Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 09:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. květen 2005, 12:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červenec 2003
Bydliště: Jedová chýše
Nahoru
http://www.freedownloadscenter.com/Best ... t-wav.html
Doporucuju "Mobile AMR converter" .... C65 snad umi i MP3, ale nejlepsi format pro mobily je asi ten AMR. Pak neni problem.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. květen 2005, 13:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Stanley napsal:
C65 snad umi i MP3


Telefon v tomto segmentu určitě nenabízí MP3.

Stanley napsal:
nejlepsi format pro mobily je asi ten AMR. Pak neni problem.


Tento zvukový formát se používá výhradně pro zvukové nahrávky vestavěného diktafonu, jako formát pro hudbu velmi zřídka, teda jestli vůbec. (: Na hudbu není moc kvalitní...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


Naposledy upravil prf.KuBA dne st 18. květen 2005, 14:13, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. květen 2005, 13:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červenec 2003
Bydliště: Jedová chýše
Nahoru
Ja mel za to, ze C65ka MP3ojky umi. Nedavno jsem do jedny nahraval nejaky melodie. Ale mas pravdu, nebyly to MP3trojky ale WAVy a nebo MIDy. Spletl jsem se. Ale AMR se daji taky jeste docela dobre pouzit. Z mobilu stejne (zatim) moc kvalitni zvuk neodstanes.
Diky za opravu


 Profil  
 Předmět: Jak pripojit Siemense C65 pres datovy kabel(DCA-500) k pc ??
PříspěvekZaslal v: ne 5. červen 2005, 15:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Zdarek, mam takovej dotaz, stahnul sem si ovladace, nainstaloval sem je a doupnul kabel do COMU, ale bohuzel mi pc rekl, ze nebylo nalezeno zadne mobilni zarizeni a ze ho mam pripojit.Telefon byl celou dobu pripojeny k pc a tak me napada jestli to neni tim kablem,ptz je urceny pro M55,Tady sem cetl, ze DCA500 je kompatibilni s mym founem tak nevim a navic mi pres nej sel v poho flashnout firmware : http://www.mt-siemens.com/clanek/40/jak ... s-mobilem/

Poradite nekdo please ??

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. červen 2005, 23:09 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2005
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
Kabelem to neni, postup vyroby je pro vsechny kabely stejny, originalni nejspis je "zeano?" tak v tom by taky nemel byt problem. Skus stahnout ovladace primo na Siemens C65. Fungoval ten kabel s M55?

_________________
CPU 2,4Ghz Pentium 4, AGP GF4FX5600XT, 768MB RAM
Mobilní telefon Nokia 9300 , ET


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. červen 2005, 13:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
mansuet napsal:
Kabelem to neni, postup vyroby je pro vsechny kabely stejny, originalni nejspis je "zeano?" tak v tom by taky nemel byt problem. Skus stahnout ovladace primo na Siemens C65. Fungoval ten kabel s M55?


No nwni originalni a s M55 beha v poho.Zkousel sem i nastavit manualne port pro ten foun, ale bez uspechu :sad:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. červen 2005, 16:54 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2005
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
Bude to tim neoriginalem, obcas pomaham v krame s mobilama a to je casta chyba kterou lidem musim vysvetlit. Se starsima telefonama to slo ale novy sou nejak chraneny nebo co, skus vyzkouset originalni kabel, melo by to jit.

_________________
CPU 2,4Ghz Pentium 4, AGP GF4FX5600XT, 768MB RAM
Mobilní telefon Nokia 9300 , ET


 Profil  
 Předmět: Problém se Siemensem C65.PLS poradte :-(
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2005, 21:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Cussa, mam Siemense C65, puvodne tam byl firmware verze 25, pak jsem tam flashnul verzi 43.Samozrejme to je oficialni.Problem je ale v tom, ze vyzvaneci melodie hraji tak 5-10s strasne potichu a pak postupne zesili.U nekterych to trva i 20s a az potom hraje telefon na max.Dela to az po flashnuti tohoto firmwaru.Zkousel sem ho flashnout znovu a zadna zmena.Docela me to stve.Flashnul bych tam klido verzi 53, ale ta neni oficialni, je to Winswup a to se mi tam nechce davat.

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. srpen 2005, 10:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
Co si zkusit nechat fw prehrat v servisu?

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. srpen 2005, 17:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Napr. na Siemense MC60,A52 robi to iste............Zvonenie hraje slabo a postupne zosilnuje..............Predtym to vyzvanalo dobre?

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. srpen 2005, 21:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
kolo napsal:
Napr. na Siemense MC60,A52 robi to iste............Zvonenie hraje slabo a postupne zosilnuje..............Predtym to vyzvanalo dobre?


JJ predtim to jelo normalne, jednou mi ten firmware prehrali primo v siemensu a to uz to jelo tak jak to jede, tak jsem zkusil ten firmware prehrat sam a to nepomohlo.

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. srpen 2005, 22:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2004
Bydliště: Čadca
Nahoru
a nedaval si tam daku specialnu verziu obsahujucu dake upravene patche napriklad na toto zvonenie? skus sa pozriet na www.siemensmania.cz a tam na fore

_________________
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB:
MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E

 Profil  
 Předmět: utopil jsem si mobila Siemense C65
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 16:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
Custe.. jsem debil.. to na zacatek :( Utopil jsem si mobila.. a ted nechce chodit.. uz je uplne vysusenej.. ze zacatku delal vetsi fory.. po rozebrani a slozeni se ted chova slusneji.. zapne se.. nabehne na pin (tady predtim vetsinou zamrzl) pak vezme pin.. a zacne se logovat.. v tom okamziku vypadne hlaska "chyba karty".. jen v jednom pripade se mi stalo, ze tahle hlaska nepadla.. a pokracovalo to dal .. ale karta nebyla pritomna. Takze byli k dispozici jen zakladni funkce jako sos, emai atd... projel jsem si pres *#06# nastaveni a test... takze vim, ze fotak, vibrace, display, zvuky.. to vsechno bezi OK. Zkousel jsem i jinou simku.. ale porad to same (ne to je piko). V kazdem pripade mi pripada, ze se kazdym dnem trosicku jako polepsuje.. ale s tou simkou asi uz nic nenadelam. Telefon jsem rozebral.. a prohlizel jsem ho.. kontroloval jestli preci jen nekde nezustala voda.. vsechno vypadalo dobre.. az na jednu soucastku vedle ovladaciho joistiku (viz obrazky na adrese nize). Taky jsem se pripojil pres kabel z pc.. a uplne v pohode jsem si stahl adresar a zalohoval veskery soubory v telefonu.. ale proste Chyba Karty.. blueh ...Nevite nekdo co s tim delat??? :cry:

http://borg2of3.net/siemens/

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 16:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jde nejak vyndat pouzdro na SIMku ? pokud jo, vyndal bych ho, poradne ocistil kontakty a skousel dal....jinak asi servis....ale todle bude IMHO kontakt. to mi delala 7650. ale bez utopeni, problem vyresila rozborka a dukladna ocista

/ale ja mam tak starou simku, ze mam v kontaktech vytlaceny dulky....a taky uz byla v hooodne telefonech

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 16:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2006
Nahoru
Servis :wink: Nic lepsiho nevymyslis... Vycisteni stoji asi dve kila, takze dotoho. Jinak tu soucastku na fotce sam rozhodne necisti, nebo ji utrhnes!!! Tez se mi povedlo neco takoveho maleho utrhnout a de to fakt lehce... Takze servis

BTW: muzes to zkusit nechat proplachnout destilkou... Sem tam se stim podari neco vycistit a mobilu tim neuzkodis, ale vetsinou mobil stejne pak putuje nekam dal...

_________________
http://www.tatakai.clanweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 18:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: deltakvadrant
Nahoru
hm tak diky za rady.. ted jsem jeste zjistil, ze kdyz necham mobil vypnutej.. ale baterku a vsechno necham v nem.. tak po hodine uz nejde zapnout.. leda pres nabijecku.. takze je asi nekde zkrat kterej neustale vybiji baterku... pouzdro na simku vyndat nejde viz obrazek nize

http://borg2of3.net/siemens/PICT0018.JPG

zkusim to jeste nejak ocistit.. ale spis pochybuju, ze se to povede

_________________
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 19:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2006
Nahoru
Radsi bych moc neexperimentoval... - akorat ho dodelas!!

_________________
http://www.tatakai.clanweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 20:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
No ten servis se ti stejně asi moc nevyplatí, pokud to bude něco na desce co se nedá snadno vyměnit tak tě to bude stát víc jak novej telefon.Pokud je to něco co je na desce napevno připájené tak to už se dnes skoro nemění, nikomu se to už neviplatí.Některé servisi to ale ještě dělají, musíš hledat.Ale doma stím nic nezmůžeš, radši do toho nešťourej nebo do roze*ereš ještě víc :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 20:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
santa999 napsal:
No ten servis se ti stejně asi moc nevyplatí, pokud to bude něco na desce co se nedá snadno vyměnit tak tě to bude stát víc jak novej telefon.

Navíc servis Siemensů (pokud nejsou zakoupený u operátora) zrovna poslední dobou moc nefunguje... Opravy se provádí jenom do tý doby než dojdou náhradní díly...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. prosinec 2006, 20:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Don Martinez napsal:
santa999 napsal:
No ten servis se ti stejně asi moc nevyplatí, pokud to bude něco na desce co se nedá snadno vyměnit tak tě to bude stát víc jak novej telefon.

Navíc servis Siemensů (pokud nejsou zakoupený u operátora) zrovna poslední dobou moc nefunguje... Opravy se provádí jenom do tý doby než dojdou náhradní díly...


Jo to taky ale většinou najdou nějakou alternativu ale někdy za to chtějí nehorazný peníze :(


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.