Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 5. březen 2021, 17:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Sony Ericsson T610
PříspěvekZaslal v: út 20. červenec 2004, 11:36 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Při stahování čehokoli(obr.,vyzv. atd) z telefonu do booka to valí v pohodě,ale když chci poslat něco z komplu do fónu,tak mě to začne odesílat,ale během chvilky komunikace spadne :x s tím,že není připojeno žádné zařízení.Mohl by mě někdo poradit?Dík moc.

_________________
Notebook IBM 390 (neskutečná plečka)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 25. červenec 2004, 17:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
s infra nemam zkusenosti koupil jsme si modrej zub a v pohode, bohuzel ti neporadim

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 25. červenec 2004, 19:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
Já mám IrDA od Matrixu a jede to v pohodě :) Samo že do telefonu nesmíš posílat co tam nepatří :( Bere jenom jpg, rgba, gif, mpn, jar, mid.
Ne všechny IrDA spolupracují s T610. Prubni jinej nebo jdi do modrozubu (bluetooth) a je pokoj :wink:

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. září 2004, 00:46 
Nováček
Nováček

Založen: 18. září 2004
Nahoru
Telefonem to asi nebude, zkoušel si jiný infrák ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. říjen 2004, 21:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
No, vyprdni se na IrDA a kup bluetooth adapter...Má všechny výhody (: Při přenosu můžeš s telefonem v pohodě hýbat do deseti metrů a navíc je mnoohem rychlejší přenos dat...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. říjen 2004, 10:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. říjen 2004
Bydliště: králíkárna
Nahoru
to se mi stalo taky, ale jen protože jsem měl plnou paměť founu. Další možnost je, že se jedno zařízení vypíná. Koukni na nastavení v notesu. Každopádně modrozubáka taky doporučuju, navíc instalace na seT610 je oproti nokiím jednoduchá.

_________________
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 25. říjen 2004, 18:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
No, neřekl bych že instalace u Nokíí je složitá :offtopic: Je to stejné, pokud máš jeden BT adapter tak ho nastavuješ stejně jako u Nokie...mRouter a drivery, tomu se nevyhneš :wink:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: E-mail v mobilu
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 15:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. srpen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám SE T610 a tam je aemilový klient který nevím jak nastavit :(
Jinak mail mam u seznamu jestli to pomůže :lol:
nevíte někdo jak to nastavit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 15:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
s tím by ti měl pomoct operátor. máš paušál nebo předplacenou? Máš nějaký datový tarif? Potřebuješ znát pop3 a smtp případně imap adresu serveru pro poštu. Kdyžtak pisni Dzinovi, ten měl taky t630 a psal maily přes founa.

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 15:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Je to velmi jednoduché, ale musíš taky říct jakého máš operátora.
Pokud zavoláš na bezplatnou linku operátora tak ti tam pomůžou krok po kroku nebo na jejich www stránkách máš taky přehlednej návod. Ale nastavíš si to sám. Když tak napiš v čem je problém jak píše Karf Sonerica jsem vlastnil než mi ho ukradli. :x

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 15:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
btw na http://www.sonyericsson.com/ jsou přímo k poslání balíčky s nastavenim ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 16:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. srpen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Eurotel-předplacený-Go data nonstop(GPRS :x )
na ten se web se kouknu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 17:17 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Jo koukni tam. Zbytek jsem ti napsa do SZ.
Jinak zavolej operátora a vše ti nastaví po tolefonu.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 18:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
btw nezkoušel jste někdo Gmail na mobilu? pže na gmail.com píšou, že se musí u emailovejch klientů nastavit přihlašování se zabezpečenim, což u těhle mobile/java klientů samozřejmě neni, tak by mě zajímalo jestli to šlape..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 19:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. srpen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
tak jsem to zprovoznil pomocí generátoru na webu SE :roll:
jinak to funguje bezvadně 8-)
na g-mail nevim tam si vybereš u koho to máš a už to jede
kdyby to někomu nefungovalo at mi pošle sz
způsob připojení nastavte to co máte na WAPu


 Profil  
 Předmět: SE T610
PříspěvekZaslal v: so 19. únor 2005, 16:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
vymenil som kryt (nejaky smejd, lebo orig. SE som nevedel zohnat) a odvtedy mi nejde infrak, ked ho dam dolu tak ide. problem je, ze jak tam chcem dat ten stary, tak nepasuje (ten manik pri vymene pouzil dost brutalnu techniku). v spodnej casti nieco je, co tam pred tym nebolo a brani to v nasadeni krytu. neviete co s tym?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. únor 2005, 16:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. říjen 2004
Bydliště: Okolí Frýdku Místku (Havířov-Soběšovice)
Nahoru
Tak to zbrus.Ten neoriginalní kryt ti tlači na IRDA a to potom nechce fungovat.Je to prosté.Stačí to v tom místě zbrousit

_________________
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. únor 2005, 19:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
na to si dajte pozor! cez ten kryt infra neprejde! musel som tam dat ten rozbity stary


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. únor 2005, 08:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ace napsal:
na to si dajte pozor! cez ten kryt infra neprejde! musel som tam dat ten rozbity stary


Proto bych se pro příště vyhnul neoriginálním krytům... :wink:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 16:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Znojmo; Brno, Rožná
Nahoru
Urcite vite ze T610 nema vymnene kryty a proto se s nimi u prodejcu nemuzete ani setkat. Leda tak akorat s temi MEDA IN CHINA a ty zase nepasuji. Sam sem byl nucen sundat kryt ze sve T610 a ma na sobe od te doby pekny jizvy. Proste neni to urceno k zasahum amateru... :(

_________________
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.