Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 26. únor 2021, 19:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Siemens C65
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 15:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Nevim zda jsem zvolil spravnou skupinu. Chci propojit pc s mobilem pomoci IrDa.. Datovej kabel na siemens C65 stoji stejne jako treba kdyz bych si koupil IrDa do USB.. ale rikam si.. proc si kupovat neco takovyho, kdyz primo na zakladni desce mam IrDa header. No jo.. jenze k cemu mi je? Na netu jsem nenasel nic co by se prodavalo a dalo se do toho zapojit. Jak to teda je? Nasel jsem jen stranku kde nabizeji moznost jak si sestavit vlastni IrDa.. pomoci dvou diod ve spektru 880nm. (viz http://hw.cz/constrc/irda/irda-lada.html) Kdyz bych to teoreticky udelal.. bude to fungovat? Ma s timto nekdo zkusenosti?

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět: Re: Jak na IrDa?
PříspěvekZaslal v: út 4. leden 2005, 22:00 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2005
Bydliště: Sádek 27
Nahoru
Borg2of3 napsal:
Nevim zda jsem zvolil spravnou skupinu. Chci propojit pc s mobilem pomoci IrDa.. Datovej kabel na siemens C65 stoji stejne jako treba kdyz bych si koupil IrDa do USB.. ale rikam si.. proc si kupovat neco takovyho, kdyz primo na zakladni desce mam IrDa header. No jo.. jenze k cemu mi je? Na netu jsem nenasel nic co by se prodavalo a dalo se do toho zapojit. Jak to teda je? Nasel jsem jen stranku kde nabizeji moznost jak si sestavit vlastni IrDa.. pomoci dvou diod ve spektru 880nm. (viz http://hw.cz/constrc/irda/irda-lada.html) Kdyz bych to teoreticky udelal.. bude to fungovat? Ma s timto nekdo zkusenosti?

Jak si se určitě dočetl pomocí modemu C65 přes kabel dojdeš fakt daleko... leda do řiti... Ale objevil sem novou možnost: Půjč si od někoho mobil s integrovanym HW modemem(S45,SET300,aj na IrDA nebo MC60 či A60 nebo jinej "skorokompatibilní" a jestli máš WinXP,. tak ti to najde novej bezdrátovej modem a nebo modem over COMx. Normálně nainstaluj ovladače a fše na ten půjčený mobil.Pak jen připoj C65 a pohodlně surfuj. Jsem tak právě připojen a to mam eurotel v díře, která nemá síť.Dál jsem si stáhnul CPROXY a surfuju rychlostí 98.1 kbps neni stabilní. A ohledně IrDA: Nic moc použij kabel a dobíjej. IrDA, k tomu modem, GPRS,příchozí SMS... žrout energie.Domácí IrDA jsem nezkoušel koukal jsem na stránky teoreticky je to pravdivé, jen jestli má i C65 výstup kolem 880nm? Toť otázka!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. leden 2005, 22:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Ja jsem z tvych slov nejak vubec nepochytil jak jsi to myslel. Je teda lepsi kabel nebo irda? Me nejde o surfovani.. spis o editaci sms , nahravani melodii java her atd...... co se tyce toho modemu.. ten v C65 je? A jak se s nim pripojit k pc? To prece jedine pomoci kabelu ne? Ale pak nechapu proc jsi na zacatku psal, ze s kabelem dojdu leda do riti... :sad:

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět: vyroba irda
PříspěvekZaslal v: st 5. leden 2005, 01:56 
Nováček
Nováček

Založen: 09. září 2004
Bydliště: Bratislava
Nahoru
zdar,

neviem ci bol presne pouzity ten navod co uvadzas,
faktom ale je ze moj kamos bezne robi irda rozhrania s pripojenim na zakladnu dosku.
Proste nakupi suciastky a da to nejak dokopy.

Funguje to bez problemou dalsim mojim 4 znamym.
Takze rozhodne ak sa toho nebojis, no problem, udelej si sam.


 Profil  
 Předmět: siemens C65 - vadnej modem?
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 22:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Nevim co s tim.. nejde mi se pripojit z mobilu na wap nebo net. Zkousel jsem jak pres vytacene spojeni tak pres GPRS. Pokazde to napise chybovou hlasku :
Chyba: Server
neodpovídá

MMS muzu odesilat i prijimat vpohode. Mam telefon od oskara, takze je od nej prednastavenej (uzivam oskara). Chci vedet jestli se to da nejak reklamovat.. nez tam pujdu na oskara.. abych vedel s cim tam na ne muzu vyrukovat.

Jeste se mi stava, ze kdyz me nekdo prozvoni, tak to ze mi "vola" zustane na displeji nekolik vterin i kdyz uz mi davno nevola.. neda se behem toho nic delat.. jednou to trvalo i minutu (mel jsem plnou pamet na sms, tak treba je to tim). A posledni zavada.. kdyz jsem zkousel javahry.. a nekdo me behem nich prozvoni, nebo prijde sms.. tak pri navratu k rozehrane hre zustane jen bilej displej.. nezbyva nez z toho vyskocit (tlacitko cervenej telefonek). Jinak telefon funguje vyborne :)

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 22:11 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Zkus novej firmware.
Mě tohle dělala S65.
Taky zkus aby ti restartoval tvůj poskytovatel připojení "buňku".
Mě to pomohlo, nešel wap ani internet přes GPRS a po restartu vše OK.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 22:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Dzin napsal:
Zkus novej firmware.
Mě tohle dělala S65.
Taky zkus aby ti restartoval tvůj poskytovatel připojení buňku.
Mě to pomohlo, nešel wap ani internet přes GPRS a po restartu vše OK.

nerozumim tomu jak restartovat bunku? Firmware se mi moc davat nechce.. z toho mam obavu neco takovyho podnikat.. zatim je mobil v zaruce.. tak bych to radsi resil pres operatora.. tu bunku, kdyz mi reknes co to je :) tak ji zkusim

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 22:15 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Pokud je v záruce tak jdi do Siemensu a tam ti na počkání nahrají zdarma firmware :)
Zavolej tech.podporu Oskara a řekni tvé problémy a oni už budou vědět. :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 22:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Dzin napsal:
Pokud je v záruce tak jdi do Siemensu a tam ti na počkání nahrají zdarma firmware :)
Zavolej tech.podporu Oskara a řekni tvé problémy a oni už budou vědět. :)

Tak uz to funguje :) dik

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 23:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Borg2of3 napsal:
Dzin napsal:
Pokud je v záruce tak jdi do Siemensu a tam ti na počkání nahrají zdarma firmware :)
Zavolej tech.podporu Oskara a řekni tvé problémy a oni už budou vědět. :)

Tak uz to funguje :) dik


Takže restart buňky pomohl? Kdytak napiš co tomu bylo, pro ostatní aby věděli. :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. únor 2005, 10:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Dzin napsal:
Takže restart buňky pomohl? Kdytak napiš co tomu bylo, pro ostatní aby věděli. :)

Jo jo presne tak.. zavolal jsem na osrala. Oni mi poslali sms se snadnym nastavenim a pak uz to zaclo fungovat (jinak jsem koukal na to snadny nastaveni v telefonu a tam je to uplne stejny jak jsem to mel, takze spis byla ta chyba u operatora).
Ale mel bych jeste dotaz.. netyka se to tak uplne tematu.. stahoval jsem soubor (chtel jsem si nahrat ICQ do mobilu) kterej mel 250KB.. a pri stahovani mi to zahlasilo, ze na stazeni souboru nemam dost pameti... mam pritom volno jeste 3,5MB... mensi veci kolem 10KB sli vpohode

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět: Siemens C65 - datovy kabel asi nefunguje
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 12:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Pred hodinou jsem si koupil datovej kabel na siemens C65. Je do USB nabijeci. Po nainstalovani ovladace jsem ho zapojil do pc. Instalace probehla vporadku (vse podle navodu). Je v systemu nadetekovanej jako Prolific USB-to-Serial Comm Port (COM3). Kupoval jsem to v aligatorovi. Na CD co jsem dostal jsou dva linky na programy co s tim telefonem by meli umet. Jednim z nich je SiMoCo. Ten je prvni co jsem zkousel.. a nic.. pri pripojeni mi napise, ze se nepodarilo k telefonu pripojit. Tak jsem zkousel druhej.. ten je origo od siemensu.. jenze neni na CD a musel bych ho stahnout.. a ja jsem za proxy ktera mi to nedovoluje. Tak jsem sehnal dalsi program a to nemeckej 7soft. Ovsem ani ten mi nic nenadetekoval. Tak se ptam co s tim..

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 12:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
A nastavil jsi ty programy, aby telefon hledali na COM3? Jinak zkus ještě MobilEdit!, vynikající český program pro komunikaci s telefonem, má dost slušnou podporu snad pro všechny telefony

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 16:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
HADES napsal:
A nastavil jsi ty programy, aby telefon hledali na COM3? Jinak zkus ještě MobilEdit!, vynikající český program pro komunikaci s telefonem, má dost slušnou podporu snad pro všechny telefony

Jo jo.. daval jsem to na COM3 v nastaveni.. zkousel jsem i menit prenosovy rychlosti v nastaveni toho COMu. Jdu se podivat na ten program co pises a dam vedet. Jinak kdyz ho zapojim ten mobil na ten kabel, tak probiha normalne nabijeni. To je ale asi tak vsechno :(

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 16:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
No tak nic.. nainstaloval jsem si ten program.. kdyz provadi detekci.. tak na COM3 najde ten kabel.. ale nenajde na nem telefon. Kabel zapojenej je myslim spravne.. kdyz se telefon nabiji... neni mozny, ze mam neco vypnutyho v telefonu? Nebo starej firmware? Nebo ja fakt nevim.. pekne me to zacina....

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 18:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Firmware by s tym nemal mat nic spolocne...............
Niekedy sa stava ze samotny problem je v datovom kabli,skus pohladat nieco na siemensmanii.........

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. únor 2005, 23:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Tak to zahadne zaclo fungovat se vsema programama.. proste jsem to nechal bejt.. a pak jsem si rekl, ze to jeste zkusim.. a najednou to funguje.. hm :?

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět: Jak prevest hudbu, aby ji prehraval Siemens C65 ?
PříspěvekZaslal v: pá 13. květen 2005, 23:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Zdarek, chtel jsem se zeptat jak mam prevest normalni pisne aby to vzala C65tka.Pouzil jsem program nSoX ale prevede se mi vzdy jen par sekund.Poradite nekdo ??

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. květen 2005, 13:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. březen 2005
Nahoru
No počítám asi že to chceš převédst z mp3 do wavu....Takže já to dělám tak že otevřu GoldWave, tam nahraju tu mp3. Potom si vyberu kousek mp3, kterej chcu do wavu a vyjmu ho a dám ho do novýho souboru po té už jen převedu do příslušného formátu wavu :wink:

_________________
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. květen 2005, 19:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2004
Bydliště: Čadca
Nahoru
tuna je navod + soft na konvertovanie wav2siemens_wav
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=281
a tu zase download wav2amr
http://www.siemensmania.cz/download.php ... onvert.zip

_________________
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB:
MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.