Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 22. leden 2021, 19:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: SIEMENS ST55 + DATOVÝ KABEL?
PříspěvekZaslal v: po 20. prosinec 2004, 19:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: NITRA
Nahoru
Caute, kúpil som Siemens ST55 a teraz sa chystám kúpit k nemu aj dátový kábel, ale niekde som počul že má problémy so stiahnutými melódiami, t.j. že sa nedajú použiť ako zvonenie (alebo tak nejak). Ak máte niekto ST55 a používate dátový kábel, prosím poradte... diki moc :)

_________________
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 26. prosinec 2004, 20:31 
Nováček
Nováček

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D

_________________
Sempron 2400+ 1,667 GHz, Gigabyte 7VT600P-RZ, 2x512 MB Apacer 400MHz, GF MSI 5700 128-bit - nyní je tam GF6600 GT Leadtek AGP, HDD 40+80 GB ATA 100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: NITRA
Nahoru
Diabol napsal:
Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D
dik

_________________
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 18:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: NITRA
Nahoru
Mám další problém :oops: melódie a obrázky staihnuté z WAP-u sa uložia len do prehliadača, a neni možné s nimi nič robiť... Ako ich použijem ako zvonenie? Konečne som to rozbehal, a teraz toto... dik za rady :D

_________________
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 20:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Diabol napsal:
Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D

no tak poporade, st60 a s55 nemaji spolu temer nic spolecneho . s55 je ciste siemens foune, st60 je tusim polovyrobek od SE.

ad kabel: pokud koupis com verzi tak na 99% nebyvaj potize, pokud koupis usb verzi, tam je obcas trochu problem najit ovladace, ale kdyz se chce tak se da vsechno a hlavne usb verze ti zaroven ten telefon i nabiji.

ad stahovani z wapu: veskere melodie co si stahens si prohlizec ulozi do nejake odkladaci pameti, ty je musis presunout na lokalni disk toho siemensu , teda potazmo je tam ulozit

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 21:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
k tomu kabelu, nekdo prave prodava orig v bazaru, viz tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=24597

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 21:30 
Nováček
Nováček

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
2cool.user : Vím, že mezi ST60 a S55 je rozdíl jak vrata :D , ale ANDYMAN se ptal na ST55, nikoliv na S55. Ale to jen pro přesnost.

Osobně vlastním kabel na USB i s orig. driverem a není problém to rozchodit. Ale je fakt že 100% to funguje jen v tom STLoaderu. Všude jinde jsem mohl z founu nahrávat, ale do něj už ne.

Kabel jsem si pořídil právě z toho důvodu, abych nemusel na WAP.
MIDI souborů je na netu dost a dost, nebo si udělám vlastní, což je také jedna z možných variant.

_________________
Sempron 2400+ 1,667 GHz, Gigabyte 7VT600P-RZ, 2x512 MB Apacer 400MHz, GF MSI 5700 128-bit - nyní je tam GF6600 GT Leadtek AGP, HDD 40+80 GB ATA 100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 21:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Diabol napsal:
2cool.user : Vím, že mezi ST60 a S55 je rozdíl jak vrata :D , ale ANDYMAN se ptal na ST55, nikoliv na S55. Ale to jen pro přesnost.

Osobně vlastním kabel na USB i s orig. driverem a není problém to rozchodit. Ale je fakt že 100% to funguje jen v tom STLoaderu. Všude jinde jsem mohl z founu nahrávat, ale do něj už ne.

Kabel jsem si pořídil právě z toho důvodu, abych nemusel na WAP.
MIDI souborů je na netu dost a dost, nebo si udělám vlastní, což je také jedna z možných variant.

ajo, nejak jsem to prehlid :oops: , blby T :oops:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 27. prosinec 2004, 22:01 
Nováček
Nováček

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
To je v pohodě :) . Ale stejně je to šílené - vynechá se jedno písmeno a hned je z toho úplně jiný foun. Zkrátka - CRAZY :-D

_________________
Sempron 2400+ 1,667 GHz, Gigabyte 7VT600P-RZ, 2x512 MB Apacer 400MHz, GF MSI 5700 128-bit - nyní je tam GF6600 GT Leadtek AGP, HDD 40+80 GB ATA 100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. prosinec 2004, 09:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: NITRA
Nahoru
cool.user napsal:
ad stahovani z wapu: veskere melodie co si stahens si prohlizec ulozi do nejake odkladaci pameti, ty je musis presunout na lokalni disk toho siemensu , teda potazmo je tam ulozit
no práve o to ide, že to nejde ! neni tam žiadna voľba na uloženie... :evil: Sú tam len voľby : PODROBNOSTI, AKTUALIZOVAŤ, VYMAZAŤ. Jak mám teda presunut melodiu?

_________________
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 00:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: NITRA
Nahoru
NOTAK LUDIA... to mi chcete povedat ze tu nikto nemate ST55 :? ? Ako mam stiahnutu melodiu nastavit ako zvonenie? diki :)

_________________
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.