PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

SIEMENS ST55 + DATOVÝ KABEL?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=138&t=24082
Stránka 1 z 1

Autor:  ANDYMAN [ po 20. prosinec 2004, 19:45 ]
Předmět:  SIEMENS ST55 + DATOVÝ KABEL?

Caute, kúpil som Siemens ST55 a teraz sa chystám kúpit k nemu aj dátový kábel, ale niekde som počul že má problémy so stiahnutými melódiami, t.j. že sa nedajú použiť ako zvonenie (alebo tak nejak). Ak máte niekto ST55 a používate dátový kábel, prosím poradte... diki moc :)

Autor:  Diabol [ ne 26. prosinec 2004, 20:31 ]
Předmět: 

Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D

Autor:  ANDYMAN [ po 27. prosinec 2004, 18:41 ]
Předmět: 

Diabol napsal:
Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D
dik

Autor:  ANDYMAN [ po 27. prosinec 2004, 18:46 ]
Předmět: 

Mám další problém :oops: melódie a obrázky staihnuté z WAP-u sa uložia len do prehliadača, a neni možné s nimi nič robiť... Ako ich použijem ako zvonenie? Konečne som to rozbehal, a teraz toto... dik za rady :D

Autor:  Coololooser [ po 27. prosinec 2004, 20:56 ]
Předmět: 

Diabol napsal:
Ahojky, mám ST60-ku, což je vlastně ST55-ka s Javou a videem. Datový kabel jsem sehnal bez problému a melodie, které jsem nahrál do telefonu, mi jedou perfektně tzn. jako zvonění - bez problému!!! Akorát jsem si musel stáhnout z netu program STLoader z tohoto linku:
http://www.uchylakd.wz.cz/index.php?get=st55&second=programy

Pak to konečne šlapalo i do founu. Jinak se mu nechtělo.

Majte sa pekně!! :D

no tak poporade, st60 a s55 nemaji spolu temer nic spolecneho . s55 je ciste siemens foune, st60 je tusim polovyrobek od SE.

ad kabel: pokud koupis com verzi tak na 99% nebyvaj potize, pokud koupis usb verzi, tam je obcas trochu problem najit ovladace, ale kdyz se chce tak se da vsechno a hlavne usb verze ti zaroven ten telefon i nabiji.

ad stahovani z wapu: veskere melodie co si stahens si prohlizec ulozi do nejake odkladaci pameti, ty je musis presunout na lokalni disk toho siemensu , teda potazmo je tam ulozit

Autor:  Coololooser [ po 27. prosinec 2004, 21:10 ]
Předmět: 

k tomu kabelu, nekdo prave prodava orig v bazaru, viz tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=24597

Autor:  Diabol [ po 27. prosinec 2004, 21:30 ]
Předmět: 

2cool.user : Vím, že mezi ST60 a S55 je rozdíl jak vrata :D , ale ANDYMAN se ptal na ST55, nikoliv na S55. Ale to jen pro přesnost.

Osobně vlastním kabel na USB i s orig. driverem a není problém to rozchodit. Ale je fakt že 100% to funguje jen v tom STLoaderu. Všude jinde jsem mohl z founu nahrávat, ale do něj už ne.

Kabel jsem si pořídil právě z toho důvodu, abych nemusel na WAP.
MIDI souborů je na netu dost a dost, nebo si udělám vlastní, což je také jedna z možných variant.

Autor:  Coololooser [ po 27. prosinec 2004, 21:37 ]
Předmět: 

Diabol napsal:
2cool.user : Vím, že mezi ST60 a S55 je rozdíl jak vrata :D , ale ANDYMAN se ptal na ST55, nikoliv na S55. Ale to jen pro přesnost.

Osobně vlastním kabel na USB i s orig. driverem a není problém to rozchodit. Ale je fakt že 100% to funguje jen v tom STLoaderu. Všude jinde jsem mohl z founu nahrávat, ale do něj už ne.

Kabel jsem si pořídil právě z toho důvodu, abych nemusel na WAP.
MIDI souborů je na netu dost a dost, nebo si udělám vlastní, což je také jedna z možných variant.

ajo, nejak jsem to prehlid :oops: , blby T :oops:

Autor:  Diabol [ po 27. prosinec 2004, 22:01 ]
Předmět: 

To je v pohodě :) . Ale stejně je to šílené - vynechá se jedno písmeno a hned je z toho úplně jiný foun. Zkrátka - CRAZY :-D

Autor:  ANDYMAN [ út 28. prosinec 2004, 09:32 ]
Předmět: 

cool.user napsal:
ad stahovani z wapu: veskere melodie co si stahens si prohlizec ulozi do nejake odkladaci pameti, ty je musis presunout na lokalni disk toho siemensu , teda potazmo je tam ulozit
no práve o to ide, že to nejde ! neni tam žiadna voľba na uloženie... :evil: Sú tam len voľby : PODROBNOSTI, AKTUALIZOVAŤ, VYMAZAŤ. Jak mám teda presunut melodiu?

Autor:  ANDYMAN [ ne 2. leden 2005, 00:53 ]
Předmět: 

NOTAK LUDIA... to mi chcete povedat ze tu nikto nemate ST55 :? ? Ako mam stiahnutu melodiu nastavit ako zvonenie? diki :)

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/