Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 23. duben 2021, 11:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: internet z mobilu na PC
PříspěvekZaslal v: ne 5. březen 2006, 17:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2005
Bydliště: Vsetín
Nahoru
mam pekne blbou otazku:
muzu pouzit mobil,ktery podporuje jakoukoliv technologii k pristupu na internet(gprs,edge,cmds), jako prostredek k tomu abych mohl brouzdat po inetu ma svem PC??
neboli je normalni ze mobil propojim s PC trebas kabelem a na PC mam internet,ze?
a pokud to ak je,narazili jste nekdo nekdy na nejkay problem,nebo jde vse tak jak ma?
(doufam ze odpovedi nebudou tak zmatene jako moje otazky)

_________________
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. březen 2006, 19:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2006
Bydliště: Piešťany
Nahoru
no neni som v tom ktoviejaky macher, takze keby som cirou nahodou trepal somariny :) opravte ma.

ano, telefon ktory ma pristup na net cez edge, mozes pripojit ku kompu (kabelom, Bluetooth, prip. IrDA) mozno to ide aj cez gprs atd, ale o tom som este nepocul takze radsej budem ticho :oops: a potom mozes surfovat na kompe.
avsak taketo pripojenia byvaju velmi pomale (myslim ze okolo 64kbps, ked nahodou trepem opravte ma :) ) az na tu megabitovu novinku od t-mobilu, takze ak chces klasicke edge, bude ti to ledva stacit na zobrazovanie stranok, o stahovani vecsych suborov nemoze byt ani reci.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. březen 2006, 20:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
PetoS napsal:
...

EDGE = vylepšený GPRS, ještě se můžeš připojit pomocí CSD (vytáčené hoodně pomalé) a HSCSD (podstatně rychlejší verze CSD). Nevím jak je to na Slovensku, ale pokud myslíš Internet 4G tak ten přes telefon nefunguje potřebuješ modem (nebo PCMCIA kartu) - je to technologie konkurující CDMA od Eurotelu. Dneska je nejrychlejší (i co se týče pingů) mobilní připojení rozhodně síť třetí generace od Eurotelu.

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. březen 2006, 21:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2006
Bydliště: Piešťany
Nahoru
No na Slovensku je najrychlejsie mozne edge od T-Mobilu - vola sa to ze mobilny internet a rychlost je nieco okolo 1Mbitu, a netreba na to modem, chodili na to aj reklamy jak volaky lol sa smykal po zabradli eskalatoru a tym predbehol masu ludi ktori sa na tom eskalatore viezli :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 21:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2005
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
k pripojeni k netu je v dnesni dobe mozno pouzit skoro kazdy soucasny telefon disponujuci potrebnym rozhranim pro komunikaci. Je potreba jen aplikace, ktera bude dobre nastavena a neomezeny kredit :-D .


 Profil  
 Předmět: Internet z mobilu HTC (Android?) do PC přes wi fi nebo USB
PříspěvekZaslal v: pá 18. březen 2011, 19:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. březen 2009
Nahoru
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit jak rozjet internet na notebooku (win XP) skrze mobil HTC. Po připojení USB to chce instalaci software, tu bych nainstaloval, ale raději bych chtěl připojit internet skrze Wi-fi. Poradí někdo, jak to v mobilu nastavit, nikde jsem tam nenašel volbu na vytvoření wi fi sítě, vždy se to chtělo připojit k jiné Wi-fi a to já nechci, chtěl bych aby ten telefon vysílal wi fi síť jako wi-fi router s internetem.
Dík za rady

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 s.939 2,2GHz @ 2,95GHz, MB: MSI K8N Diamond Plus, VGA: GeForce 9800GX2 1GB, RAM: 2x512MB Corsair 400MHz + 2x1GB Kingston 400MHz, Sound: Sound Blaster X-Fi Fatality Champion Series, HDD: WD 320GB + WD 500GB + WD 1TB, DVD/RW: Sony DRU830A + ASUS 1814BL, Cooler Master M620 650W, LCD: 22" Samsung 226BW + 26" Samsung SM 2693HM


 Profil  
 Předmět: Re: Internet z mobilu HTC (Android?) do PC přes wi fi nebo USB
PříspěvekZaslal v: pá 18. březen 2011, 23:55 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Na marketu snad něco bylo, ale nevím jak moc to bylo závislé na rootu.

Není v app draweru něco jako WiFi Hotspot? Se divím, že HTC nic nemá defaultně.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Internet z mobilu HTC (Android?) do PC přes wi fi nebo USB
PříspěvekZaslal v: so 19. březen 2011, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
Nenapísal si verziu androidu ! verzia 2.2 to ma defaultne, pri nižších verziách potrebuješ root a nejakú aplikáciu k tomu. V podstate ti stačilo napísať do googlu - android 2.1 wifi tethering ...

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: Internet z mobilu HTC (Android?) do PC přes wi fi nebo USB
PříspěvekZaslal v: so 19. březen 2011, 15:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. březen 2009
Nahoru
No já sám nevím co to má za model HTC telefonu, já osobně si vystačím s klasickým telefonem, takže je to pro mě taky novinka. Zůstaneme tedy při zemi a chtěl bych tedy poradit jak nejjednodušeji nastavit přenost internetu skrze USB kabel. Na telefonu internet funguje, po připojení přes kabel zvolím sdílení internetu nebo tak něco, ale v PC s windows XP net nejde, zprvu to chtělo nějaké drivery, ty jsme samozřejmě neměli možnost nainstalovat protože CD není a na internet jsme se taky nedostali, myslíte, že bude stačit na stránkách výrobce najít drivery pro tento model a win XP a vše půjde přes ten kabel???

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 s.939 2,2GHz @ 2,95GHz, MB: MSI K8N Diamond Plus, VGA: GeForce 9800GX2 1GB, RAM: 2x512MB Corsair 400MHz + 2x1GB Kingston 400MHz, Sound: Sound Blaster X-Fi Fatality Champion Series, HDD: WD 320GB + WD 500GB + WD 1TB, DVD/RW: Sony DRU830A + ASUS 1814BL, Cooler Master M620 650W, LCD: 22" Samsung 226BW + 26" Samsung SM 2693HM


 Profil  
 Předmět: Re: Internet z mobilu HTC (Android?) do PC přes wi fi nebo USB
PříspěvekZaslal v: so 19. březen 2011, 15:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Jelikož to je Android, ovladače by měl být obsaženy v HTC Sync aplikaci. Ta je ke stažení na HTC webu.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Nokia 500 jak na tethering?
PříspěvekZaslal v: čt 10. listopad 2011, 03:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. září 2005
Bydliště: Australia - Sydney
Nahoru
Ahoj, koupil jsem si Nokii 500 jelikoz jsem potreboval GPS ktere na Samsung Wave je nic moc a jeste za nemalo penez.

Jedna z nejdulezitejsich veci pro me je ovsem AP abych se pres telefon s iPadem mohl pripojit k netu. A ani za nic nemuzu prijit jak to na tomhle telefonu udelat, v manualu jsem nenasel taky nic :( tusite nekdo?


 Profil  
 Předmět: Re: Nokia 500 jak na tethering?
PříspěvekZaslal v: čt 10. listopad 2011, 04:07 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Zkus aplikaci joiku hotspot. Ta by měla zvládnout to, co chceš.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Nokia 500 jak na tethering?
PříspěvekZaslal v: čt 10. listopad 2011, 05:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. září 2005
Bydliště: Australia - Sydney
Nahoru
Diky, jsem nevedel ze na to potrebuju aplikaci :)


 Profil  
 Předmět: Re: Nokia 500 jak na tethering?
PříspěvekZaslal v: čt 10. listopad 2011, 12:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Symbian nemá ani stopky ... potřebuješ aplikaci na všechno.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.