Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 9. březen 2021, 02:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ZTE Blade V - nejdou zapnout mobilní data
PříspěvekZaslal v: čt 31. říjen 2013, 10:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2009
Nahoru
Zdravím všechny, mám telefon ZTE Blade V s OS Android 4.1.2. Mám problém s datovým připojením. Když zapnu mobilní data, tak se prostě nezapnou (u ukazatele signálu se mi nic nezobrazí jako třeba E, 3G, H,.....). Když telefon restartuju, mobilní data zase jdou a můžu je vesele zapínat a vypínat jak chci a stále jdou. Ale po několika hodinách zase to samé, zapnu data a nic se neděje a musím telefon zase restartovat. Nevíte někdo v čem může být problém? Nemůže to dělat nějaká aplikace co jsem stahoval?

Jen ještě pro doplnění, telefon mám asi dva týdny a tohle začal dělat cca po týdnu.

_________________
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb


 Profil  
 Předmět: Re: ZTE Blade V - nejdou zapnout mobilní data
PříspěvekZaslal v: čt 31. říjen 2013, 13:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. říjen 2009
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Zkusil bych restart telefonu do továrního nastavení, pak se uvidí. Smaže ti to veškerá data uložená v telefonu, včetně aplikací.


 Profil  
 Předmět: Re: ZTE Blade V - nejdou zapnout mobilní data
PříspěvekZaslal v: čt 31. říjen 2013, 16:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2009
Nahoru
To mě nenapadlo, díky. Zatím to nechám jako záložní plán, ale stejně mě to asi nemine.

_________________
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb


 Profil  
 Předmět: Re: ZTE Blade V - nejdou zapnout mobilní data
PříspěvekZaslal v: út 5. listopad 2013, 15:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2009
Nahoru
Tak problém (skoro) vyřešen. Kdyby měl někdo stejný problém, napíšu to sem. Když se to zase stane, stačí na telefonu zapnout a vypnout režim letadlo. Není to nejelegantnější řešení, ale lepší než pořád dokola restartovat.

_________________
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.