Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 20:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nokia 6600
PříspěvekZaslal v: st 1. prosinec 2004, 02:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
Ak by chcel niekto skusit, funguje to, ja sam som to praktizoval bluetooth vs nokia 6600...vyhody su (ne)velke, napr vyzenu vas od pc tak si zapnete sticq na mobile a kecate dalej, alebo prehliadac a pozerate stranky(je to nepohodlne ale da sa zvyknut ked sa clovek moc nudi :roll: )

Na tomto fore je vsetko popisane
http://www.symbianforum.com/viewtopic.php?t=5891

takze link na postup v anglictine
http://www.cs.helsinki.fi/u/mraento/symbian/bt-ap.html
http://nokiafree.org/forums/t62871/h/s.html

a postup v cestine
http://www.symbianforum.com/viewtopic.php?t=5891&postdays=0&postorder=asc&start=14&rnd=305424&sid=f6d22b22b78f2a1751ec460467b7eefa

otestovane na n6600 a n7650 , na ostatnych mb neviem, podmienkou je os symbian

enjoy

\\ak to tu uz bolo alebo je nezaujem tak delete, neviem, nesledujem tuto sekciu


 Profil  
 Předmět: Radio pro Nokii 6600
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2005, 08:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 31. květen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Hele, nevíte prosím, jestli existuje nějáká aplikace /rádio/ pro Nokii 6600, která ovšem není řešená přes GPRS?
Mám na mysli aplikaci, kterou nahraješ a funguje to nezávisle..
Díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2005, 09:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. září 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Obávám, že FM rádio a aplikace jsou dvě rozdílné věci. Tohle asi bez HW nepůjde... :wink:

_________________
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2005, 09:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 31. květen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Toho se právě obávám taky, že tam bude chybět HW tuner.. :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2005, 10:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Rádio je možné provozovat pouze prostřednictvím GPRS, není jiný způsob. Snad jen, kdyby Nokia vyráběla nějaké příslušenství ve formě přídavného rádového modulu do POP portu, kterým ovšem Nokia 6600 nedisponuje. )o:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


Naposledy upravil prf.KuBA dne út 16. srpen 2005, 11:04, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. srpen 2005, 10:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. září 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
prf.KuBA napsal:
Rádio je možné provozovat pouze prostřednictvím GPRS, není jiný způsob.

JE!!! koupit si rádio :-D

Promiň nic ve zlým prf.KuBA jenom vtípek

_________________
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600


 Profil  
 Předmět: Nokia 6600 a sms
PříspěvekZaslal v: so 28. duben 2007, 17:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. prosinec 2005
Bydliště: Kroměříž
Nahoru
Zdravim mám malej problem potreboval bych z moji 6600 prehrat smsky bud do pc nebo do jineho mobilu . Zatim se mi nepovedlo je dostat do pc natoz jinam . Nevim nekdo jak na to ?

_________________
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. duben 2007, 23:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2006
Bydliště: Bratislava
Nahoru
skus nokia pc suite (free, ale nevie ukladat na disk, jedine metodou copy-paste) a oxygen phone manager (uklada na disk, ale nie je free. ale kto hlada, ten najde, ak chapes, co tym myslim ;) )

_________________
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 16:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. prosinec 2005
Bydliště: Kroměříž
Nahoru
No on je nejvetsi problem to spojit :( zatim se mi to povedlo jednou :( a tim jsem skoncil jeste si stim pohraju :-)

_________________
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 17:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2006
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Nokia 6600 ma aj BT aj IR. Musis povedat v com je problem, takto ti nikto nepomoze ked nepovies konkretne o co ide.

_________________
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 19:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. listopad 2004
Bydliště: české Velenice
Nahoru
aplikace MSgStorer , ulozi ti smsky do textaku a ten uz z telefonu muzes poslat kam chces... pripadne to rovnou posle pres BT ci IrDA

_________________
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. duben 2007, 08:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. prosinec 2005
Bydliště: Kroměříž
Nahoru
Problem je v tom ze ten telefon nemuzu spojit s oxygenem . S pc se mi to v pohode spoji ,ale ten program mi telefon nenajde . Delal jsem to presne podle navodu na jejich strankach a stejne nic . :x

_________________
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. duben 2007, 13:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2006
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Mne sa tiez nepodarilo spojit moju 6230 s opm, ale cez IrDA to ide.

_________________
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.