Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 18:01

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nokia 3510 / 3510i
PříspěvekZaslal v: pá 3. prosinec 2004, 22:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Nahoru
Mam iba zapojenie na mobile z http://www.id2.cz viac nic, chcel by som si to spravit doma, no potrebujem toho viac, sa mi tak zda ze to niekedy bolo na unlock.prolidi.cz , ale ten uz neexistuje :shock: Kde by som to mohol zonhat?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. prosinec 2004, 23:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Nahoru
Mam aj schemu zapojenia na http://www.gate.szm.sk/schema/schema.html ale pochybujem ze to spravim doma :oops:


 Profil  
 Předmět: Nokia 3510i melodie pres dat. kabel
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 16:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Mohelnice
Nahoru
Je nejakej program kterym dam do 3510i melodie [b]do galerie[/b]?Mam oxygen a tim to de jen normalne do Tónů do kterých se vleze jen asi 5 melodii :( .

_________________
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 16:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Skus mobile MB............. http://nokia3510i.czweb.org/index.php?lg=cs&page=programy

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. březen 2005, 19:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Mohelnice
Nahoru
kolo napsal:

stahl jsem si ho ale jaksi nefunguje jako by chběli nějaký data na ikoně na ploše ani neni obrzek a když se podivam do jejiho adresaře tak tam jsou jen 2 soubory :? .když to sppustím tak to napíše že system win nemuže nalezt soubor ....nebo něco takovyho

_________________
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.