Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 9. březen 2021, 02:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 21:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. říjen 2003
Bydliště: Orlová (Ostrava)
Nahoru
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?

_________________
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II


 Profil  
 Předmět: Re: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 21:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Znojmo; Brno, Rožná
Nahoru
smile4me napsal:
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?


JJ. Na PC to bude v tolika barvách co má ten mobil... 256 je žalostně málo, ale 4000 taky není nic moc... Jinak S55 bych měl dávno nemít jen těch 256 barev... :(

_________________
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";


 Profil  
 Předmět: Re: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 21:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. říjen 2003
Bydliště: Orlová (Ostrava)
Nahoru
de Albi napsal:
smile4me napsal:
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?


JJ. Na PC to bude v tolika barvách co má ten mobil... 256 je žalostně málo, ale 4000 taky není nic moc... Jinak S55 bych měl dávno nemít jen těch 256 barev... :(


Hmm, tak to je blbý. Uvažuju ještě o ST55, ale ten je už o 2tis. dražší a navíc nemá ani IrDA ani Bluetooth. Tak teď vážně nevím co koupit. :?

_________________
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II


 Profil  
 Předmět: Re: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 21:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: Pezinok
Nahoru
de Albi napsal:
smile4me napsal:
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?


JJ. Na PC to bude v tolika barvách co má ten mobil... 256 je žalostně málo, ale 4000 taky není nic moc... Jinak S55 bych měl dávno nemít jen těch 256 barev... :(

To je blbosť S55 nema po vyfotení 256farieb.Ma podstatne viac ale neviem kolko.


 Profil  
 Předmět: Re: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 21:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
smile4me napsal:
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?
Ať už ty fotky natáhneš kam chceš, tak budou mít takovou barevnou hloubku, v jaké byly zaznamenané. Tzn. pokud byly vyfoceny v 8bit barvách (256 barev), budou mít 256 barev i všude jinde. A totéž platí i pro vyšší barevné hloubky.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět: Re: Mobily s foťákem
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 08:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
TomV napsal:
smile4me napsal:
Mám takový dotaz. Chci si koupit nový mobil a to Siemens S55. Má vše, co potřebuju, jen mi vadí, že má jen 256barev. A tak se chci zeptat. Když si něco vyfotím foťákem přes mobil který má 256barev a přes mobil, který má např. 4000barev a pak ty fotky hodím do PC, budou mít v tom pc stejný počet barev jako má ten mobil?
Ať už ty fotky natáhneš kam chceš, tak budou mít takovou barevnou hloubku, v jaké byly zaznamenané. Tzn. pokud byly vyfoceny v 8bit barvách (256 barev), budou mít 256 barev i všude jinde. A totéž platí i pro vyšší barevné hloubky.


Přesně tak, na displeji vůbec nezáleží, podstatné je rozlišení a barevná hloubak přímo toho foťáku, kterej v něm je zabudovanej. :)
Ale tak jako tak ti z mobilu moc kvalitní fotka stejně nevyleze 8)

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 10:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. říjen 2003
Bydliště: Orlová (Ostrava)
Nahoru
A nemohli byste mi někdo poslat jakoukoliv fotku, která byla vyfocena z mobilu s 256barvami?

_________________
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 11:41 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: okr. Mělník
Nahoru
ja nevim jak vy, ale ja mam telefon na telefonovani a digitalni fotak na foceni, ne naopak :-D tuhle vymozenost telefonu jsem jaksi jeste nepochopil :?

_________________
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 13:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Dony napsal:
ja nevim jak vy, ale ja mam telefon na telefonovani a digitalni fotak na foceni, ne naopak :-D tuhle vymozenost telefonu jsem jaksi jeste nepochopil :?
Přesně tak. Nemám rád zařízení, která dělají deset věcí najednou a žádnou pořádně...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 14:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Já mám Siemens M55 a ten umí 4096 barev (nebo tak nějak) :) Měl jsem od kámoše půjčenej přídavnej foťák. Fotky umí hezký,ale na digitální foťák to nemá ani náhoudou. Určitě bych do toho peníze neinvestoval. Mobil je mobil a foťák je foťák :-D
Nebo ne?? :twisted:

_________________
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 16:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
sierrapce napsal:
Já mám Siemens M55 a ten umí 4096 barev (nebo tak nějak) :) Měl jsem od kámoše půjčenej přídavnej foťák. Fotky umí hezký,ale na digitální foťák to nemá ani náhoudou. Určitě bych do toho peníze neinvestoval. Mobil je mobil a foťák je foťák :-D
Nebo ne?? :twisted:


S tím souhlasím, mám taky M55, telefon je to skvělej, ale foťák bych k tomu za ty prachy nechtěl. To si koupím radši nějakej pořádnej digitál :D

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 16:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. říjen 2003
Bydliště: Orlová (Ostrava)
Nahoru
Mně je jasný, že fotky nebudou jak z digitálu, ale jen by mě zajímalo, jestli se to fotkám vůbec podobá.

_________________
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. únor 2004, 18:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Ale jo,fotky ujdou. Ale dělat s tím fotky do alba to ne. Vyfotit a poslat to MMSkou někomu jinýmu to jo.
Ostatně někde na webu jsem vyděl fotky z tohoto mobilu.Byla to nějaká recenze.
Zkus http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 30816.html tam jsou přímo fotografie.
Pokud by jsi chtěl nějaké tapety,vyzvánění,skiny na tenhle mobil tak se podívej na mé stránky,pár jich tam je :razz: [/url]

_________________
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche


 Profil  
 Předmět: 7MPx fotoaparáty
PříspěvekZaslal v: pá 11. březen 2005, 09:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=109560

Tak nám pomalu začíná buousnost... :roll:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. březen 2005, 09:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 23. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no nevim jenom jsem zvedavej na hmotnost takoviho mobfotaku :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. březen 2005, 10:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
spis budosux....


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.