:

Autor:  DivX [ pá 20. srpen 2004, 05:44 ]
Předmět: 

kebby napsal:
na A55 primo jsem software nenasel, ale v pohode jde tenhle mobil preflashovat firmwarem C55 a potom muzes pouzivat soft na tu C55


A pude to i datovým kablem? Nebo si musím sehnat softwareový?
Slyšel sem, že to de i po datovém... ale pomalu..
- co je na tom pravdy?

Autor:  DivX [ út 24. srpen 2004, 17:57 ]
Předmět:  C55...

Tak už je z toho c55.. nevíte kde najdu nějákej ten software...

Autor:  Wixe [ čt 16. září 2004, 16:03 ]
Předmět:  Re: C55...

DivX napsal:
Tak už je z toho c55.. nevíte kde najdu nějákej ten software...

tak zkus třeba www.my-siemens.com a tam určitě něco najdeš...

Autor:  DivX [ čt 23. září 2004, 18:11 ]
Předmět:  re::>

na www.beinspired.cz je software;)

Autor:  Wixe [ po 27. září 2004, 14:12 ]
Předmět:  Re: re::>

DivX napsal:
na www.beinspired.cz je software;)

tak vidíš že to de :wink:

Autor:  DivX [ po 27. září 2004, 14:21 ]
Předmět:  Re: re::>

:offtopic: poznámky si piš do notepadu...

- neznáte někdo nějáké FTP, kde najdu software k siemensům?
Jako myslím pro práci z mmc, seznamem... javou...?

Autor:  Wixe [ po 1. listopad 2004, 16:54 ]
Předmět:  Re: re::>

DivX napsal:
:offtopic: poznámky si piš do notepadu...

- neznáte někdo nějáké FTP, kde najdu software k siemensům?
Jako myslím pro práci z mmc, seznamem... javou...?

už si nějaké sehnal (FTP) ?
taky by mě to zajímalo...

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/