Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 22. leden 2018, 05:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2016, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Zdar,

budu si pořizovat novej mobil, neb na současném přestává fungovat všechno a oprava je nerentabilní. :)
Jelikož, témata která tu jsou, mi nedávají moc na výběr, zakládám nový.

Požadavky:
Oželím tenkost nad tlouštkou kvůli dobrý baterii.
Nutně 2 SIM
Výdrž minimálně den s oběma přihlášenýma simkama - člověk by neřekl, jak to žere.
5" max (minimálně 720p)
Telefon je pro mě nástroj, takže odolnost je nutná - žádný sklo. :) = nechci kupovat velký obrněný telefony, zase jsem na druhou stranu kancelářská krysa, ale nějákej kompromis nevadí.
Přesná GPS či GLONASS je veeeeeelmi vítaná vlastnost.

Cena.. méně lépe, rád bych se pohyboval okolo 200$ (nemusí být česká distribuce)

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2016, 22:40 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Pokud by ti nevadilo 5.5" tak Lenovo Vibe P1 je skvělej pracovní telefon (5000 mAh baterka, přesná GPSka, dualsim s vlastním slotem an mSD kartu ...).

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2016, 22:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Aktuálně mám 5" a mám tu nouzák 5,3" a to už je hrozně moc. (tu třetinu palce tam fakt cejtím dost)
Nedá se to používat jednou rukou.

Teď koukám na Nomu S30 (https://www.youtube.com/watch?v=BXidbfMi8pM), vypadá zajímavě, téměř ideálně, ale je to prostě obrovský! :lol:

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2016, 16:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Huawei Y5ii nebo Y6ii

_________________

...


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: pá 15. září 2017, 16:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Dig Dig..

Opět řeším stejný problém, neb jsem rozkřápl aktuální. :)

Je stále Vibe P1 vhodnej adept?

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: pá 15. září 2017, 22:49 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Používám ho pořád, akorát jsem vyměnil klasickou P1 (2GB Ram) za P1 Pro (3 GB Ram).

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2017, 14:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Thellwin napsal:
Používám ho pořád, akorát jsem vyměnil klasickou P1 (2GB Ram) za P1 Pro (3 GB Ram).

Byl u P1 upgrade os?

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1
win8: q9300, 4GB RAM, radeon hd 6570, 400W, eizo fs L887


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2017, 15:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2007
Bydliště: Téměř Praha
Nahoru
Thellwin napsal:
Používám ho pořád, akorát jsem vyměnil klasickou P1 (2GB Ram) za P1 Pro (3 GB Ram).

Jo, na tom jsem se lehce zasekl, je rozdíl něják znatelně znát?

Pro mě je to beztak jen tel/sms/fb/pornhub a další kancelářský věci.
Nehraju hry.

_________________
Wannabe dickface... :]


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2017, 16:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Podle mě, pokud ho používáš tak jak říkáš, tak to nepoznáš. U mě to bylo proto, že jsem P1ku potřeboval dát na reklamaci (fungoval, jen se udělala skvrna na displayi), tak jsem sháněl ten samý telefon jako náhradu, než ho tam dám a povedlo se mi koupit za 4000,- P1 Pro se skoro dvouletou zárukou.

A s tím původním to mělo ještě zajímavou dohru. P1ku jsem dal na reklamaci a když jsem si ho po 14 dnech vyzvedl a už jsem na něj měl kupce, tak mi v podstatě hned po vyzvednutí přestal fungovat display úplně, telefon jen vibroval. Tak jsem ho obratem donesl zpátky a když jsem tam u sepisování reklamace "brečel" jak už mě ty reklamace tel. u nich štvou, že to je během 2 let asi 6. reklamace, z toho asi potřetí v podstatě obratem (předtím 4x během půl roku Acer Liquid Z530 než mi vrátili peníze) a že na tenhle už jsem měl kupce, tak mi týpek nabídl, že ho ode mě rovnou vykoupí za 4600,-. No neudělej takovou výměnu, když ještě vyděláš 600,- :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2017, 17:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Redmi 4X Global 3GB RAM / 32GB ROM - idealni pracant
https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-4X-3 ... lobal.html

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4800MHz / 1.264V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: ne 17. prosinec 2017, 12:31 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: Praha 4
Nahoru
oživím to tady, doporučí někdo zajímavý DualSIM + SD, tj. nehybrid? úhlopříčka někde mezi 5" a 5,5", rozumná baterka, vzhledem k SD je velikost interního úložiště celkem nepodstatné. cena tak někde kolem 5000, s nějakou rozumnou tolerancí.
narazil jsem na hodně hezkých modelů, ale všechno to je hybrid s 16GB úložiště, což není to pravé ořechové...
alternativně by šel i hybrid, ale musel by mít 32GB úložiště.
díky za tipy :)

_________________
Obrázek SAAB 9-5 Aero :inlove:
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, ajtak, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 09:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Nehybrid jsou treba Samsungy J5. Verze 2016 nema automaticky jas. Verze 2017 je za 5 tisic treba ted na Alze.

Pripadne by nehybrid mel byt i vetsi Xiaomi Note 5A, do 4 tisic sezenes i verzi s 3GB RAM a 32GB ulozistem.

A pak vim jeste o Moto G5, pozor na novejsi G5s, uz ma hybridni slot. Nebo s 5000mAh baterii Moto E4 Plus.

Pokud by se slo cenove o trochy vys, tak Lenovo Moto G5 Plus, Samsung J7, Asus Zenfone 4 Max ZC554KL

Edit:
A jeste Nokia 5...a urcite i dalsi telefony

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 12GB RAM, HD3000, 120GB mSata Crucial M4 + HDD 250GB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 10:45 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: Praha 4
Nahoru
hmm, komplikace u mě je v tom, že nákup bude v Rakousku, a tam stojí J5 2017 Duos 230€. i levnější J3 je za 200€.
na to Xiaomi Note 5A jsem koukal, to je zajímavý kousek. 16GB verze se dá koupit za 150€, asi jediný kousek co se bezpečně vejde do cenových požadavků.
Moto E4 Plus vypadá taky zajímavě, 190€. G5 je za 200€.
z nějakého důvodu tam obecně telefony mají absurdně drahé a stejně ani nejsou skladem. skoro mi přijde, že kromě gastronomie jsme je dávno předběhli i v nabídce elektroniky :)
možná přece jen bude lepší zariskovat případnou komplikaci s reklamací a koupit to výrazně levněji v ČR.

_________________
Obrázek SAAB 9-5 Aero :inlove:
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, ajtak, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 11:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pokud by ti stacil i hybrid s 32GB ulozistem (tedy realne 24-22GB volneho), tak se moznosti rozsiri.

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 12GB RAM, HD3000, 120GB mSata Crucial M4 + HDD 250GB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 11:59 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: Praha 4
Nahoru
řekl bych že asi stačil :) 32GB už je pro normálního smrtelníka dostatečný úložiště. tam pak už celkem není třeba hledat lupou konkrétní modely, ale jet normálně podle filtrů v eshopu :)

_________________
Obrázek SAAB 9-5 Aero :inlove:
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, ajtak, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 12:03 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
Xiaomi Mi Note 4 alebo 5

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 12:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
No me treba tech +-20GB obcas nestaci. Navigace a mapy offline, mapy.cz a opet mapy offline, pak par her, za rok, dva i hromada fotek a videí a kdyz jsem ted v lete jel na dovolenou autem a chtel si do telefonu nahrat i mapy Rakouska, Slovinska a Italie, tak by bez karty nebylo misto. Ale to bylo jen narazove, po dovolene uz ty mapy zas nepotrebuji.

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 12GB RAM, HD3000, 120GB mSata Crucial M4 + HDD 250GB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: po 18. prosinec 2017, 15:16 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: Praha 4
Nahoru
jasně, v tomhle případě jde ale o normálního uživatele, kterej navigaci potřebovat nebude a bude to čistě na volání/sms/FB/Messenger/web/fotky atp.
já osobně jsem i nadále plně satisfakován Vibe P1, škoda že to nemá lepší foťák ale za ty prachy nejde chtít všechno :)

_________________
Obrázek SAAB 9-5 Aero :inlove:
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, ajtak, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Pracovní mobil - 2SIM
PříspěvekZaslal v: út 19. prosinec 2017, 11:48 
Nováček
Nováček

Založen: 29. červen 2009
Bydliště: Kozojedy, České Budějovice
Nahoru
Do 5 tisíc se dá sehnat třeba i Xiaomi Redmi Note 4 Global - https://www.mall.cz/mobilni-telefony-du ... -sim-cerny a ten má dokonce 64GB úložiště,


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum