Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 10:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Motorola V300
PříspěvekZaslal v: st 20. říjen 2004, 17:48 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
Software do Motoroly V300?

Mobil je super ale má jednu vadu (mě to teda neva, ale některým jo o) Nejde totiž měnit font písma a originální font je malý a někteří méně zdatní na něj bez brejlí nevidí :) Tzn. neexistuje nákej novej soft do V300 kterej by uměl zvětšovat písmo?

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 20. říjen 2004, 19:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Těžko, to by změnilo celý vzhled menu...pokud to není v nastavení tak ne...na Symbianu by to bylo možné...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 20. říjen 2004, 23:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
prf.KuBA napsal:
Těžko, to by změnilo celý vzhled menu...pokud to není v nastavení tak ne...na Symbianu by to bylo možné...


Tak to je blbý... :( no tak ho teda prodam no :)

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. říjen 2004, 13:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
A to tak špatně na to vidíš? hehe...No já bych kvůly tomu telefon asi neprodal, těžko říct jestli narzíš na přístroj s velkým písmem...Když má displej rozlišení třeba 176x220 (Motorola V300), tak velké písmo čekat nemůžeš :wink: To byla doména třeba N6310 (:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. říjen 2004, 18:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
To neni kvůli mě :lol: já na to vidim :) Ale s tim písmem, to i na mojím starožním Ericssonu T65 jde zvětšit text. Písmena sou tak 2,5x vjetší než na V300.

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. říjen 2004, 18:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Adamsquare napsal:
To neni kvůli mě :lol: já na to vidim :) Ale s tim písmem, to i na mojím starožním Ericssonu T65 jde zvětšit text. Písmena sou tak 2,5x vjetší než na V300.


Přesně jak říkám. Ten SE má rozlišení 101x80 a Motorola 176x220, takže je to jasné...pokud má displej nízké rozlišení tak má velké písmo, ale málo řádků, a pokud má velké rozlišení tak má hodně řádků a menší mísmo...S tím nic nenaděláš...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. říjen 2004, 23:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
jezus :roll: ale neee, ty to nechápeš, prostě vejtšina mobilů má možnost si měnit velikost fontu v nastavení, (velké/střední/malé písmo) a ta motorola to nemá. Na počtu pixelů absolutně nezáleží!

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. říjen 2004, 09:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. červenec 2004
Nahoru
na v300 jde kopnout soft v600

_________________
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. říjen 2004, 09:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
Luke_chiptuning napsal:
na v300 jde kopnout soft v600


fakt? tak to by bylo sqělý!!! Ted jde o to jestli to ta V600ka umí :)

btw: Ted sem se ptal jednoho známýho co dělá v krámě s mobilama, a moc to nedoporučuje,že může po těchlech experimentech phoun chcípnout, z toho taky vyplývá... kde by mi to případně tam frkli, a co když se to podělá?

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. říjen 2004, 13:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Adamsquare napsal:
jezus :roll: ale neee, ty to nechápeš, prostě vejtšina mobilů má možnost si měnit velikost fontu v nastavení, (velké/střední/malé písmo) a ta motorola to nemá. Na počtu pixelů absolutně nezáleží!


nj :oops: Tahle funkce už není tak častá, vlastně jsem to už dlouho neviděl...naposledny právě na těchto SE s rozlišením 101x80 (:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. říjen 2004, 16:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. březen 2004
Bydliště: Karlsbad
Nahoru
No tak, to já zase co znám, tak prakticky 90% mobilů umí měnit velikost fontu

_________________
Lenovo 330S | AMD Ryzen 3 2200U | 8GB 2666MHz | Vega 3 2GB | 256GB SSD Transcend MTE100S NVMe | Seagate 2TB | W10Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. říjen 2004, 20:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Adamsquare napsal:
No tak, to já zase co znám, tak prakticky 90% mobilů umí měnit velikost fontu


Moderní mobily a komunikátory to už mají hoodně málo, protože takové zvětšení písma by kompletně změnilo grafické uspořádání menu...Na některých telefonech si to fakt nedokážu představit :roll:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: motorola V 300 chybna baterie
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2007, 14:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2004
Nahoru
Mobil mi z niceho nic zacal psat chybna baterie prosim poradte!!baterii jsem koupil novou a porad to pise :x

_________________
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.